Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2994.nap

2014-07-06 14-00-48 DSC_0022.JPGDélelőtt itthon játszottam: főleg az új focivébés játékomat. A folytatás azonban sokkal klasszabb:
Ebédre átmentünk a Klári mamához és a fincsi leves és rántott husi után nem sokkal elmentünk a Tarzan parkba! Juhhé! Elsőre soknak tűnhet a négy órás jegy, de az utolsó percig kihasználtuk :)
Kezdésnek az összes óriás csúszdát többszörösen leteszteltem, aztán az ugrálódombot is, és mielőtt a vízi játékok következtek volna, még ettünk jégkrémet illetve fagyit és a drótkötélpályát is leteszteltük, mert épp kevesen voltak ott. Aztán két órányi pancsolás és sarazás következett! Irtó klassz a vizes játék rész, és legalább ilyen jó mellette a "bánya", ahol csilléket is lehet a síneken tologatni és a domb oldalából a vizet mindenféle trükkös mederben lehet leengedni (nomeg sárral az útját eltéríteni a víznek...). 2014-07-06 15-38-44 DSC_0066.JPGHát ez szuper volt! Amikor meguntam a fröcskölést, akkor átöltöztem és folytattam a csúszdázást és a többi klassz játék kipróbálását egészen az utolsó percig, szóval irtó jól éreztem magam!
A Mamához visszaérve megvacsoráztunk, mivel eléggé megéheztem a nagy játszásban :)  Pláne mivel palacsinta volt a menü: be is vágtam ötöt! Túrósat, fahéjasat, nutellásat, kakaósat és nutellás-kakaósat. 
Amikor hazaértünk, előkerestem az autópályámat és a focivébés kieséses módszerrel elkezdtem egy autós bajnokságot lejátszani, aztán a fürdés előtt még megnéztünk pár madagaszkár pingvinkeit apával.

Milán

Szólj hozzá!

2993.nap

2014-07-05 16-05-57 DSC_0025.JPGReggel apa elment vásárolni, de meghagyta nekünk, hogy mire visszajön, semmi ne legyen szana-szét a földön, mert porszívózni fog és könyörtelenül felszippantja amit ott hagyunk! Mentettem a gombjaimat és a gombfoci játékosaimat hamar az ágyra! Ennek a fele se tréfa! De közben anya is elpakolt és mivel apa még sehol, így egy kicsit leültünk tanulni, aztán amikor apa megjött a hozzávalókkal, anya nekilátott az ebédnek, apa pedig beváltotta a fenyegetését és tényleg nekilátott takarítani... Nagyjából egyszerre végeztek a főzéssel és a takarítással - addig én írogattam a szobámban. Az ebéd különben gyümileves és túrógombóc volt (nyami!).
Délután pedig apával nekiláttam és egy alternatív világbajnokságot rendeztünk - papíron: a Magyar válogatott sajnos csak a negyedik lett (azért ezzel szerintem kiegyeznének a mostani focistáink...). Ekkor telefonált a Csilla, hogy átjöttek hozzájuk a Fanniék (azaz az öccse és a kislánya), és mivel mi még nem is láttuk a picit, anya pedig már be van sózva, ráadásul a Csabának holnap lesz a névnapja 2014-07-05 16-39-25 DSC_0066.JPG- szóval mi is átmentünk... Végülis jó volt: apával biliárdoztunk, fagyiztunk, és amikor a Fanni már bátrabb lett, akkor vele játszottam (meg persze a Lilivel is). 
Hatkor hazajöttünk és vacsoráig játszottunk hármasban a Lego bárányos társasjátékkal, aztán apa főzött nekem virslit és vacsi után még picit autóversenyeztem a tablettel a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2992.nap

2014-07-04 15-30-36 IMAG0049.JPGMa szinte egész nap a kőbányai strandon voltunk...
Reggel átmentünk a Csillához, de ő még nem volt kész így addig a Marcival és a Lilivel játszottam és mivel a Marci éhes volt (felugrott a táljához és jelzésképpen nyávogott), így még hozzám is odajött dörgölőzni és udvarolni - hátha pont én adok neki enni... Hát speciel tévedett, de azért nem sértődött meg remélem. Na szóval a lényeg: a strandon nagyon klassz volt! Rengeteget voltam a medencében és vittünk egy játék merülő-karikát, amit a Csilla bedobott a mélyvízbe, én pedig le tudtam az aljára érte menni! A pancsolások szüneteiben írogattam, rajzolgattam és még a Csillával akasztófásat is játszottunk délután. 
Négy után telefonált apa, hogy jön értünk a munkából és így is lett, a Kökinél pedig kitettük anyát és a Csillát, mert anya kicserélte a tegnap vett pizsimet, mivel gyárilag hibás volt és ezt csak itthon vettük észre. Közben pedig apával hazajöttünk és amíg a focimeccs tartott, addig gomb-szépségversenyt játszottunk. Vacsorára most apa főzött ki finom sajtos virslit és lassan már mentem is fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2991.nap

2014-07-03 17-58-39 DSC_0067.JPGReggel anya átvitt a Mamához, amíg ő fizikóra ment. Én az állatokkal játszottam, és amikor visszaért anya, lementünk sétálni a Dömével, és hazajöttünk. Itthon folytattam a gombfocit az ebédig és utána anyával befejeztük a tegnap elkezdett gomb szépségversenyt. Három körül elmentünk a Kökibe és megnéztük a tetőn a "plázst", de még nincs teljesen kész és elég kicsi szerintem. Persze nem úsztam meg a ruhaboltokat (igaz, hogy cserébe kaptam pár ruhát és egy fagyit), és pont ekkor telefonált apa, hogy menjünk a Krisztiékhez, ő is odamegy. Ez igen jó ötlet volt, mert amíg apa filmeket másolt nekik, addig én egy nagyon jót autóztam a Botival. Sajnos hétkor hazaindultunk és itthon a vacsora után még megnéztem apával pár madagaszkár pingvinjeit.

Milán

Szólj hozzá!

2990.nap

2014-07-02 12-32-57 NOK002.jpgMa is mentünk anyával és a Csillával az usziba reggel. Képzeljétek, találtam egy százast az öltözőben! Klassz, mehet a perselyembe :) Úszás után még egy órára kimentünk a kertbe és mivel ott voltak még a táborosok és volt egy csomó labdájuk, így kölcsön kértünk egyet és a Csillával röplabdáztam és fociztam. 
Az ebéd ma nagyon extra volt, ugyanis még tegnap kiötlöttem, hogy mi lenne, ha egy nap (konkrétan ma) elmennénk egy étterembe...? Nos a Guliver úgyis itt van közel, oda mentünk így hármasban. És milyen jó ötlet volt! Csak mi voltunk ilyen korán, úgyhogy ki voltunk szolgálva piszkosul, ráadásul a kis tavacska mellett építettek egy kis játszóteret is mióta legutóbb az Anitával itt ettünk. Az adagok hatalmasak és nagyon finomak voltak, a felét el is csomagoltattuk, mert már nem fért belénk egyszerűen több :)  Sziesztázni hazajöttünk és én megnéztem megint a Lego mozit ("minden szipi-szuper!"), aztán hazaért apa, én pedig anyával egy gomb-szépségversenybe kezdtem és hatkor lementünk sétálni, ami után apa melegített vacsorát, ami a délről maradt halrudak, plusz anya finom tortilla tekercsének egy darabja volt.

Milán

Szólj hozzá!

2989.nap

2014-07-01 17-37-13 DSC_0009.JPGReggel apa átvitt a Kati mamához, mert anya ment fizikóra, így én ma a mamával voltam napközben:
Délelőtt elmentünk vásárolni és vettünk például a Dömének egy csomó kutyakaját, aztán hazajöttünk, lementünk sétálni és ebédeltünk (ami finom lecsó volt ma). Evés után eldugtam játékból hat jutalomfalatot a Dömének és neki kellett megtalálni. Hát néha még segíteni is kellett neki... pedig elvileg ki kellene szagolnia nem?
No mindegy, délután elmentünk a suliba és segítettünk a Krisztinek rendet rakni a szertárban és a tanáriban. Hát voltak érdekes dolgok... Utána vissza mentünk a Mamához a Botival és épp fagyiztunk, amikor megjött apa, de rögtön indultunk is haza átöltözni, majd a Csabáért és végül a sportcsarnokba, ugyanis ma este megnéztük apa kedvenc autós műsorát élőben! Ezt én is szoktam vele nézni, és így élőben is vicces volt (mondjuk abból amit mondtak csak annyit értettem amit apa tolmácsolt, mert angolul beszéltek a műsorvezetők), de az autós részeket nem kellett fordítani, azok elég látványosak voltak! Főleg az autós-foci! Magyar-Angol meccset rendeztek és a magyar csapat nyert 5:3 -ra :)  Na jó, az is segített, hogy velünk volt a Stig is... 
Amikor vége lett a show-nak, hazavittük a Csabát és itthon miközben vacsoráztam, még pont láttuk a ma meccs végét, mert hosszabbítás volt, de sajnos a tizenegyesek ma elmaradtak, mert 1:0 lett a vége...
Fürdés előtt még rábeszéltem anyáékat, hogy skip-bo-zzunk egyet, így mondjuk kicsit később is mentem aludni, de sebaj...

Milán

Szólj hozzá!

2988.nap

2014-06-30 18-13-42 DSC_0007.JPGReggel mentünk anyával az usziba de sajnos a Péter bácsi már nem tud elvállalni az úszásoktatás csoportjába, mert olyan sokan jelentkeztek ... így hát - ha már ott voltunk - úsztunk egy jót (én kértem azért egy deszkát és azzal úsztam 7 hosszt). Ja és a Csilla is velünk volt és úszás után szaunáztunk is kicsit. 
Ebédelni a Kökibe mentünk és egy kicsit ettem anya gyros táljából és utána tejbegrízt kértem (nyami), majd vásároltunk pár apróságot  a teszkóban és hazajöttünk. De pont telefonált a Kriszti, hogy menjünk velük moziba és hát persze, hogy már indultunk is! Előbb még beugrottunk az Ikeába, ahol nem vettünk ugyan íróasztalt az Annának, de viszont irtó fincsi fánkokat azt vettünk :)  A mozi viszont sajnos nem jött össze, mert csak nagyon előre lett volna öt egymás melletti jegy, így hát felmentünk a Krisztiékhez és ott moziztunk. Apa is idejött értünk és amikor vége lett a rajzfilmnek, átsétáltunk az Etihez, hogy felköszöntsük. Jött a Boti is a klassz rollerével, és jót  ökörködtünk az Etinél.
Miután hazavittük a Botit, mi is hazajöttünk és a meccs után ettem gombás pizzát vacsira, és már mehettem is fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása