Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2959.nap

2014-06-01 10-11-33 DSC_0007.JPGDélelőtt kimentünk a KAC pályára, ahol az idei ovis váltóverseny volt, de kivételesen anyáék nem indultak, viszont Annáék igen, és persze azért mentünk, hogy nekik drukkoljunk (végülis érmesek lettek...) Amíg nem kezdődött el a verseny, addig focizgattam, aztán Annáéknak drukkoltunk a pálya széléről. Az eredményhirdetésnél vicces volt, hogy a Sági Szilárd a tévéből beszélt a mikrofonba, de nem vártuk meg az éremosztást, mert indulnunk kellett Újpestre. Így is épp délre értünk csak oda, úgyhogy rögtön készítettük is az asztalt és jó sokat ettem, úgyhogy meg is érdemeltem utána egy kindertojást :)
2014-06-01 17-37-34 DSC_0043.JPGEbéd után elkezdtem legózni, illetve fél szemmel a tévét néztem, ugyanis apa DTM-et nézett és néha mutatták a kedvencemet, Timo Glock-ot.
Hazafelé jövet még előbb beugrottunk a klassz cukrászdába is egy kis fagyiért, ugyanis ma szép napos idő volt szerencsére.
Itthon elsőnek a leckémet írtam meg, csak utána kezdtem el játszani, és amikor megtudtam, hogy a Botiék a Mamánál vannak, előbb én akartam átmenni, de végül apa elintézte, hogy átjöjjön autózni a Boti, és maradhatott, amíg a Mama haza nem indult a kutyasétáltatásból. Klassz volt az új autópályámmal játszani!
2014-06-01 19-16-48 DSC_0060.JPGVacsora után rögtön előkerestük a búvármaszkomat és jó sok vizet engedtem a kádba, hogy kiteszteljük. Elég vicces a víz alatt levegőt venni a búvárpipával...
Este pedig természetesen anyával az Ének iskoláját néztük (én legalábbis kilencig nézhettem)

Milán

Szólj hozzá!

2958.nap

2014-05-31 10-09-32 DSC_0006.JPGDélelőtt elmentünk kipróbálni a múlt héten megnézett jégpályát és most vittünk vastag ruhát (ugyanis irtó hideg van odabenn!), és az oktató néni is kedvesek voltak és próbáltak tanítani sokmindent, amiből talán ragadt is rám valami (a halacskás előrehaladás már legalábbis megy).
Amikor hazajöttünk, anya sütött rántott sajtot és hozzá rizst, ami finomra sikerült, és jól is laktam. Aztán apa elment moziba a Csabával, én pedig lementem anyával sétálni és egy papírra összeírtam az utcán parkoló autókat és persze pontoztam is őket :)
Alighogy hazaértünk, már jött is apa és rögvest menni kellett vásárolni, pedig képzelhetitek mennyi kedvem volt hozzá... na mindegy kaptam egy új szandált, mivel a kéket kinőttem, aztán a decathlon játszóterén kicsit játszottam, majd apával bevásároltunk gyorsan az auchanban, addig anya mászkált tovább a sportáruházban, és a kocsinál találkoztunk. 
Hazaérve megettem vacsorára, amit apával vetettem az imént (sonkás kenyérlángost), és fürdésig megnéztem pár pingus rajzfilmet.

Milán

Szólj hozzá!

2957.nap

2014-05-30 19-24-44 IMG_0531.JPGMa kiosztotta Kati néni az írás felmérőket és én a Gyulával holtversenyben második lettem 98%-al! Az nem rossz. Még délelőtt bejött az Erzsi néni a másodikosoktól és hozott színezőket, amiket időre kellett kiszínezni, és utána szavazni kellett a legjobb ötre, de én nem kerültem be a legjobbak közé.
Délután , ebéd után jött anya és épp hazafelé sétáltunk, amikor megláttuk az Anit és a Botit, amint a Kati mamához tartanak, így mi is arra kanyarodtunk és milyen jól tettük! Ugyanis megkaptam a Dédiék ajándékát: egy ugratós MicroChargers pályát! Irtó szuper! Ott rögtön ugyan nem tudtam kipróbálni, mert mentünk Anna alapítványi napjára, de este apával egy csomót játszottunk vele. No de addig még Annáék ovijában jót ugrálóváraztunk, megnéztük a műsort is (Anna is szerepelt természetesen), és voltak finom sütik és üdítők, így én ettem egy nagy kókuszgolyót és két kakaós palacsintát :)
Amikor hazaértünk, természetesen azonnal összeraktuk az új autópályát és amikor leteszteltük, utána egybeépítettük az egész pályarendszert, ami már jó nagy lett! Estig ezzel játszottunk...

Milán

Szólj hozzá!

2956.nap

2014-05-29 20-16-11 DSC_0010.JPGMatek órán folytattuk a felmérők megírását, és mivel hamar elkészültem a két kötelező feladattal, meg tudtam csinálni a szorgalmi feladatokat is. Remélem ez már jobban fog sikerülni... Rajz órán az állatkerti kirándulásunkról kellett rajzolni és én az aranyos madárkákat rajzoltam le, akik egész közel merészkedtek hozzánk amikor odamentünk a rácsukhoz és még "dumáltak" is valamit nekünk.
Délután a Botival együtt hozott el a suliból anya és egyből mentünk a játszótérre, ahová nemsokára lejött a mama is az Annával és lehozott egy labdát, így végre tudtunk egy jót focizni, méghozzá lent a pályán a kapura, mert épp nem volt senki aki focizott volna.
Amikor feljöttünk, anya ment edzésre én pedig készítettem egy feketepéter kártyát és azzal játszottunk apával (persze én nyertem...), aztán folytattam a tegnapi Verdák2-őt, anya pedig hozott vacsorára egy hatalmas hamburgert a sarki giroszostól.

Milán

Szólj hozzá!

2955.nap

2014-05-28 17-57-31 DSC_0014.JPGMa csak három és fél órát tartottunk meg, ugyanis az angol óra felénél lementünk ebédelni és utána rögtön indultunk is az állatkertbe! Nagyon klassz volt és szerencsére ma mégse esett az eső (csak egyszer picit csepergett, de rögtön ki is sütött utána a nap). Megnéztük a kedvencemet: a vízilovakat is és megint tök viccesen pörgették a fülüket a víz fölé érve :) A gyűrűs farkú majmoknál pedig pont hármasban üldögéltek egy faágon, így el is neveztem őket Julien királynak, Maurice-nak és Mort-nak a Madagaszkár rajzfilmekből. Kicsit még hasonlítottak is... A két másik kedvenc helyemre is mentünk: az állat simogatóba és a játszótérre. Sajnos négy óra körül indultunk vissza... Anya már a sulinál várt és megbeszéltük a Tamaráékkal, hogy lejövünk a játszótérre, úgyhogy csak felhoztuk a cuccokat és már mentünk is le, de végül alig játszottam vele, mert lejöttek a barátnői és inkább velük volt... Aztán apa megérkezett a munkából, anya meg ment edzeni, de még nem jöttünk fel apával, csak hét óra körül. Estig még vacsoráztunk is persze és elkezdtem megnézni a Verdák 2 -őt.

Milán

Szólj hozzá!

2954.nap

2014-05-27 17-35-14 DSC_0031.JPGReggel korán keltem: amikor anya ment dolgozni, pedig ma ügyeletes volt, tehát még hat óra előtt jártunk... próbáltam visszaaludni, de nem ment... ígyhát lelopóztam az ágyból és felvittem magammal egy forma egyes könyvet olvasgatni... De úgy látszik apa is fent volt már, mert egy idő után bekukucskált és így lebuktam... de nem is baj, mert hamar elkészültünk és volt idő kicsit autózni, nomeg amikor apa is elkészült mindennel, akkor gyakoroltunk nagybetűket, ugyanis ma írás felmérő volt és úgy érzem egész jól sikerült, talán a gyakorlás miatt is.
Délelőtt voltunk a fogorvosnál is, aki csak annyit mondott, hogy van egy kis fogkövem, de nem lehet még leszedni a tejfogakról... 2014-05-27 18-03-36 DSC_0040.JPGAztán délután úszni is voltunk és vittem egy kis milkacsokit a Péter bácsinak ajándékba, amiért megtanított úszni :)  Alighogy visszaértünk, már hozott is haza anya és amikor apa is hazaért, vele kicsit átalakítottuk az autópályát, mert a kanyarban túl gyorsak voltak a kisautók, így tett apa egy egyenest a híd után - a kanyar elé és így tényleg jobb lett, de továbbra is a fekete autó a nyerő ;) 
Közben anya elment énekre, én pedig megírtam a matek házimat amit apa leellenőrzött és elmagyarázta a szorgalmit is, amit így már meg is tudtam csinálni. Estig még megnéztem a Rontó Ratph-ot apával és persze vacsoráztunk is, és már mehettem is aludni, mert apa szerint túl korán keltem és többet kéne aludnom...

Milán

Szólj hozzá!

2953.nap

2014-05-26 19-07-48 IMG_0508.JPGDélelőtt kiosztotta a múlt héten megírt olvasás felmérőt a Kati néni és sajnos ez most nem sikerült valami fényesen: csak 87%-os lett, ami még négyesnek felel meg, de ez az első 90% alatti felmérőm :(  Hát majd ezt is gyakorolni kell...
Délután anya jött értem és előbb a könyvtárba ugrottunk be, de csak hosszabbítani, aztán felugrottunk a Dédiékhez de csak ő volt otthon, így elindultunk haza és szerencsére a nagy játszón még ott találtuk a Botit és a Dorinát a Kati mamával és az anival, így persze mi is ott maradtunk még, és játszottam a Botival, amíg el nem mentek edzésre, aztán kicsit unatkoztam amíg be nem borult az ég, mert akkor inkább feljöttünk. Épp jókor értünk haza, mert már csepergett is az eső mire felértünk. 
Estig még egy csomót játszottam az új autópályával (fantasztikusan ügyesek a kisautók: előzgetnek, segítenek egymásnak és meglökik a másikat, ha elakad, meg ilyenek!). Vacsora után megnéztem fél órát a tegnapi ének iskolájából, de aztán már mennem kellett fürdeni és aludni. Meg is mértem magam: 21.1 kiló vagyok.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása