Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2939.nap

2014-05-11 16-27-23 IMG_0461.JPGReggel elvittük a mamát és anyát a wekerlei piacra, mert ma is árultak ruhákat meg játékokat. Ebből adódóan délelőtt apával voltam, de leginkább a tegnapi eurovíziós dalfesztivál további részét néztem meg. Ebédelni Újpestre mentünk a Klári mamához és hát persze ma is szuper finom volt az ebéd, ami után még egy ország-várost is játszottunk hármasban, aztán indultunk haza, mert kettőkor forma egy! Anya már itthon volt, és miután megnéztük apával a futamot, anya nekilátott vacsorát főzni, én pedig apával játszottam olyat, hogy én az autóimból kiraktam egy ország zászlót és apának ki kellett találnia... a felét sikerült is, pedig nem volt könnyű :)  
A vacsora is egész jól sikerült anyának: gombakrém volt tésztával, aztán már mentem is fürdeni, mert ma este meg az Ének iskolája volt...

Milán

Szólj hozzá!

2938.nap

2014-05-10 16-27-18 DSC_0139.JPGIgaz, hogy szombat volt, de mégis volt suli. Igaz nem túl erős napunk volt, szinte csak a két magyar órát tartottuk meg, a többi inkább csak játék volt. Magyaron viszont megint volt egy jó játék: öt csapatot alakítottunk és mindegyik csapat kapott egy élőlényt vagy tárgyat egy borítékban. Erről a tárgyról vagy élőlényről kellett egy-egy tulajdonságot leírni és elmondani, és ki kellett találni a többi csapat feladványát. Mi a kutyát kaptuk és én azt írtam, hogy van farka, meg persze a többiek is jellemző tulajdonságokat, de a legnagyobb segítség az volt végül, hogy "szereti a csontot" :)
Ebéd után jött értem anya és előbb a mamához felugrottunk, aztán hazajöttünk és amíg anya takarított és pakolgatott, addig én a térképet nézegettem és autóztam. 
Amikor hazaért (egész korán) apa, akkor lementem vele a játszótérre. Előbb fociztunk, aztán a homokozóban labdáztam és hatkor feljöttünk, de rögtön mentem is anyával a kisteszkóba vásárolni, mert így vettünk vacsorára nekem finom vaníliás - csokis csavart péksütit :)  
Este pedig nézhettem egy órát az Eurovíziós dalfesztivált...

Milán

Szólj hozzá!

2937.nap

2014-05-09 17-39-23 IMG_0455.JPGReggel a Botival együtt vitt minket a suliba apa, mert ott aludtak a Mamánál Annával. Rögtön oda is adtam a pénzt Kati néninek a megrendelt könyvre: ugyanis múltkor megint lehetett könyvek közül rendelni és volt egy nagyon szuper matricás - színezős autós könyv is... No és ma péntek lévén hamar jött értem az Ani és mentünk a Mamához, ahol ott volt épp a Kriszti és Anna, és épp az eurovíziós dalokat nézték az interneten, úgyhogy én is hamar csatlakoztam hozzájuk. Aztán ők hazamentek, én meg autóztam amíg apa jött értem. Itthon pedig levetettem a világtérképet és így "kőrbe tudtam autózni a világot" :)

Milán

Szólj hozzá!

2936.nap

2014-05-08 20-47-01 IMG_0440.JPGMa két új játékot is játszottunk délelőtt a Kati nénivel: az egyikben - a sherifesben - körbeálltuk a Kati nénit és akire "rálőtt" egy kivonásos számolással az hamar leguggolt és a két szomszédja közül az nyert aki hamarabb megoldotta a kivonást. A másik játékban pedig (amiben én voltam a "kísérleti nyúl") aki kiment a tábla elé, az fölé került egy tárgy vagy élőlény neve és neki ki kellett abból találnia, amit az általa választott gyerekek mondtak. Én például a "fecske" voltam és olyanokból találtam ki, hogy költöző vagyok és madár és fekete a tollam, meg ilyenek.
Az ebéd is egész jó volt, és az udvari játék után megírtuk a leckét, aztán jött értem és a Botiért az Ani és mentünk a játszótérre, ahová lejött a Mama az Annával. Sajnos nem maradtunk sokáig, hanem felmentünk, és miután a Zoli elvitte edzésre a Botit, Annával játszottam, aztán jött anya és hazasétáltunk... Itthon megnéztem pár ének iskolája éneket, majd apa melegített vacsorát és lassan mentem is fürdeni, hogy este még maradjon idő mesélni a könyvtári könyvekből.

Milán

Szólj hozzá!

2935.nap

2014-05-07 19-15-41 IMG_0426.JPGMa több iskolának is nálunk a műfüves pályán volt a focimeccse és mi is lemehettünk drukkolni, amikor a mi sulink nagyfiúi játszottak (a Puskás ellen nyertünk, a másik meccset meg nem tudtuk végignézni). Természetesen mi is jó hangosan drukkoltunk nekik :)
Délután az Ani jött értem és mentünk egyből a nagy játszóra, ahol már ott volt a Kati mama és az Anna, de szinte más még senki, de aztán sorra egyre többen lettünk, én mégis inkább az Annával játszottam, de előbb még az olvasás házit felolvastam a Mamának. Sokat homokoztunk és hintáztunk és közben apa is idejött a munkából, aztán hatkor a Mamáék mentek kutyát sétáltatni, mi pedig hazajöttünk apával. Épp ekkor futottunk össze anyával is és mivel még viszonylag korán volt, így nekifogtunk egy maratoni Hotel társasnak. Én nyertem, mert apa becsődölt és nekem volt a legtöbb pénzem :)

Milán

Szólj hozzá!

2934.nap

2014-05-06 16-50-20 DSC_0083.JPGMa kiosztotta Kati néni a környezetismeret dolgozatokat... sajnos - ahogy sejtettem - volt benne pár hiba és "csak" 92%-os lett, amivel még így is a harmadik legjobb lettem. 
Délután klassz volt az úszás, mert a hatos sávban úszhattunk, ami a legmélyebb és egész jól ment ma az úszás, ja és még a Kati néni is bejött a medencébe és ő is úszkált mellettünk pár hosszt.
A házi megírása után jött értem a Kati mama és rögtön mentünk is a játszótérre, mert odahozták a Dorinát. Így mi voltunk az elsők, de sorra jöttek más gyerekek is, én azért inkább csak a Dorinával játszottam, mert ő mindig jókat nevet a vicceimen :)  Apa is idejött a munkából és maradtunk azután is, hogy a Dorináék is felmentek és a Mama is, aztán beborult és inkább feljöttünk, de nem sokáig, mert jött az Imre bácsi és apával beszélgettek lent az autónál. Mikor ismét feljöttünk, én wii-ztem a vacsoráig, utána megnéztük apával a 4N4LN -t és mentem is fürdeni, mert lefekvésnél két "mánia" könyvet is végiglapoztunk apával. Közben anya is hazaért az énekről, de én már feküdtem is...

Milán

Szólj hozzá!

2933.nap

2014-05-05 18-02-03 IMG_0410.JPGReggel apa elvitt minket egész a suliig, mert nehéz volt a táskám. A délelőtt hamar eltelt, semmi különös nem volt, ebéd után pedig aki akarta elmesélhette, hogy mik történtek vele - merre járt az elmúlt hosszú hétvégén. Én is elmeséltem a majálist és a két "házibulit". 
Délután a Mama jött értem és nála autóztam amíg anya munkából értem jött, aztán lassan hazaballagtunk. Itthon az új autópályámmal játszottam és az új matricákat beragasztottam az albumba. Már csak három hiányzik! Aztán eszembe jutott, hogy írogatok - de jajj! a nagy rendrakásban eltűnt az egyik firka papírom! Ezen teljesen kiborultam... Még ilyet! Fontos kitalált vetélkedő volt rajta pedig! Most találhatom ki újra...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása