Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2483.nap

Úgy tűnik a hóesés a mai napra egésznapos program lesz... Ez azért klassz, mert végre lehet megint szánkózni, hógolyózni és hóembert építeni. Ezt mind rögtön ki is próbáltuk apával még délelőtt :)  Nagyon klassz, tapadós hó esik, ami szánkózni nem annyira tökéletes, de hógolyózni és hóembert építeni egyenesen szuper. Nagyon aranyos, "napszemüveges" kis hóembert építettünk és mikor anya is odaért az edzésről, már mentünk is fel és szinte rögtön tovább újpestre a Klári mamához, ahol ma szuperfinom ebéd volt (karalábé leves és bolognai spagetti), úgyhogy pukkadásig ettem magam. Mivel vittünk át olyan játékot, amivel itthon ritkán játszunk (egy Rummikab-ot), ezért ezzel játszottunk a Mamával, egészen hazaindulásig. Itthon kicsit pihiznem kellett ugyan, de utána apa összeszerelte a tegnap Anitától kapott HotWheels ugratós pályát, amit a többi autóval együtt be is avattam persze.
Délután anyával is lementem szánkózni és hatkor utánunk jött apa, mert mi vittük le a Dömit sétálni, ugyanis nemcsak a Mama betegedett le, de még az Anna és a Kriszti is mára... A Döme nagyon élvezte a hóban rohangálást és én sétáltathattam szinte egész úton. Jó nagyot sétáltunk, mert apa még bement a teszkóba is sajtot venni az esti vacsorához. Vacsi után mentem is rögtön fürdeni, mert próbából meg akartam nézni a nagy duettet, mert azt még soha nem néztük.

Milán

Szólj hozzá!

2482.nap

Reggel apával játszottam, de aztán ő elment vásárolni, anya meg főzőcskézni kezdett, így kénytelen voltam egyedül is játszani ebédig... Evés után a pihenést sem sikerült teljesen megúszni, de azért hamarabb felkeltem és jól tettem, mert nemsokára telefonált a Kriszti, hogy ha akarunk mehetünk korábban is hozzájuk - és hát persze én maximálisan támogattam az ötletet... Vittük a Kati mamát is és így mi voltunk az első vendégek, de hamarosan megérkezett a többi meghívott barátja is Annának (csak a Boti hiányzott, mert ő még beteg és a másik mamájánál volt). Azért ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat és rengeteget lufiztunk, futkároztunk, és én ijesztgettem a lányokat, akik persze sikítoztak rendesen :)  Persze volt torta is és ajándékozás, de a legjobb a Pinata szétverés volt, Anna egy nagy fakanállal jó alaposan szétverte a gömböcöt és potyogtak is nekünk a finom cukrok és nyalókák. Egyszercsak megint csengettek és képzeljétek: Anita volt az! Átjött ő is és még én is kaptam tőle ajándékot! Sajnos lassan indultak haza a többiek, de még a Boti is hazaért és kicsit tudtam vele játszani, de mi is indultunk, és képzeljétek, közben esett egy kis hó!
Hazaérve előbb megvacsoráztunk anyával, aztán elkezdődött a Dal és a szünetben mentem fürdeni, de elég álmos lettem és nem tudtam túl sokáig fent maradni...

Milán

Szólj hozzá!

2481.nap

Végre péntek! Délelőtt ki tudtunk menni végre az udvarra, mert hideg volt ugyan, de legalább nem esett az eső, hanem szépen sütött a nap. Ennek örömére jéghegy-versenyt találtak ki a lányok, én pedig a Benivel együtt a Lujziéknak segítettem a padokról a jeges havat összegyűjteni.
Ebéd után nem sokkal jött értem anya és ma itthon pihiztem, utána kicsit Mariokartoztam, és mikor áttelefonáltunk a  Mamának, kiderült, hogy nála pedig Anna unatkozik, de nem akar átjönni, úgyhogy mi mentünk át és vittem magammal a kikicsodás játékot játszani. Hat után elindultunk, hogy hazavigyük Annát és majdnem elkerültük egymást a Krisztivel, aki meg a gyógyszertárba ment, mert szegény Boti beteg, de végül megtaláltuk egymást, és így mindenki hazaindult.
Apa már persze itthon volt és vele is játszottam egészen estig: wii-ztünk, sakkoztunk ls autókkal is játszottam.

Milán

Szólj hozzá!

2480.nap

Ma is hetediknek értem be az oviba, és egész délelőtt társasoztam szinte, mivel már megint csapnivaló, latyakos idő volt sajna és nem tudtunk kimenni az udvarra. Az ebéd viszont egész jó volt (tojásleves és rizs valamilyen borsós-kukoricás mártásos husival), és pihi után jött is már anya, hogy hazahozzon. Némi wii-zés után apa is megérkezett és egyből mentünk is a Vangi nénihez. Ma csak a Tomi volt rajtam kívül, mert a többiek betegek, de azért nagyon jót játszottunk és persze  a  tornateremben is kiélhettük a dobálási vágyainkat. Amikor hazajöttünk, rögvest meg is vacsoráztunk és én készítettem egy elég nehezen kirakható puzzlét apának, de ő trükkösen celluxal összeragasztotta amit össze tudott párosítani és így a Kód alatt sikerült neki mégis kiraknia. Utána pedig már mehettem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2479.nap

Reggel apa vitt oviba, úgyhogy le tudta fotózni a madáretetés című művemet :)
Ma sajnos nem tudtunk kimenni az udvarra, mert esett az eső, de a vizet így se úsztam meg, ugyanis ebédnél a Beni véletlenül leöntött egy kancsó vízzel... még jó hogy hamar kéznél volt egy pótgatyám... Ebéd, pihi, és már jött is anya. Itthon előbb kicsit Marioztam és már mentünk is a suliba, az iskolanyitogatóra. Ma is klassz volt: elsőnek egy kőrjátékot játszottunk, utána a számítógépeken színezős játékokat. Közben apa is odaért munkából és együtt mentünk a harmadik terembe, ahol egy bohócot fejet lehetett ragasztással és színezéssel elkészíteni. Amikor végeztünk, apával hazajöttünk és persze apa ma sem úszta meg, hogy Mariokartozzon velem, aztán vacsoráztunk (apa hozott sajttal töltött husit és a Mama pedig küldött rizskoch-ot), és együtt néztük a Kódot, illetve én inkább autóversenyt játszottam a trambulinon a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2478.nap

Ma igazán sportos napom volt:
Reggel apa átvitt a Dédiékhez, ahol előbb ki-nevet-a-végén-eztem az Anival, aztán mentünk az usziba. A Péter bácsi ma meg is dicsért, mert olyan ügyes voltam! Az usziból az oviba mentem és ma elkezdtünk farsangi maszkokat csinálni. Én kutyusosat készítek, de ma még nem lett kész. Ebéd és pihenő után jött anya és hazasétáltunk, itthon pedig természetesen Mariokartoztunk. Nemsokára apa is hazaért és egyből indultunk korizni. Az első helyen sajnos épp edzést tartottak és nem lehetett bemenni, úgyhogy átmentünk a Bókay kert nyitott kis pályájára. A jég itt is ugyanolyan csúszós volt, ami eleinte zavart, de a végére már kezdtem ismét ráérezni a csúszkálásra és végül jól kifáradtunk, úgyhogy hazaérve rögtön meg is vacsoráztunk. Este pedig még - mivel maradt egy kis időm, ezért fürdés után még apával is wii-ztem egy picit.

Milán

Szólj hozzá!

2477.nap

Reggel magamtól keltem fél hét után, és időben be is értünk az oviba, de így is már csak hatodik lettem... Délelőtt elsétáltunk a csoporttal a szelektív kukákhoz és vittünk is persze szétválogatott műanyagot és papírt is, utána pedig az udvaron is voltunk (és fogócska közben sikerült a legsárosabb pocsolyába eltanyáznom...) Ebéd is pihi után pedig jött értem anya és hazahozott. Itthon wii-ztünk egy kicsit, és nemsokára jött apa, úgyhogy vele is játszottam egy kupaversenyt a MarioKarttal. Utána még rajzolgattam, trambulinoztam és vacsora után elővettem az autókat és az állatokat és a trambulinon velük is játszottam (és még apát is rávettem egy kis közös játékra a fürdésig).

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása