Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2784.nap

2013-12-08 18-46-21 P1020671.JPGDélelőtt anya elment vásárolni, én pedig apával kicsit rendet raktunk a nagyszobában (például összecsuktuk a trambulint, miután kicsit még ugráltam rajta), aztán színeztem amíg anya nem telefonált, akkor elmentünk érte az europarkba és rögtön mentünk is tovább Újpestre a Klári mamához, ebédre. Nagyon fincsi volt az ebéd, és utána ehettem a mikulás csomagból - mert természetesen itt is várt egy csomag :)
Délután pedig némi telefonos egyeztetés után apa áthozta a Botit és vele együtt plusz a Csilláékkal kiegészülve elmentünk a kettes villamos végállomásához, ahol már várt ránk a Kriszti, az Anna és a Noémi. Pár perc múlva be is futott a szépen kivilágított "fényvillamos", ugyanis azzal mentünk innen a karácsonyi vásárba a belvárosba. Engem mondjuk a vásár kevésbé lelkesített, inkább a fogócskázás a szobor melletti terecskén :)  Nomeg persze a kürtőskalács és a forró csoki :)  Mikor már ettünk-ittunk és a Csabáékat is megtaláltuk a tömegben, akkor hazaindultunk és itthon rögtön mentem is fürdeni, mert már majdnem nyolc óra volt, akkor pedig kezdődött az x-faktor!

Milán

Szólj hozzá!

2783.nap

2013-12-07 17-46-34 IMG_9115.JPGDélelőtt elmentünk anyával az Annáék fitnesz versenyére (harmadikok lettek!), és utána a Mamánál ebédeltünk. Mivel anya elment a Krisztivel vásárolni és nekünk nem volt kedvünk, inkább a Mamánál az állatokkal játszottunk Annával, sőt még - egye fene - Barbie szépségversenyt is játszottam vele :)
Mikor visszaértek anyáék, hazajöttünk és kipucoltuk a höri ketrecét és kicsit kiengedtük szaladgálni az előszobában. Utána épp színezőztem, amikor hazaért apa és amíg letöltötte nekem a tegnapi sztárbansztárt, addig az autókkal játszottunk. Miután megnéztem a végét a sztárnak, megvacsoráztam (anya sütött omlettet, aztán apa kent nekem nutellás fánkot), és kicsit játszottam anyával, no és nyolckor természetesen leültünk x-faktort nézni.

Milán

Szólj hozzá!

2782.nap

2013-12-06 17-01-07 DSC_0019.jpgMa nagyon klassz volt a suliban, ugyanis egész nap Mikulásoztunk! Nem is kellett tanulni hanem csak játszani és színezőzni! Sőt, a Mikulás elküldte a "segédjeit" a manókat (akik igazából az ötödikesek voltak ám) és mindenki kapott egy színezőt és két mandarint.
Ja és megint lehetett jelentkezni, de most nem versmondásra, hanem a Betlehemi műsorba szereplőnek, úgyhogy én leszek az első király: Gáspár, az egyik napkeleti bölcs. Meg is kaptam a szövegem, majd meg kell tanulni...
Ebéd után pedig jött értem a Mama és kicsit később a Kriszti áthozta a Botit is. Én épp a leckémet csináltam (a Boti próbált autózni csábítani, de én előbb megírtam a leckémet), aztán persze játszottunk is egy jót, de képzeljétek, a Krisztinél is hagyott nekem a Mikulás egy csomó édességet (amit szinte mindet meg is ettem hamarjában és a pattogós cukor irtó vicces volt!). 
Szinte együtt érkezett a Zoli a Botiért és apa értem, és hazasétáltunk. Itthon kicsit wii táncoltam, és utána szétszedtük a vonat pályát, de hogy ne legyen akkora üresség a szobában, hamarjában kitaláltam, hogy építsük meg a Hot-wheels pályákat... Vacsoráig apával autóztam és épp megfürödtem, amikor anya is hazaért a vásárlásból és megengedte, hogy megnézzem az elejét a Sztárban sztárnak...

Milán

Szólj hozzá!

2781.nap

2013-12-05 16-56-27 P1020648.JPGMa szóláncosat (az egyik kedvencemet) játszottunk a suliban és a legjobb háromba ugyan bekerültem, de a Gyula és a Lolita úgy látszik még nálam is jobbak, mert végül ők győztek...
Leckeírás után a Botival együtt felvitt minket apa a Kati mamához és amint beléptünk a gyerekszobába, máris rávetettük magunkat az ablakba kitett mikuláscsomagokra :)   Természetesen az adventi csokinaptárral rögtön "utol is értem" a mai napot és befaltam 5 csokit :)  Aztán apa leállított a további nassolással, így autózni kezdtünk és amikor anya is megérkezett, akkor lassan hazajöttünk. Itthon előbb kicsit autóztam, aztán anyával társasoztam és fürdés előtt még készítettem anyának "házi feladatokat" az írás gyakorlómba :)

Milán

Szólj hozzá!

2780.nap

2013-12-04 19-29-15 IMG_9110.JPGAz a jó a szerdákban, hogy ilyenkor a Botiék kicsit később ebédelnek, mi pedig kicsit korábban és így pont találkozunk az ebédlőben. Akárcsak ma. De sajnos nem ülhetünk akárhová, úgyhogy külön asztalnál ebédelünk...
Ma is én voltam a legjobb, így hazahozhattam a nagy jutalomkutyust. Leckeírás után pedig jött értem apa, de még a Kati mamával is összefutottunk  a suliban, mert biztos hozta korábban Annát a fitnesszre... Miután hazaértünk, elkezdtük nézni apával a Repcsiket, de csak a feléig néztük, mert még akartam kicsit wii-zni is ma. Játék után hazaért anya és rögtön mentem is vele a könyvtárba, ahol sok érdekes könyvet vettünk ki, és hazafelé beugrottunk vacsoráért a kínaiba is. Hazaérve neki is láttunk a tésztának amit vettünk és vacsora után még apával vonatoztam kicsit, aztán alaposabban átnéztem a kikölcsönzött könyveket a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2779.nap

2013-12-03 18-39-01 IMG_9101.JPGMa is lehetett könyveket választani megvásárlásra, és el is hoztam egy kis füzetecskét, mert van benne egy vicces állatos kiskönyv, amit szeretnék... 
Az úszáson pedig második lettem a gyorsúszásban! Most kézzel is kellett gyorsan kőrözni és persze fürgén lábtempózni is, viszont a kismedencében voltunk, úgyhogy aki csalt és letette a lábát, az eggyel hátrébb került.
Délután apa jött értem és rögtön mentünk az Anikóhoz hajvágásra. Még jó, hogy útközben apával vetettem egy finom ishlert, mert jó sokat kellett várnunk. Mondjuk addig legalább el tudtam kétszer olvasni az írás-olvasás házi feladatot... Aztán miután én is és apa is szép rövid hajjal hazajöttünk, egyből nekiestünk a kis vonat pályáját átépíteni, mert az elemes mozdony nem tud éles kanyarokat bevenni, úgyhogy neki enyhe kanyarosra építettük át az utat. Közben megvacsoráztam és anya is hazaért, a vonatozás végén, a fürdés előtt pedig anya kihúzta a hetedik - erősen mozgó fogacskámat. Kicsit vérzett, de apa hozott egy jégakkut a mélyhűtőből és lefagyasztotta az ínyemet, akkor már nem is fájt annyira...

Milán

Szólj hozzá!

2778.nap

2013-12-02 18-56-47 P1020645.JPGMa apa vitt suliba és ő is jött értem. A kettő között persze történt egy's'más: például volt informatika óra, ahol miután a kötelező feladatot gyorsan megoldottam, ismét lehetett játszani a mikulás-keresős játékkal. No és képzeljétek, ma kiosztotta a Kati néni a negyedéves értékeléseket: szinte csak dicsérő szavakat kaptam és kitűnő a szorgalmam és a magaviseletem, az olvasásom pedig 95% (miért nem 100%? mert néha összekeverem a kis l és a nagy I betűket...).
Szóval leckeírás után apa hazahozott és elkezdtük megnézni a Turbót, ami egy jópofa rajzfilm egy turbógyors csigáról. Közben a Kati mama jött, hogy sétáljunk el vele a Kossuth térre, megnézni a feldíszített fákat. Így is tettünk apával (anya ugyanis grafológián volt épp), de a tér ugyan szép volt kidíszítve, csak sokan voltak és valami buta színi előadás volt csak, és hideg is volt, úgyhogy hamar hazasétáltunk és miután megvacsoráztam, megnéztük a rajzfilm végét. Utána eszembe jutott, hogy rég nem vonatoztunk már, ezért előszedettem apával a favonatot és fürdésig összeraktunk egy klassz pályát.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása