Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2763.nap - 2013-11-17

Címkék: Velence

2013-11-17 16-35-33 P1020579.JPGMa is klassz napom volt!
Reggel ugyan hétkor kellett kelni, de ezért kárpótolt, hogy azért, mert mentünk a Csilláékkal Velencére a szép szállodába wellneszezni :)
Egész hamar odaértünk, sőt mondhatni elsőnek, ugyanis szinte üres volt a parkoló is és bent az uszoda rész is, úgyhogy válogathattunk a nyugágyak közül és a melegvizes medencénél pakoltunk le és rögtön mentünk is pancsolni. Amikor kezdtünk kicsit fázni, beültünk pár percre a 90 fokos szaunába és hamar átmelegedtünk. Gyakorlatilag egész nap pancsoltam - főleg apával, mert őt nem zavarta, hogy vizes lesz a haja - és néha szaunáztunk, ettünk, forró csokit ittunk... Sőt egyszer a kinti medencébe is kimentünk: a víz meleg volt, a levegő csípős hideg, ez pedig vicces :) 2013-11-17 16-53-45 P1020600.JPG Persze minden létező "élményt" kipróbáltunk: a gombát, a fröcskölőket, vízsugarakat, a gyerekmedence játékait satöbbi... Amikor kezdett besötétedni, hazaindultunk és nagyon hamar hazaértünk: ötre. Miután kipakoltak, anyáék hamar kisütötték a kis májkrémmel töltött tésztabatyukat, amiket tegnap a Klári mama adott és nagyon finom volt. Estig pedig anya kitakarította a hörik ketrecét és kipróbáltuk, hogy mit szólnak a kicsik, ha picit futkározhatnak az előszobában (persze ellenőrzött körülmények között, mert nagyon fürgék és szökni szeretnének!). Aztán este még elkezdtem apával forma egyet nézni, és anyával folytattam a tévézést, mert ő x-faktort nézett.

Milán

Szólj hozzá!

2762.nap

2013-11-16 16-29-26 P1020518.JPGHiába aludt itt a Boti, reggel alig maradt időnk egy picit játszani, mert reggelizés, öltözés után nem sokkal már jött is az Ani és mindannyian indultunk Újpest felé, ugyanis a Botit és az Anit elvittük a Fáy utcai foci pályára. Innen már csak hárman mentünk tovább és miután bevásároltunk a teszkóban, ebédre a Klári mamához mentünk fel. Ma a múlt héten "leadott rendelés" alapján gulyásleves (ezt apa kérte) és tejbegríz volt (na ezt kértem én). A leves is jó volt, de a tejbegríz volt csak igazán finom! Repetáztam is belőle. 
De innen sem haza jöttünk, hanem kettőre mentünk az Orsiékhoz a Levi 4. szülinapjára. Eljöttek a Reniék is és nagyon szép és finom tortája volt a Leventének. Az ajándékozás után anya bőszen nekiállt a parkolóház összerakásának, amit én is támogattam, ugyanis amikor már félig kész volt, lehetett is rögtön autókat legurigatni :)  Aztán hazajöttünk és én vacsoráig autóztam, aztán evés és fürdés után még kilencig nézhettem az x-faktort...

Milán

Szólj hozzá!

2761.nap

2013-11-15 20-40-52 IMG_8912.JPGDélelőtt kiírták a versmondó verseny eredményét és én a 30 induló közül a harmadik lettem! Klassz, ugye?! 
Délután pedig a tornateremben az Alma Együttes koncertje volt és az egyik bácsi irtó vicceseket mondott a számok között :)  Nekem tetszett a koncert. Utána nem sokkal jött anya és a Botit elvittük a Kati mamához, aztán hazajöttünk, de én már tűkön ültem, mert edzés után jön át hozzánk a Boti és már nagyon vártam... Vacsora után nem sokkal végre áthozta a Zoli a Botit és egészen estig egyfolytában játszottunk... Előbb egy órát wii-ztünk, aztán fürdésig az autópályával játszottunk. Irtó jó volt! Fürdés előtt még ettünk pár falatot, aztán el kellett rámolni a nagy halom autót, mert ágyaztunk a Botinak, ugyanis ma itt alszik nálunk! De jó!

Milán

Szólj hozzá!

2760.nap

2013-11-14 17-59-07 P1020465.JPGKépzeljétek, ma rajz óra helyett kimentünk a suli mögötti parkolóhoz, ahol a B-sekkel együtt megnézhettünk egy kukásautót, de nem ám csak kívülről, de még csak nem is csak a vezetőfülkéből (bár ott dudálni is szabad volt egyet, ami klassz!), de azt is megnézhettük, ahogy a kukákat magába önti ügyesen. Érdekes volt!
Délután pedig - bár én azt mondtam, hogy nem érdekel különösebben a bolhapiac - de apa felhívta anyát, hogy inkább jöjjön oda kettőkor egy kis aprópénzzel... és milyen jól tette! Ugyanis pár gyerek elhozta a megunt autóit és így tudtam nagyon olcsón venni klassz autókat a gyűjteményembe! Például egy Lamborghinit 10 forintért... Az jó nem?! 
Amikor elfogyott az aprópénzünk, hazajöttünk és megírtam a házimat. Pont ekkor ért haza apa és mivel a Boti azt kérte, hogy menjünk át hozzájuk játszani, ha tudunk, így rávettük apát, hogy legyen így... Hatig tehát a Botival tudtam autózni, méghozzá mivel átvittem pár új autómat amit délután vettem, így azokról is kiderült milyen gyorsak :)
Miután hazajöttünk, megvacsoráztam és kis wii-zés után elmentem fürdeni, ugyanis lefekvésig társasoztunk hármasban.

Milán

Szólj hozzá!

2759.nap

2013-11-13 20-22-11 IMG_8900.JPGTök jó volt ma a suliban:
Reggel a matek órára bejöhettek a régi óvónénijeink és így találkozhattam a Marianna nénivel, mert hozzánk ő jött be megnézni, hogy milyen ügyesek vagyunk már :)
Két órával később, a tesi helyett pedig felmentünk a Botiék termébe, ahol a versmondó verseny volt az elsősöknek. Mindenki szépen adta elő a versét és persze én is. Meg is dicsért a két Judit néni (ők voltak a "zsűri") és még csokit is kaptunk :)
A nap többi része már kevésbé volt izgi, délután pedig anya hozott haza és épp a feladatokat csináltuk az újságomból, amikor apa is hazaért. Vacsoráig még a szobában a focis kártyáimat rendezgettem (mert kaptam párat ma), és még fürdés után színezgettem is illetve esti mese helyett apával megnéztük a régi számos videókat, amik pár éve a nagy nagy kedvenceim voltak :)

Milán

Szólj hozzá!

2758.nap

2013-11-12 17-01-03 DSC_0023.jpgAz öko-hét keretében ma a táplálék piramisról tanultunk: legalul a nagy csíkban a teljes kiőrlésű kenyerek, rizs, tészták, a következőben felette pár egészséges étel volt, mint a zöldségek, gyümölcsök utána a tejtermékek, hús, tojás, hal, végül az egészségtelen édességek jöttek. Az olvasás órán a T betűt tanultuk, és ebéd után mentünk uszodába. Ma lehetett volna  a nagy-medencében játszani, de én inkább maradtam a kicsiben, mert annak meleg a vize...  Aztán négy előtt jött értem anya és hazasétáltunk. Épp előpakoltam a hangszereket és muzsikálásba kezdtem amikor apa is hazaért, anya pedig elment a Csillával fitneszezni. Mi apával a zenélés után gomb szépségversenyt rendeztünk és kicsit wii-ztünk is  a vacsoráig. Este még az autókkal is játszottam persze és magamtól elmentem aludni még jóval kilenc előtt, mert fáradt voltam...

Milán

Szólj hozzá!

2757.nap

2013-11-11 16-52-43 DSC_0025.jpgA héten "Öko-hét" van a suliban, és ma a szelektív hulladékgyűjtésről volt szó. Volt játék is, amiben mindenféle hulladék fotóját kellett a megfelelő gyűjtő kukát jelölő lapra feltenni. Nekem ez nem volt nehéz, mivel már az oviban is sokszor volt ilyen feladat és itthon is szelektíven gyűjtünk és én szoktam bedobni a  kukába a dolgokat.
Volt ma informatika is és most nem színeztünk, hanem egy teknősös játékot kellett játszani. Sajnos a Gyula bácsi még mindig beteg, így a mai matek szakkör ismét elmaradt :(  
Délután megcsináltuk a házi feladatokat, aztán négy előtt jött anya és hazasétáltunk.
Amikor hazaért apa, épp a ceruzáimat rendezgettem és ha már úgyis elővettem őket, rendeztem is egy ceruza-szépségversenyt. Estig még x-faktor klippeket néztünk anyával és segítettem kitakarítani a hörcsögök ketrecét, vacsora után pedig befejeztem a ceruza-szépségversenyt és a sárga ceruzám nyert végül.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása