Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2756.nap

2013-11-10 11-55-59 IMG_8896.JPGReggel elvittük autóval a Mamát és anyát a wekerlei bolhapiacra, mert játékokat és ruhákat árultak délelőtt. Én pedig itthon apával tévét néztem, és az autókkal x-faktort játszottam. 
Miután befejeztük apával az ebédet, együtt elkészítettünk egy adag palacsinta tésztát, de már sütni nem maradt időnk, mert telefonált anya, hogy menjünk értük. Jó sok cuccot hoztunk vissza is, úgyhogy túl sok mindent nem sikerült eladniuk...
Délután anyával x-faktoroztam, aztán hármasban társasoztunk több játékkal is, és vacsorára apa kisütötte a finom palacsintákat és én hármat be is vágtam mindenféle töltelékkel. Hatkor lementünk a szokásos sétára a Mamáékkal, és estig még hangszerekkel játszottam illetve még nyolcig meg is kellett fürdenem, mert ma is x-faktor van nyolckor!

Milán

Szólj hozzá!

2755.nap

2013-11-09 10-50-40 IMG_8881.JPGReggeli után magamtól leültem leckét írni és hipp-hopp meg is csináltam az összes hétvégi feladatomat! Közben apa elkezdett takarítani, úgyhogy felmenekültem az ágyamra és ott társasoztam addig... 
Délre átmentünk  a Klári mamához és a múlt héten leadott "rendelés" volt az ebéd: apa hagymakrém levest kért, én pedig milánói sertésbordát. Isteni finom volt mindkettő, úgyhogy mindenki degeszre ette magát...
Hazafelé beugrottunk apa munkahelyére a játékokkal teli dobozért, és persze megnéztük az új irodát, ami jó nagy lett mondhatom. Még a teszkóba is bementünk vásárolni és utána jöttünk csak haza, aztán apával megnéztük a Szörny Egyetemet, és utána lementünk sétálni a Mamával és a Dömével. Este korán elmentem fürdeni, mert majd nyolctól x-faktor... addig pedig még ismét játszottunk a hörcsöggel a zöld gömbbe zárva.

Milán

Szólj hozzá!

2754.nap

2013-11-08 18-57-48 IMG_8876.JPGReggel apa vitt suliba és ma magyar órán négyen, akik már jól tudunk olvasni, egy igaz-hamis feladatlapot kaptunk mindenféle jópofa kérdéssel, például a "tehén vizet ad?" meg ilyenek.
Ebéd után az Ani jött értem és a Botival együtt felvitt a Mamához, ahol már ott volt Anna is és hármasban játszottunk, amíg a Zoli el nem vitte a Botit edzésre. Aztán még én Annával is autóztam, és amikor megjött anya a munkából, akkor indultunk haza.
Mire hazaértünk apa már persze itthon volt, és mondanom sem kell, hogy rögtön ki is próbáltuk a hörcsög-labdát amit anya vett: ez egy zöld átlátszó gömb, amibe bele lehet rakni a hörit és vannak rajta lyukak, hogy kapjon levegőt, viszont arra megy benne, amerre csak akar és irtó viccesen spurizik is vele :)  
Picit később pedig átjöttek a Botiék és amíg apa a Zolinak filmeket másolt, addig én egy csomót tudtam MarioKartozni a Botival :)
Mikor hazaindultak a Botiék, anyával megvacsoráztunk és én bevágtam négy halrudacskát rizzsel, mert már éhes voltam. Este pedig azt láttuk, hogy már két kishörcsög is rájött, hogy hogyan kell a kerékben futkározni. Nagyon aranyosak ahogy a kis lábukkal tekernek :)

Milán

Szólj hozzá!

2753.nap

2013-11-07 18-28-53 IMG_8839.JPGReggel anya is feljött velem, mert én nem találtam sehol a tegnapelőtt szörppel leöntött váltócipőmet, de ő megtalálta egy másik szekrényben és hazavitte kimosni, amíg még menthető... Aztán a szokásos napom volt, viszont az utolsó óra (torna) végén egyszercsak megjelent a Kriszti és elkért a Kati nénitől. Hamar lementem a Botival megebédelni és utána együtt elmentünk az Annáért az oviba, aztán így az egész csapat ment hozzájuk és ott játszottunk több órát :)  Klassz!  Aztán háromkor a Kriszti bejelentette, hogy játék: állj!, leckeírás: start!  Igen ám, de én nem hoztam el a leckémet, mivel azt bent szoktam megírni... Hamar szóltunk hát a Mamának, hogy majd amikor megy a Noémiért, hozza el a leckémet, és amikor jött értem öt előtt apa, akkor még felugrottunk a füzetekért a Mamához és itthon rögtön neki is láttam megírni a feladatokat. 
Közben anya is hazaért, és lecke után együtt megvacsoráztunk és a fürdésig még régi x-faktor énekeseket néztem a számítógépen.

Milán

Szólj hozzá!

2752.nap

2013-11-06 18-49-34 DSC_0026.jpgMa kicsit össze-vissza voltak az óráink, de nem baj. Környezetismerettel kezdtünk, mert pont üres volt a 220-as terem, ahol a klassz tábla van. Az őszi falevelekről beszélgettünk. Utána matek, torna, angol és magyaróráink következtek, a nagyszünetben pedig kimehettünk az udvarra, mert szép idő volt, legalábbis szépen sütött a nap. Az ebéd is egész jó volt, mert milánói volt, aztán délután a leckeírás után jött értem a Mama, de nem mentünk egyből hozzá, mert előbb még megvártuk amíg megjött a Botiért a Zoli (addig a suli előtti téren bújócskáztunk), és aztán Annáék fitnesz edzését vártuk meg és a Timi hazahozott minket. Anya már várt és el akart vinni magával a könyvtárba, de inkább felmentem autózni a Mamához és csak utána jöttem haza anyával. Nemsokára apa is hazaért, én pedig anyával hörcsögöztem ma is: képzeljétek a kicsik is esznek már pici magokat! Irtó édesek és már játszanak a ketrecükben mindenfélét :)

Milán

Szólj hozzá!

2751.nap

2013-11-05 20-19-44 IMG_8836.JPGDélelőtt semmi különös nem volt ma, tanultunk tornaóránk is volt, de délután mentünk uszodába. Egész jó volt úszni, ma is mehettünk a nagymedencébe is. Miután visszaértünk, én épp elmentem vécére, amikor a Mama felszólt értem, de mikor visszaértem a terembe, nekem senki nem szólt, hogy öltözzek, úgyhogy csak másodikra indultam hamar le a portára és onnan a Mamához, ahová nemsokára jött értem apa és hazahozott. Itthon kicsit wii-ztünk, aztán autóztam és amikor anya is megjött, akkor hozott vacsorára hot-dogot és azt ettünk.
Este pedig anya kipucolta a hörcsögök ketrecét és addig én vigyáztam a kicsikre, akik már nagyon izgágák és a szemük is kezd kinyílni (szó szerint). Utána még szám-kártyáztam anyával és mentem nyolc után fürdeni, hogy még időben ágyba kerüljek...

Milán

Szólj hozzá!

2750.nap

2013-11-04 19-59-44 IMG_8811.JPGReggel apa vitt suliba és ő is jött értem. És hogy a kettő között mi történt? Elmondom: egyrészt kaptam ma három dicséret kifestőt - olvasásért, jó magaviseletért és matekból. Aztán magyar órán még elmondtuk a verseket is - ki-ki amit megtanult a szünetben és én is meg lettem dicsérve érte. No és ma a tornaóra is klassz volt, mert két elsős osztály a nagyobbakkal együtt fogócskázott páros fogót például. Sajnos délután a matek szakkör elmaradt, mert Gyula bácsi beteg és így Kati néni volt velünk egész nap, úgyhogy inkább lementünk az udvarra leckeírás után.
Négykor tehát jött apa és hazasétáltunk, de a suliban találkoztunk még a Mamával és Annával is. Itthon pedig wii-ztünk egyet apával, kicsit autóztam és vacsorára megettük a maradék palacsintákat. Épp végeztünk ezután a fürdéssel amikor anya is hazaért, de sajnos kártyázni már nem maradt idő, mert a hörcsögökkel játszottunk és hirtelen kilenc óra lett...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása