Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2476.nap

Délelőtt elmentünk az Eötvös suliba, ugyanis az Anna (is) fellépett a Kriszti által rendezett fitness gálán. Egész jó kis műsor volt (anya és a Csilla voltak a bemondók) és Anna több számban is fellépet, a "Banyatanyában" például a Noémivel együtt. Nagyon sokan voltak, és mivel a Dédiék is, ezért dél tájban, amikor ők indultak, akkor én is velük mentem, és ismét válogattam pár szép gombot náluk :)   Nemsokára jött anya is, amikor vége lett a műsornak és hazasétáltunk. Eddigre már apa is visszaért Újpestről, a Klári mamától és hozott nekünk fincsi ebédet, amit meg is ettünk még melegibe' aztán nekem sajnos már megint egy óra pihizést kellett végigszenvednem.
Délután társasoztam apával és néha anya is beállt, sőt anyát sikerül rávennem egy MarioKartozásra is, aztán unatkoztam és akkor anya kitalálta, hogy vegyük elő a trambulint, apa pedig hamar összeszerelte és egy jót ugráltam, sőt a trambulin ideális "cirkuszi porond" az állataimnak és tudok madagaszkárosat játszani. Klassz!  Vacsora után lassan mentem is fürdeni és aludni, mert holnap ovi...

Milán

Szólj hozzá!

2475.nap

Reggel korén keltem (apa nagyon örült...), és amíg ő el nem ment bevásárolni, addig vele játszottam. Utána anyának segítettem az ebédet elkészíteni - például megmérni az összetevőket és megsózni a kolbászkarikákat meg ilyesmi. ennek köszönhetően (még szép!) nagyon finom lett a tepsis krumpli, amit délben ettünk. Az elmaradhatatlan pihenő után (én mondjuk nem ragaszkodnék hozzá, de anyáék igen...) mégse mentünk sajnos síelni, mert eleredt az eső és telefonált a Sanyi bácsi, hogy ne menjünk... Így hát itthon maradtunk és anya vasalt, apa pedig takarított - én pedig egyedül rajzolgattam és játszottam. Délután még hármasban Uno-ztunk is és mikor megkaparintottam apa új, "kis" telefonját, na azzal addig fotóztam és videóztam, amíg be nem telt a memóriakártyája :)  Vacsora után elmentem fürdeni, mert este a Dalt akartam nézni és mire kezdődött, addigra el is készültem.

Milán

Szólj hozzá!

2474.nap

Reggel korán keltem, így még apával reggeliztem és bőven volt időm felöltözni és még játszani is mire anya is elkészült és bevitt az oviba. Délelőtt kimentünk az udvarra és ma az ebéd is egész finom volt, pedig amúgy a krumplifőzelékért nem rajongok, de ez egész jól sikerült verzió volt. Fogmosás után már jött is értem a Mama az Annával és mentünk vissza hozzá pihizni, de persze nem aludtunk semmit :)  Később a Boti is megérkezett, de őt vitte aztán ötre focizni a Zoli. Nemsokára megérkezett értem apa, még gyorsan szerelt egy mikrofont a számítógépre, így ki tudtuk próbálni a szkájpolást az Anival (a Döme sehogyse értette az egészet...), és csak utána jöttünk haza. Itthon természetesen muszáj volt MarioKartoznia apának velem és csak utána voltam hajlandó vacsorázni, aztán estig még kiszíneztem a házi feladatomat hittanból és utána az állatokkal játszottam, akik csapatversenyeket szerveztek :)

Milán

Szólj hozzá!

2473.nap

Miután anya bevitt az oviba és megreggeliztünk, felöltöztünk és mivel nagyon szép idő volt és sütött a napocska, ezért elmentünk sétálni a környéken. Megnéztük a kis játszótérnél a madáretetőket és vittünk magokat is a madárkáknak. Ebéd után pihi, majd játék és rajzolás következett és épp elkészültem a rajzommal amikor megérkezett értem apa. Egyből mentünk a Nevtanba a Vangi nénihez, ahol ma is szuper volt: a társasozás után mentünk a tornaterembe, ahol meglepi várt minket - egy halom vadiúj labda, amik szuperjól pattognak. Na ezekkel már tényleg lehet ügyesen, labdát pattogtatva haladni és hatalmasakat tudtunk dobni is :)  Amikor hazaértünk, anya már rég itthon volt, de előbb apával játszottam és csak utána vacsoráztam, azután pedig együtt néztük a Kódot és még fürdés után maradt idő játszani, úgyhogy hármasban játszottunk a bárányos legós játékkal minduntalan én nyertem. :)

Milán

Szólj hozzá!

2472.nap

Délelőtt "nagy" torna volt az oviban és például olyat játszottunk, hogy a kis zsámolyok voltak játékból a kövek a folyóban és a két part között csak azokon lépdelve kellett átkelni. Nagyon vicces volt. Délután, a pihizés után jött értem és a Noémiért a Mama és együtt mentünk az Annáért az ovijába, onnan pedig az Eötvös suliba, ugyanis miután beadtuk a lányokat a fitness-re, én mentem ötre az emeltre az "iskolanyitogató" órára, ahol a két lehetséges tanárnénim tart bemutató órát ezentúl szerdánként a mai nappal kezdve. Az első a Kati néni volt, nála egy kis robotot lehetett beprogramozni, hogy merre menjen és mennyit, utána pedig számítógépezni lehetett. Innen felmentünk az Ági nénihez, nála pedig a tökmag-válogatós verseny és terpesz-foci volt a műsor. Mindkét tanítónéni aranyos, nem tudnék választani egyenlőre közülük, hogy kihez mennék szívesebben... Hatkor indultunk haza, előbb hazavittük a Mamát (apa egyenesen idejött munkából ötre ugyanis), aztán itthon előbb apával játszottam, utána megettük vacsorára az irtó fincsi palacsintát, amit a Mama sütött nekünk, és amikor anya is hazaért, akkor vele is és apával is még mastermind-oztunk a fürdésig.

Milán

 

Szólj hozzá!

2471.nap

Reggel mentem anyával usziba, ami klassz. Ma is kevesen voltunk és sokat lehetett játszani. Ez is klassz! Amikor visszaértünk az oviba, pont mentünk is tornázni, utána pedig az udvarra. Egyre jobb! No és még az ebéd is finom volt, szóval a délelőttre nem volt panaszom :) 
Délután pedig jött értem a Mama az Annával és a Noémivel és egészen addig, amíg anya meg nem érkezett értem a munkából, addig a lányokkal játszottam. Mire hazaértünk már apa is megjött és így legalább tudtam vele egyet wii-zni és a vacsora után még társasozni is, és még fürdésig anyával is mastermind-ozutnk párat.

Milán

Szólj hozzá!

2470.nap

Reggel ugyan még apa csinált reggelit, de aztán anya vitt oviba. Délelőtt kimentünk az udvarra és tök jó volt, mert esett a hó! Na nem olyan irtóra, de azért kicsit havazott.
Épp befejeztem a mértani formás rajzomat, amikor megérkezett apa, és mentünk a könyvtárba, mert már vissza kellett vinni a kiolvasott könyveket, nomeg vettünk is ki új könyveket. Miután hazaértünk, egy kicsit MarioKartoztunk, aztán apa gyorsan felporszívózott és még vacsora előtt társasoztunk is. Aztán apa átszaladt a Krisztiékhez, én pedig anyával a Kódot néztem és még fürdés előtt vele is Mastermind-oztam, mint apával. Az esti mese az egyik - délután kiválasztott könyvtári könyvből volt.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása