Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2651.nap

2013-07-28 11-55-52 DSC_0005.jpgDélelőtt végre megint wii-zhettem apával (ugyanis egy hete tiltás alatt volt a wii, mivel a megbeszéltek ellenére rácsaptam anya kezére és előzőleg az volt a megállapodás, hogy ha megütök megint valakit, akkor az 1 hét bünti)
Ebédre szokás szerint mentünk Újpestre a Klári mamához és ma volt málnatorta is (apa szülinapjára) de én inkább fehércsokis mini magnum jégkrémet kértem :)  Aztán átjött a Julika néni is, mi pedig még megvártuk a forma-1 rajtját és pár kört aztán hazasiettünk és itthon néztük tovább a versenyt. Alighogy vége lett, telefonáltak a Csabáék, ugyanis ő meg apa mentek valami 3D-s filmet megnézni, én pedig választhattam, hogy a Csillával és anyával addig plázázok, vagy inkább a Kati mamával leszek - és én ez utóbbit választottam. Szerintem jól döntöttem, mert az uzsonna nutellás kalács volt és amikor lementünk egy jó nagyot sétálni, akkor hogy-hogynem pont a fagyizó felé kanyarodtunk és kaptam két gombóc fagyit ;)  
Hét után jöttek értem apáék és hazajöttünk, itthon pedig még a maradék médiaidőmben tovább játszottam apával a wii party-val a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2650.nap

2013-07-27 19-08-30 IMG_7855.JPGDélelőtt apa elment vásárolni, én pedig egyedül, aztán anyával játszottam és amikor anya ebédet készített, én is segítettem neki egy kicsit (főleg mivel rántott sajtot sütött, amit imádok). Ebéd után nem sokkal kezdődött az időmérő a tévében, és persze apával azt néztük :)  Utána én is rendeztem egy időmérőt a szőnyegen, és hat körül lementünk sétálni anyával és persze a Mamával és a Dömével. Este pedig még játszottunk egy jó hosszút a Monopoly-val, amit anya nyert fölényesen és apa vesztett, így hát én lettem az ezüst érmes...

Milán

Szólj hozzá!

2649.nap

2013-07-26 17-35-22 DSC_0011.jpgMára nem volt semmi spéci programunk, délelőtt anya főzött, én közben a szobában játszottam, aztán átvittük az ebédet a Mamához és ott ettünk, mert anya ment a fogorvoshoz. Amikor végzett, már indultunk is az IKEÁba.
Mire odaértünk a főbejárathoz, már ott voltak a Mariettáék és még apa is. Mivel a bóklászás helyett választhattuk a helyi játszóházat is, ez nem volt kérdés és a Grétával oda mentünk amíg anyáék vásárolgattak. Amúgy egész jó kis játszóház ez és hamar végeztek is a felnőttek, úgyhogy egy percet sem unatkoztunk: a labda-medencébe ugráltunk, a "moziban" filmet néztünk, meg ilyesmi. Utána ettünk a büfében és én egy érdekes fagyit kaptam: csak a tölcsért és egy érmét kaptunk, amiket bele kellett tenni egy gépbe és az felemelte  a tölcsért és nyomott bele finom fagyit. Tök vicces. Kicist még beszélgettek anyáék, aztán mindenki hazament. Itthon pedig eszembe jutott, hogy az IKEA-ban a Toy Story ment épp, úgyhogy megkértem hadd nézzem meg a második részt estig és így is lett (azért a 2. részt, mert ebben szerepel Zurg császár).

Milán

ui.: este megmértem magam: 19.4 kiló vagyok... hát nem híztam éppenséggel mostanában...

Szólj hozzá!

2648.nap

2013-07-25 13-46-07 IMAG0020.JPGReggel már megint az SZTK-ba vitt minket apa, de szerencsére hamar bementünk a bőrgyógyászatra, ahol egy aranyos néni megnézte az anyajegyeinket és mindent rendben talált. Közben a Csilla is odaért, de mi közben hazajöttünk a cuccainkért (és útközben hintáztam két percet a kedvenc hintámon). Alighogy hazaértünk, már csörgött is a Csilla, hogy ő is végzett, mehetünk a strandra. Odafelé mi még beugrottunk a Rossmannba naptejért és ha már ott voltunk, én vetettem magamnak Rafaellót, mert azt imádom, és miután busszal megérkeztünk a Kőbányai strandra és letelepedtünk, rögtön be is faltam az imént vett finomságot :)  Amúgy a strand egész jó volt, mert nem voltak sokan és a Csilla labdázott velem, plusz amikor tényleg kevesen voltak a medencében, akkor lehetett beugrálni is. Háromkor meglepetésszerűen elkezdett cseperegni az eső, és hamar haza is jöttünk, de csak pár csepp esett végül... Amikor apa is hazaért, felköszöntöttük a szülinapja alkalmából és pár perc múlva a Mama és az Ani is (a Döme nem, pedig ő is jött, de őt jobban érdekelte a mosógépben forgó színes ruhák látványa). Ezután hazakísértük az Anit és visszafelé a kisteszkóba is beugrottunk. A cicákat is meg akartuk nézni, de épp nem voltak "otthon", aztán rögtön le is mentem anyával a játszótérre, ahol egy perc és nyersz feladatokat játszottam, amíg két fiú le nem hozta két távirányítós autóját, mert akkortól az volt a látványosság a játszótéren, ugyanis az egyik kis autó olyan gyors volt, hogy őrület! Jó sokáig lent maradtunk, úgyhogy amint hazaértünk, már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2647.nap

2013-07-24 18-11-06 DSC_0004.jpgReggel - anya legnagyobb meglepetésére - úgy döntöttem, hogy nem megyek velük strandra, hanem inkább a Mamához megyek egész napra. Állítólag a Csilla sem hitte el elsőre és azt hitte a kapunál bujkálok és csak viccel anya, amikor mondta nekik, hogy én nem megyek velük :)
Olyan meleg volt ma (is), hogy csak a Döme sétáltatásakor mentünk le az utcára, és akkor is inkább csak az árnyékban próbáltunk sétálni... A Mamánál pedig autóztam előbb, aztán kicsit tévéztünk, és tízóraira is hideg gyümölcslevest ettünk a meleg miatt. Ebédig gomboztunk és még cseréltünk is: én adtam egy szép virág alakút és cserébe kaptam pár szép gombot tőle. Ebédre fasírt volt krumplival, azután autóztam amíg a Mama számítógépezett és később megérkezett anya a strandról és hazajöttünk. Itthon épp a kedvenc zenéinket hallgattuk internetről amikor apa is hazaért, anya pedig elment nekem vacsorára kakaós csigát venni (többek között). Estig még az autókkal játszottam és megírtam az én forma egyes ponteredményeimet.

Milán

Szólj hozzá!

2646.nap

2013-07-23 11-56-18 IMAG0003.JPGReggel megúsztam az SZTK-ba menést anyával, ugyanis pont összefutottunk a ház előtt a Mamával és vele mentem inkább a piacra, anyát meg elvitte addig apa. Miután a Mamától hazajöttünk, nemsokára már indultunk is az Eszti nénivel és a Csillával együtt - akik eljöttek értünk autóval - a csepeli strandra! Klassz! Képzeljétek, találkoztunk a Pityuval (a Csaba bátyjával) és az Évivel (aki pedig a Pityu lánya) is, aki pont a pénztáros volt :) Nahát! Hamar letelepedtünk  a nagymedencénél és egész nap strandoltunk: anyával csúszdáztam a sárga kacskaringós csúszdán (azért csak azon, mert anya szerint a kék túl gyors...), pancsoltunk a nagymedencében, meg ilyenek. 2013-07-23 13-11-28 IMAG0006.JPGEbédre egy hatalmas hamburgert kaptam. Olyan nagyot, hogy akármekkorára tátottam a számat, nem bírtam átharapni! De nem fogott ki rajtam, mert apránként azért elpusztítottam :)  később pedig még vattacukrot is kaptam, olyan jól viselkedtem! Bizony! Méghozzá kókuszosat!  Ötkor aztán hazaindultunk és már apa is itthon volt mikor megérkeztünk. Elmeséltük neki az élményeimet, aztán autóztam még kicsit és amikor telefonált a Mama, hogy van-e kedvünk elkísérni a Dömét az állatorvoshoz, akkor velük tartottunk. Vicces, hogy a Döme mennyire okos és tudja, hogy ezen az úton haladva mi lesz az úticél és próbálja másfelé húzni a  Mamát :)  Amikor hazaértünk, anya sütött nekem háromszög szendvicset vacsorára és az egyperces játék után nem sokkal már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2645.nap

2013-07-22 16-46-08 DSC_0038.jpgNa úgy látszik a minap elkiabáltam a dolgot, ugyanis megint az SZTK-ba vitt minket apa, mert anya már megint a laborban kezdett. Szerencsére meglepően kevesen voltak és hamar végeztünk, úgyhogy délelőtt még maradt időnk lemenni a játszótérre, ahol kitaláltam feladatokat - mint az egy perc és nyerszben - és azokat játszottuk anyával. Amikor kezdett meleg lenni, felmentünk a Mamához és együtt megsétáltattuk a Dömikét, majd ott is ebédeltünk. Délután pedig kipakoltuk az ágyam alatti bunkert és a nagyszobában rendet próbáltunk tenni az iszonyú nagy halom játék között. Épp ekkor ért haza apa is és ő is beállt, pontosabban mivel megtaláltam a parkolóház darabjait, és eszembe jutott, hogy 'de rég játszottam vele' ezért összeraktuk és azzal játszottunk a vacsoráig. Közben anya visszapakolta a játékokat vagy legalábbis egy részüket és este a tévézés után mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása