Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2630.nap

2013-07-07 18-29-19 DSC_0029.jpgDélelőtt nem sok minden történt, mivel ma is nagyon meleg volt és anyának is fájt a dereka, ezért nem mentünk le a játszóra sem, hanem itthon játszottam. Ebédre azért átmentünk a Klári mamához és az autópálya lehajtónál előttünk szállt a fák ágai közé egy jó nagy madár, amit este megkerestünk az állathatározóban és valószínűleg egy vörös vércse tojó lehetett. Aztán az ebéd pedig olyan finom borsóleves volt, hogy minden cseppjét kikanalaztam, utána pedig a rántott husit is mind megettem, úgyhogy megérdemeltem egy kindertojást is desszertnek :)  De most se maradhattunk sokáig, mert ismét forma egy volt és rajtra haza is értünk. A verseny izgalmas volt és utána telefonált a Csaba, hogy a Csilla már jobban van és menjünk át hozzájuk. A Kökiben hamar vettünk hát a Csabának a névnapjára könyvutalványt és mentünk felköszönteni. Palacsintát sütött a Csilla - azt ettünk és utána én a Lili kutyával játszottam egy csomót, bár vele nem könnyű, mert inkább a Csabával játszana, de én meg nem hagyom :)  Estig maradtunk és miután hazajöttünk, lassan már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2629.nap

2013-07-06 19-02-56 IMG_7803.jpgReggel kicsit wii-ztem apával, de hagytam későbbre is időt, aztán választhattam, hogy itthon maradok anyával - aki épp főzőcskézett - vagy megyek apával vásárolni. Én ez utóbbit választottam. Mivel csak a Kökibe mentünk, így egész hamar végeztünk is és én is választhattam magamnak ezt--azt, például krémtúrót és kókuszos-mandulás kiflit. Mire hazaértünk, már majdnem kész is volt az ebéd, ami félig ízlett is (a husi nem, pedig apa szerint finom volt), de a palacsinta azért jó volt persze utána...  
Délután, a forma 1-es időmérő után - pedig társasoztunk, de nehezen viselem ha veszítek - ezt meg anyáék viselik nehezen - szóval pár játék után inkább elsétáltunk fagyizni a Wekerlén keresztül a Hópehelybe. Visszafelé pedig úgy jöttünk, hogy még a Mamával is sétáljunk, és csak utána jöttünk haza. Itthon még játszottam az autókkal egy versenyhétvégét, aztán még wii-ztem is és vacsora után anyával megint éneklős videókat néztünk az interneten a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2628.nap

2013-07-05 17-32-54 DSC_0004.jpgReggel ismét megúsztam a vérvételt. Huhh. De apának dolgozni kellett, hiába kértem, hogy maradjon... Na mindegy, elmentünk reggelizés után a piacra és meglepő módon egész hamar végeztünk. Amikor hazajöttünk, anya sütött palacsintát, amit át is vittünk a Mamához és  rögtön le is vittük a Dömét is sétálni, mert a Mama elment vásárolni és miután visszajöttünk, akkor ebédeltünk. Aztán hazajöttünk és négykor, amikor indultunk volna le a játszóra, épp elkezdett nagyon dörögni az ég, és mindenki felrohant a térről, de aztán mégse esett csak pár csepp, úgyhogy lementünk mégis. Épp elkezdtem ping-pongozni anyával, amikor apa is odaért és ő is beállt kicsit játszani velem és egyszer nyolc ütésnyi menetet is tudtunk játszani! Aztán hat után apa hazavitte a játékokat, mi pedig sétáltunk a Mamáékkal. Este itthon megint néztük az 1 perces műsort és csak utána vacsoráztam rántott husit, majd mentem is már fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2627.nap

2013-07-04 07-32-28 DSC_0005.jpgTehát ahogy tegnap este eldőlt, ma mentem anyával a Balcsira!
Reggel apa elvitt minket a Délibe, és miután megvettük a jegyeket (már nekem is kell ám), rögtön fel is tudtunk szállni a vonatra és méghozzá egy fülkés vagonba. Ó, de majd el felejtettem: az újságosnál választhattam egy újságot és találtam egy igazán szuper forma 1 magazint, tele képekkel és sok-sok táblázattal! Ez ám a nekem való olvasnivaló! Egész úton ezt nézegettem és így hamar meg is érkeztünk Sóstóra, ahol már vártak minket a Kriszti, az Anna és a Boti. Előbb megnéztük a Sóstói balatonpartot (ahol a Boti csupasz kézzel kifogott egy kis snecit a kövek között! de aztán persze visszadobta szegényt), de nem maradtunk sokáig, hanem bementünk Siófokra. 2013-07-04 09-43-16 IMAG0002.JPGÉpp a kikötőnél bóklásztunk, amikor egy igazi kalóz rábeszélte anyáékat, hogy menjünk sétahajózni a kalózhajójával! Nem semmi! Még kalózhajón úgyse voltunk és mondhatom csupa móka ezek szerint egy kalóz élete: volt mindenféle maskara amit fel lehetett venni és sok-sok játék - bár a legtöbbet inkább a Boti játszotta - de azért egész jó volt ez az órás hajókázás. Amikor visszaértünk, mentünk ebédelni és utána desszertnek a szuper fagyizóban ettünk mindenféle érdekes fagyit (anya például mákosgubásat, a Boti pedig gyümölcsleves ízűt...). No innen elsétáltunk a strandig és aztán már estig szinte csak akkor jöttünk ki a vízből, ha már lila volt a szánk :)   Sajnos hat után indult vissza a vonatunk, úgyhogy elköszöntünk a Krisztiéktől és haza zakatoltunk. Az állomáson már várt minket apa és mivel már jó későre járt, így itthon rögtön mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2626.nap

2013-07-03 16-51-19 IMG_7793.JPGReggel nagyon hamar eljátszottam a médiaidőmet, aztán autóztam és közben néha segítettem anyának a süteménysütésben, ugyanis zserbót sütött és például a csokimáz kevergetése egész jó feladat volt. Ebédre a tegnapi parilevest és zserbót ettünk, mert nem is voltunk annyira nagyon éhesek, mivel megint elég meleg napok vannak, bár szerencsére még igazán nagy kánikula azért nincs. Ebéd után átmentünk kicsit a Mamához: vittünk át újságokat és amíg anya a gyógyszertárba ment, addig ott maradtam. Miután hazajöttünk, elég nehezen találtam elfoglaltságot magamnak, de aztán végre jött apa és játszott velem. Hatkor is apával mentem le a Mamáékkal sétálni, mert anya megint a Natiékhoz ment, aztán vacsira ismét paradicsomlevest ettem és palacsintát, este pedig együtt néztük a Balázs tévéműsorát. Este telefonáltunk a Krisztinek és úgy néz ki, holnap lemegyünk hozzájuk a Balcsira, ami sokkal jobb programnak hangzik, mint a vérvétel a Heim Pálban, ami az eddigi elképzelés volt...

Milán

Szólj hozzá!

2625.nap

2013-07-02 17-59-15 DSC_0001.jpgDélelőtt egy órán keresztül az Ének iskolájából néztem a kedvenc énekeimet, aztán átjött a Kati mama és anyával főzőcskézni kezdtek a konyhában. Én ezalatt az autóimmal játszottam illetve néha kimentem segíteni, vagy csak nézni ahogy készül az ebéd, ami egyébiránt nagyon finom volt: paradicsomleves és palacsinta, de nem ám akármilyen, hanem gombával töltött, tejfölös szósszal leöntött. Desszertnek pedig a megmaradt üres palacsinták közül ettem egyet méghozzá kakaós-nutellásan ;)
Délután folytattam az autókkal az énekversenyt (az új Ferrárik voltak a zsűri) és amikor hazaért apa, felvetette, hogy ha van kedvünk, elmehetnénk fagyizni a Hópehelybe... hát még szép, hogy volt kedvünk! Két gombócot is választhattam (maracuját és cherry mániát) és irtó fincsi volt, mondhatom :)
Vacsora után pedig a Balázs féle 1 perc és nyersz műsort néztük, és mastermind-oztunk, ami után már rögtön mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2624.nap

2013-07-01 19-21-27 IMG_7769.jpgMa egész nap anyával voltam, ugyanis szabin van a héten. Reggel, miután apa elment dolgozni, wii-ztem anyával, aztán lementünk a környékre sétálni és bogarakat keresni, főleg különlegeseket. Amikor eluntuk, felmentünk a Mamához és együtt is lementünk sétálni, de most a Dömével együtt. Amikor hazajöttünk, anya csinált ebédet és utána bingóztunk és forma egyeset is játszottam. Négykor anya kitalálta, hogy menjünk az Europarkba ruhákat vásárolni... hát gondolhatjátok mennyi kedvem volt hozzá... semennyi... de sajnos apának meg túlóráznia kellett és nem tudott hazasietni, így nem úsztam meg a ruhaboltokat. :(  Cserébe mondjuk kaptam a végén egy kétgombócos fagyit - na az finom volt, bár nem tudom, hogy arányban állt-e a szenvedéseimmel :)  Mire hazaértünk, már itthon volt apa és játszottunk forma egyeset, majd vacsorára apa csinált hamar egy bögrés levest nekem, és folytattuk fürdésig az autós játékot, amivel el is ment az idő, és mivel ma már volt ismét melegvíz, így mentem is fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása