Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2560.nap

2013-04-28 16-36-55 IMG_6894.JPGMa is nagyon klassz napom volt!
Délelőtt itthon játszottunk, aztán ebédre átmentünk a Klári mamáékhoz (fincsi brokkoli krémleves és rántott husi volt), aztán hamarosan indultunk is haza, mert vártuk a vendégeimet. De előbb még én elkísértem apát a Zilába a tortámért. Nagyon szép tortát csináltak! Alighogy hazaértünk, sorra jöttek is a meghívottak: előbb a Boti, az Anna, a Kriszti és a Mama társaságában, aztán egyszerre megérkezett a Noémi és a csoporttársam Boti, végül a Lujziék is befutottak. Hatalmas játék -délután vette kezdetét, aztán pihenésképp tortáztunk a konyhában (nagyon fincsi epres is volt a tortám, nem csak szép), és levezetésképp szétvertem a pinata-mat (egy acál porszívócsővel, ugyanis a Kati mama kicsit túl erősre gyártotta... de azért én nyertem!) és a többiek szedegethették a kiömlő cukrokat és csokikat marékszám :) 2013-04-28 17-05-16 IMG_6908.JPG Aztán ajándékozás következett és nagyon sok szép ajándékot kaptam: a kedvenc óvodai társasomat, sok szép autót és a két könyvet, amit a minap választottam ki még az Ani segítségével. Sajnos hamar hat óra lett és sorra hazamentek a vendégeim, de váltásnak azért megérkeztek a Csilláék és ők estig maradtak (tőlük is kaptam csokit és lego versenyautót). Miután ismét hármasban maradtunk, én megvacsoráztam anyával és már mentem is fürdeni és aludni, mert már későre járt...

Milán

Szólj hozzá!

2559.nap

2013-04-27 16-45-06 DSC_0017.jpgDélelőtt itthon játszottam, előbb az autókkal (amíg apa takarított), aztán amikor már apa ráért, akkor vele is játszottam. Közben anya főzött valami furcsa nevű levest (borscst) és sütött utána pizzát. Ebéd után pedig elmentünk vásárolni, de szerencsére csak a Köki tesco-ba, és ott többnyire hamar végzünk... Mikor hazaértünk, telefonált a Kriszti, hogy ők kimennek a KAC pályára négyre, úgyhogy akkorra mi is odamentünk. Klassz, hogy végre jó idő van és tudunk ide járni, mert itt aztán jó nagy hely van játszani! Futkároztunk és fociztunk két órát, jól el is fáradtam... Hazaérve megvacsoráztam, aztán megnéztük a gyerekek éneklős műsort és utána mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2558.nap - 7 éves lettem!

2013-04-26 16-26-31 DSC_0016.jpgBizony, ma lettem 7 éves! 
Már reggel kaptam ajándékokat anyáéktól, például egy összerakható autót és egy utazást Hajdúszoboszlóra! Hurrá, megyünk az Aquapalace-ba ismét! Aztán anya bevitt az oviba, és délelőtt az udvaron játszottunk főleg. Ebéd után pedig jött értem a Mama, az Ani, az Anna és a Noémi és elmentünk az Europarkba, ahol választhattam két könyvet, amit majd megkapok a szülinapomra, aztán visszamentünk a Mamához és épp indultunk a térre a lányokkal, amikor jött apa és én vele mentem az oviba, ugyanis a Föld Napja volt és mindenki ültetett valamit. Mi paradicsompalántákat a zöldséges kertbe. Jól meg is öntöztem a kis aranyos palántákat, aztán siettem apával vissza  a játszótérre. 2013-04-26 16-43-46 DSC_0036.jpgNemsokára megérkezett a Boti is a suliból és így négyesben tudtunk fogócskázni például a mászóvárban. Amikor pedig hazavitték a Noémit, még anyával együtt megsétáltattuk a Mamáékkal együtt a Dömét és utána jöttünk haza. Itthon apával játszottam, és apa összeszerelte a reggel kapott autót nekem. Vacsorára apa hozott ma is nekem finom husit (vicces a neve: mátrai borzas), aztán még a fürdőben is meglepi volt, ugyanis apa lecserélte a zuhanyt olyanra, ami világít miközben zuhanyozunk. Na ez is irtó jól néz ki...  Fürdés után mentem inkább aludni, mert nagyon elálmosodtam.

Milán

2 komment

2557.nap

2013-04-25 16-48-26 DSC_0010.jpgMa szuper napom volt!
Kezdődött azzal, hogy délelőtt anyáék csoportjában kezdtem, mert velük mentem a Planetáriumba. Hamar odaértünk metróval és szinte rögtön kezdődött is az előadás, ami nagyon érdekes volt, mert egy mese volt ugyan a süniről és a barátairól, de közben mégis mutatták a bolygókat és a csillagokat. Az előadás után visszamentünk az oviba és picit még az udvarra is ki tudtam menni, de már majdnem ebédeltünk, és evés után pedig jött értem a Kati mama az Annával és a Noémivel és mentünk hozzá. A Botit is hozta a Kriszti és miután ő elkészült a leckéjével és meguzsonnáztunk, lementünk a játszira. Apa is ide jött értem öt előtt és mentünk a Nevtanba, ahol ma is jópofa játékokat talált ki nekünk a Vangi néni. Hazaérve pedig apával bepótoltam a tegnap elmaradt MarioKartozást és vacsora után még beragasztgattam az új matricákat a könyvembe, aztán mentem fürdeni és még lefekvésig picit interneteztem.

Milán

Szólj hozzá!

2556.nap

2013-04-24 19-42-13 IMG_6878.JPGMa is szép időnk volt (szinte már túl meleg van), így sokat voltunk az udvaron. Az ebéd is jó volt megint: tojásleves és rántott halrudacskák. De a legjobb az volt, hogy ismét jött értem a Mama ebéd után és a Noémivel együtt elhozott. Amíg nem vittük a Noncsit edzésre, addig játszottunk és a macskás könyvet nézegettük. Van benne egy már-már félelmetesen kinéző kopasz macska is... Aztán elindultunk az Eötvösbe és megvártuk a Botit, aki épp egy versenyről jött, amit meg is nyertek! Kicsit még tudtunk együtt játszani a játszótéren, aztán hazasétáltunk a Mamával és pont jött értem már apa is, csak mielőtt hazajöttünk volna, még beüzemelte a Mama új, gyors számítógépét. Itthon pedig párat Marioztam vacsora után és már mehettem is lassan fürdeni és aludni, mert elszaladt az idő...

Milán

Szólj hozzá!

2555.nap

2013-04-23 17-28-59 DSC_0001.jpgMa uszodában kezdtünk anyával. Jó volt, mert már hosszában pillangóban át tudom úszni a kismedencét! Pedig nem is a pillangó a kedvencem, hanem a hátúszás... Hanem aztán siettünk az oviba, mert anya majdnem elkésett, én pedig pont a gyümölcsevés előtt értem így be és már mentünk is ki az udvarra, ahol ma kivételesen az Elemérrel játszottam a homokozóban a csoport szuper kis autójával. Az ebéd is fincsi volt, császármorzsa, és a meglepetés ezután következett: a Kati mama a Noémivel együtt hazavitt. Uzsonnáig fent játszottunk fodrászosat (én vittem a barbikat az "üzletbe", ahol a Noémi volt a fodrász), aztán lementünk a játszótérre. A rollerral kétszer elestem, de ez sem szegte a kedvemet és tovább gyakoroltam. Közben anya és apa is odaért és én már eléggé elfáradtam, úgyhogy felmentem apával. Itthon befejeztem a reggel megkezdett autóversenyt, aztán apával wii-ztem egy kicsit és vacsorára a leves után még ettem ismét egy kis császármorzsát.

Milán

Szólj hozzá!

2554.nap

2013-04-22 16-32-25 DSC_0009.jpgMa anya vitt oviba és pont a Botival együtt értünk be, úgyhogy vele játszottam a kedvenc társasommal a "hátas társakkal". A kicsik ma előbb kimentek az udvarra mint mi, mert mi még csináltunk a Marianna nénivel előbb "gilisztafarmot": azt úgy kell, hogy kértünk egy nagy vödröt és sok-sok virágföldet és homokot az Imre bácsitól, aztán egy régi akváriumba rétegekbe öntöttük a homokot és a földet és a tetejére hoztunk az udvarról füvet és gilisztákat. Főleg a gilisztavadászat volt vicces :)   a fa padok alatt bujkált a legtöbb, onnan több "családot" is bevittünk az új lakóhelyükre. Ebéd és pihi után ismét kimentünk az udvarra mert ma is szuper idő volt, sütött a napocska ezerrel. Épp a Benivel fociztam amikor apa megjött értem, és hazajöttünk. Itthon előbb befejeztem az időmérőt és egy futamot a saját forma 1-emmel, aztán apával összeraktuk a tegnap a Petitől kapott Lego társasjátékot és kipróbáltuk, de még nem egészen értjük a játékszabályokat... Közben anya is hazajött, de ő se tudta megfejteni, na sebaj. A híradó alatt a szobámban átnéztem az eddigi három matricás könyvemet, aztán vacsoráztam és lassan mentem is már fürdeni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása