Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2553.nap

2013-04-21 13-36-29 DSC_0002.jpgDélelőtt akárhogy is ellenkeztem, elmentünk vásárolni... A nagy dacolással mindössze annyit sikerült elérnem, hogy 2 napra le lettem tiltva a Wii-ről :(   Ráadásul - mint utóbb kiderült - hamar végeztünk is a sportboltban és az áruházban is... Na mindegy...  Ebédre pedig már siettünk is a Klári mamához és a fincsi ételek után meglepődtem, ugyanis összevontan megtartottuk a Peti szülinapját az enyémmel együtt, úgyhogy volt tortázás tűzijátékkal és persze ajándékozás is! Én kaptam például két olyan versenyzőt a Verdákból, "akik" még nem voltak meg eddig. Már csak Kampeceveszki hiányzik a gyűjteményemből. A forma-1 rajtját még ott néztük meg, aztán hamar hazajöttünk, mert apa persze nézte a versenyt (na jó, én is). Amikor vége lett a futamnak, átmentünk a Csilláékhoz, mert neki meg holnap lesz a névnapja és persze felköszöntöttük. Szerencsére anya és a Csilla óvodai dolgokkal voltak elfoglalva, így egy csomó időt tudtam fent játszani :)  2013-04-21 16-42-29 DSC_0032.jpgBiliárdoztam apával, flippereztem és megnéztem pár régi játéktermi játékot (de nagyon fura volt joystick-el irányítani...). Amikor hét körül végeztek anyáék, hazajöttünk és vacsora után rögtön mentem is fürdeni (pláne, mivel a tejet sikerült magamra önteni és amúgy is át kellett emiatt öltöznöm...), fürdés után pedig aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2552.nap

2013-04-20 10-37-21 P1000942.JPGMa kirándulós és "fahéjas" napom volt:
A kirándulás része délelőtt kezdődött, ugyanis elmentünk a Gyermekvasút végállomásához és mivel pont indult a kisvonat, így fel is pattantunk a nyitott vagonba és már indultunk is Hűvösvölgy irányába... Innen átsétáltunk a Nagyrétre, ahol nem találtunk egyetlen büfét se, apa pedig éhes volt, így elsétáltunk egy közeli étterembe. Én túrógombócot kértem fahéjas cukorral és egy akkora gombócot kaptam, amekkorát még nem láttam életemben! Előbb még ettem apa rántott husijából, aztán nagyjából a felét megettem a gombócnak, de már majd' ki pukkadtam. Apa önfeláldozóan bevállalta  a másik felét :)  Jóllakottan visszasétáltunk a rétre, ahol leheveredtünk a pokrócra és kártyáztunk, labdáztunk, dobálóztunk a csodás napsütésben. 2013-04-20 12-49-08 P1000971.JPGMivel még el kellett csípnünk az utolsó előtti vonatot hazafelé, ezért negyed ötre visszasétáltunk a végállomásra. Most a fedett vagonba ültünk, mert már csak ott volt hely, de itt is klassz volt és nézegettem végig az erdőt és az utat. Ja és a "fahéjas nap" pedig a fagyi választásnak volt köszönhető, ugyanis kaptam egy gombóccal, méghozzá - természetesen fahéjasat. Fincsi volt :)   Hazaérve kicsit még játszottam és végre elkezdődött a tévében a gyerek éneklős műsor - mi azt néztük anyával és a szünetben vacsoráztam és meg is fürödtem, hogy a vége után rögtön mehessek is aludni, mert már kicsit elálmosodtam...

Milán

Szólj hozzá!

2551.nap

2013-04-19 18-01-25 DSC_0020.jpgReggel megmutattam apának a hajót, amit tegnap hajtogattunk, és mivel ma is szuper idő volt, így sokat voltunk az udvaron. Ebéd után választhattam, hogy elmegyek anyáékkal mászkálni a környékbeli boltokba, vagy maradok az oviban. Hát én a boltozást választottam, de lehet, hogy jobb lett volna az oviban maradni, mert hiába kaptam két új tréning nadrágot, én akkor is halálra untam magam... Szerencsére alighogy hazaértünk, jött apa és vele elmehettem a centrum parkolójába a vurstliba. Felültünk a kukac-hullámvasútra, mentünk a dodzsemmel (én vezettem!) és ugrálóvárazhattam is. Voltak nagyon aranyos lovacskák is, őket egyesével megsimogattam, aztán hazasétáltunk. Útközben találkoztunk a Mamával és a Dömével, úgyhogy ha már így alakult, apa felvitt pár dolgot a Mamához és "cserébe" elhoztuk a három nagy zacskót, amit meg anya hagyott ott délben. Miután hazaértünk, apának el kellett mennie az Imre bácsihoz valami számítógép miatt, én pedig anyával maradtam. Vacsora után hazaért apa és Mariozott velem, de akkor már kezdett későre járni, úgyhogy mentünk fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2550.nap

2013-04-18 16-51-54 DSC_0008.jpgMa hajtogatós napom volt :)
Délelőtt ugyanis az Enikő nénivel közösen hajtogattunk egy szép kétkéményes papírhajót és délután pedig a Vangi nénivel egy kutyust. Na persze közben más is történt velem... Például délelőtt még az udvarra is kimentünk és nagyon jót futkároztam a többiekkel, a csodás napsütésben. Az ebéd utáni pihizés közben jött értem anya, és miután itthon meguzsonnáztam, lementünk a játszótérre, ahol Anna már a mamával lent volt. A mama elment a Noémiért közben és még a Boti is megérkezett, úgyhogy ismét jót játszottunk. Öt előtt apa is megérkezett és mentünk a Nevtanba, ahol ma a hajtogatás után még egy feladatlapot megoldottunk és csak utána mentünk a tornaterembe. Amikor kijöttünk, meglepetésképp ott várt minket az Igi és még kicsit ő is bejött a szobába beszélgetni és játszani, és csak utána jöttünk haza. Itthon wii-ztem apával, utána vacsiztam és estig még az autókkal játszottam.

Milán

Szólj hozzá!

2549.nap

2013-04-17 17-43-20.jpgMa nagy torna volt délelőtt, de utána kimentünk még az udvarra, ahol homokoztam a Kántor ikrekkel. Ebéd és pihi után a Kati mama jött értem Annával és a Noémivel és együtt elsétáltunk az Eötvös előtti térig, mert anya a Csillával épp ott volt a powergim-ben és épp végeztek is, úgyhogy a Mama ment tovább az edzésre a lányokkal és én pedig anyáékkal előbb bementem a Spárba, majd hazajöttünk. Uzsonna után nem sokkal apa is hazaért és wii-zett velem, aztán az autókkal játszottam és kicsit interneteztem is a fürdésig. Ja azt nem is mondtam, hogy kaptam tegnap a Noncsiéktól nagyon vicceset: apró kis színes kapszulák, amiket a kádba kell tenni és ott szép lassan átalakulnak, pontosabban a kapszulákból szivacs formák bújnak elő. Irtó klassz!

Milán

Szólj hozzá!

2548.nap

2013-04-16 16-44-12 DSC_0017.jpgReggel a Dédiékhez vitt apa, mivel usziba mentem az Anival, csak még előtte volt egy kis időnk, amit ország-városos játékkal ütöttünk el. Az úszás egész jó volt, például az egész kismedencét végigúsztam pillangóban! Mondjuk majd meg fulladtam már a végére, mert kicsit még csiszolni kellene a levegővételi technikámon, de azért megdicsért a Péter bácsi, hogy egyre ügyesebb vagyok.
Miután visszaértünk az oviba, még pont ki tudtam menni a többiekkel az udvarra, ahol ma a Kántor ikrekkel játszottam. Ebéd és pihi után pedig jött értem anya és miután elpakolt a rovarirtók útjából a konyhában, a fürdőben és a vécében, lementünk a nagy játszóra, mert már addigra a Mama is odaért a Noémivel. De még apa is idejött munkából, csak aztán ő felment a rovarirtók miatt, én pedig még anyával sétáltam egy kicsit miután hazamentek a Noémiék a térről. Itthon még Marioztam apával, aztán vacsi és lassan fürdés, alvás következett.

Milán

Szólj hozzá!

2547.nap

2013-04-15 17-30-01 P1000901.JPGReggel apa bevitt az oviba, és ma egész jó idő volt, szépen sütött a napocska. Természetesen kimentünk az  udvarra is és a Botival és a Bencével játszottam, mert bevettek  a csapatba (fogócskázás volt a mai program). 
Az ebéd is egész finom volt, még a finomfőzelék se hazudtolta meg a nevét, aztán pihenő után épp a lovas társassal játszottunk a Botival, amikor jött értem anya és mentünk egyből a nagy játszótérre, ahol ötig maradtunk, csak akkor már nagyon kellett kakilni, így aztán hazasiettünk. Nemsokára apa is hazaért, én pedig vele is és anyával is wii-ztem, és autóztam is estig. Vacsorára anya főzött nekem tejbegrízt, aztán már nagyon elálmosodtam és inkább ma is korán mentem fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása