Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2546.nap

2013-04-14 15-37-06 P1000824.JPGMa szuper napom volt!
A délelőtt is jó volt, mert apával forma egyet néztünk, de igazándiból a legjobb rész azután következett, miután átmentünk a Kati mamához ebédelni és Annával kiegészülve elmentünk a Noémiért, aztán így öten aaaaaaaz Állatkertbe! 
Útközben megbeszéltük, ki melyik állatot szeretné mindenképpen megnézni. Én természetesen a vízilovat választottam és mivel ő volt a legközelebb a bejárathoz - így ott kezdtünk. Aztán pont ott állt a sor az Ashához, a kis elefánthoz, így beálltunk és őt is megnéztük. Persze bebarangoltuk végül az egész állatkertet és a Varázshegyben kétszer is voltunk: egyszer a 3D-s filemk és egyszer az állatok előadása miatt is visszamentünk. 2013-04-14 16-14-29 P1000868.JPG De pont láttuk a fóka-showt is és megnéztük a kis oroszlánokat is és persze felmentünk a nagy szikla tetejére is, ahol a dínós szobrok is vannak, nomeg a játszótéren is voltunk természetesen. A legeslegaranyosabb mégis a kisállat-simogatóban a nemrég született kiskecskék voltak. Főleg az egyik kis fehér-fekete foltos volt szupercuki, őt hosszasan simogattam és szeretgettem, mert olyan pici és édes volt. Sajnos tovább már nem maradtunk, hanem lassan hazajöttünk. Miután leadtuk a Noémit és az Annát is, itthon megvacsoráztam, kicsit wii-ztem és mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2545.nap

2013-04-13 14-34-15 DSC_0010.jpgVégre, hétvége!  Reggel megnéztük apával az időmérőt, aztán ő takarított, én autóztam, anya főzött. Ebéd után nem sokkal átjöttek az Orsiék és a Levinek is megmutattam apa tabletjén a halas játékot. Nem maradtak sokáig, mert apa ment a Csabával moziba és én anyával és a Csillával addig a Lurdyban bóklásztunk. Na mondjuk a ruhaüzlet látogatás enyhén szólva is unalmas volt, de egy órára legalább bemehettem a játszóházba is, ahol eszméletlenül jót rohangáltam és csúszdáztam. Na az tényleg klassz volt! Utána beültünk a Mekibe, ahol szerencsére árulnak halrudacskákat is a gyerekmenüben, úgyhogy azt kértem. Nemsokára apáék is előkerültek és indultunk haza. Kicsit feljöttek a Csilláék, és a Csaba játszott a tableten zongorás programmal, az vicces volt. Este, miután hazamentek a Csilláék, ettem egy kis vacsorát és már mentem is fürdeni, mert kezdtem elálmosodni...

Milán

Szólj hozzá!

2544.nap

2013-04-12 19-24-23 IMG_6864.JPGReggel apa szép ruhába vitt, mert ma "közös szülinap" volt a csoportban. Ez olyan, hogy van torta és üdítő és egy csomó játék és könyv, amiket mi vittünk ugyan be, de egymáséi közül választhatunk magunknak egyet-egyet. Én egy klassz kis autót választottam, és amit én vittem be a minap kis bocis könyvet, azt pedig a kis Rita választotta. A délelőtti játék és az ebéd után jött értem anya és hazasétáltunk. Kisírtam, hogy ne kelljen aludnom, helyette csendben játszottam, aztán lementünk kicsit sétálni a környékre, és végül felmentünk a Mamához. Épp levittük a Dömét sétálni, amikor az erkélyről hallottuk a Botit kiabálni, mert ők meg közben felmentek a Mamához, így aztán mi is visszasiettünk. Képzeljétek, a Kriszti hozott palacsintát kóstolóba (jó ötlet!), és kicsit játszhattam a Botival is mielőtt hazajöttünk volna. 
Apa már itthon volt persze és vele is játszottam a vacsoráig, aztán még anyával megoldottam pár feladatlapot is és ezzel eléggé elment az idő, úgyhogy már mentem is fürdeni és aludni, mert már álmos voltam...

Milán

Szólj hozzá!

2543.nap

2013-04-11 18-50-48 IMG_6848.JPGDélelőtt ki tudtunk menni az udvarra mert egész szépen sütött a napocska és tudtunk fogócskázni a fiúkkal. Ebéd után pedig képzeljétek, a Kriszti jött értem! Jól meglepődtem :)  Hazaugrottunk és anyával együtt átmentünk a Kati mamához, mert ott voltak a Botiék. Sőt még a Boja is, aki egy nagylány és a Kriszti tanítványa, de aranyos és játszott velünk. Később még a Gáborék is odajöttek - babaruhákat válogattak. Amikor ők elmentek és a Kriszti is az edzésre, akkor a Mama engem és Annát levitt a játszótérre, mert a Botinak tanulnia is kellett. Fél ötkor elindultunk haza, mert apa jött és engem elvitt a Nevtanra. Előbb - szokás szerint - társasoztunk a fiúkkal és Vangi nénivel, utána pedig a tornateremben egy újfajta gyakorlatot próbáltunk: a bordásfalon lógva kellett a lábunkat felemelgetni (jó kis hasizom gyakorlat ám!)
Hazaérve előbb wii-ztem egyet apával, aztán megint a szuperérdekes virtuális-búváros játékkal játszottunk apa tabletjén, mert az nagyon vicces. Vacsora után nem sokkal már mentem is fürdeni és lassacskán aludni is.

Milán

Szólj hozzá!

2542.nap

2013-04-10 18-49-51 IMG_6810.jpgMa is csak délelőtt voltam oviban: apa vitt be és délelőtt volt nagytorna (ahol lehorzsoltam kicsit a térdem) és utána kimentünk az udvarra. Ebéd után épp fogat mostam amikor megjött értem a Kati mama és hazahozott. Itthon Marioztam, autóztam és rajzolgattam, aztán uzsonna után elmentünk az Eötvös suliba, mert ma volt utoljára kedvcsináló délután. Három lehetőség is volt, de én a Kati nénit választottam, mert nála a robottal lehetett megint játszani és számítógépen keresztrejtvényezni és ezeket szeretem :)
Mire hazaértünk, már itthon volt apa, így anya le tudott menni a doktor nénijéhez, mi pedig játszottunk és vacsoráztunk közben apával. Este még apa letöltötte az óceánmániás programot a tabletjére, ami irtó vicces, mert olyan mintha a szobában úsznának a képeken látható állatok (némelyik aranyos, de az egyik kicsit ijesztő...)

Milán

Szólj hozzá!

2541.nap

2013-04-09 19-10-01 IMG_6789.jpgReggel apa átvitt a Dédiékhez, ugyanis ma az Ani vitt úszni, mivel anya még beteg. Ma ugyan semmi kedvem nem volt az úszáshoz, de ez van, végigcsináltam az "edzést". Épp végeztünk, amikor összefutottunk a Krisztivel, akinél pont ott volt a rollerem amit nemrég kölcsönkért, és most visszaadta, úgyhogy én visszarollereztem a Kati mamához az Ani kíséretében. Mire odaértünk, már anya és a Mama visszaértek az Eötvösből, tudniillik anya ma reggel beiratott - végül úgy néz ki, oda fogok járni suliba. A Mamánál ebédeltünk spenótot és csak uzsonna után jöttünk haza. Apropó uzsonna: képzeljétek, ma kipottyant egy újabb tejfogam, most alul. Már napok óta mozgott és irtóra zavart már, úgyhogy még örülök is neki, legalább ismét tudok majd harapni...
Apa hatkor jött csak, mert az autó szervizben volt az Imre bácsinál és csak most készült el. Kicsit még játszottam, aztán apa csinált vacsorát és picit néztem anyával internetet, aztán mentem fürdeni és aludni, mert már kilenc óra volt...

Milán

Szólj hozzá!

2540.nap

2013-04-08 17-26-38 IMAG1613.jpgMa is érdekes napom volt, pedig hétfő volt:
Reggel anya vitt oviba, így ráértünk nyolcra beérni, és délelőtt kiment a csoportunk az Üllői úthoz, a közlekedési lámpához, mert ma a közlekedési szabályokról tanultunk. Én már egy csomót tudok, de a kicsiknek még tanulni kell erről. Például azt hogy a pirosnál meg kell állni és csak a zöld jelzésen szabad átmenni, meg ilyenek. Amikor visszaértünk az oviba, még ki tudtunk  menni az udvarra is és ebéd után jött értem kivételesen a Kati mama. Egyből a Pennybe mentünk vásárolni (és a matricákért!), aztán pihiztem egy órát nála, és délután lementünk még a nagy játszóra, mivel szépen sütött a nap (és ilyen már rég volt!). Ide jött értem apa a munkából és rögvest hazajöttünk. Anya is már itthon volt, de sajnos ő már megint beteg... elkapta azt a hányós vírust...  Így hát ő a hálóban senyvedett, én pedig apával játszottam egész délután és este. Na persze közben vacsoráztam is, és kilencre ágyba kerültem a fürdés után.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása