Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2455.nap

Délelőtt apa rávett, hogy menjünk le szánkózni, ugyanis este esett egy pici hó, ami ismét használhatóvá tette a szánkódombot. Egyszer ugyan felborultam amikor az ugratót oldalvást próbáltam ki, de ettől eltekintve nagyon jót csúszkáltunk apával. Amint felértünk, már kezdtünk is átöltözni, mert lassan indultunk is Újpestre a Klári mamához, akivel keresztrejtvényt fejtettünk ebéd után és nagyon ügyesek voltunk ám együtt! Egész hamar megfejtettük a felét egy skandinak és én írtam be a kockákba a betűket! Még indulás előtt apának eszébe jutott, hogy kérjek szép gombokat a mamától, mert neki biztos van pár darab és valóban, hamar össze is szedtünk egy marékra valót...  Node nem ám haza indultunk pihizni! De nem ám, hanem Veresre a Bandi bácsihoz, ugyanis ott találkoztunk a Csilláékkal és velük elsétáltunk egy közeli új tavacskához, ahol tucatnyi  hattyú "lakik". Vittünk nekik egy kis ennivalót, de érdekes mód nem volt akkora lelkesedés mint amikor kacsákat etetünk. Némelyik ránk se bagózott, csak páran jöttek oda megkóstolni a kenyérdarabkákat és kukoricaszemeket. Más finomságot nem vittünk, úgyhogy érjék be ennyivel! Jó hideg volt amúgy, szóval indultunk is vissza hamar, mert a Lili kutyus már nagyon fázott. A házban még beszélgettünk a folyton viccelő Bandi bácsival és ittunk forró teát, aztán indultunk haza és itthon rögtön az új gombokkal kezdtem játszani, majd a vacsora után már lassan mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2454.nap

Reggel én keltem legelsőnek, így aztán apa is fel kelt, hogy reggelit csináljon és épp megettük a gofrit, amikor a Boti is kijött utánunk a konyhába reggelizni. Délelőtt megállás nélkül játszottunk a Botival: társasoztunk, wii-n MarioKartoztunk, a majmos játékkal játszottunk és még ki tudja mivel... Közben apa elment vásárolni, anya pedig vasalt, aztán öltözött, mert ment ebédelni osztálytalálkozóra, úgyhogy pont váltották egymást apával, amikor ő hazaért a teszkóból. Így persze az ebédet is apa főzte és egész jót: bolonyait csinált finom tésztával és sok sajttal :)  Ebéd után még egy órát játszottunk a Botival, aztán öltöztünk és mentünk az Anival együtt a Cirkuszba! Jobban mondva apa csak elvitt minket, ott már az Anival voltunk. Szuper jó volt az előadás: a legjobban a tevék és elefántok tetszettek, de a bohócok is viccesek voltak és az is, amikor lufikat dobáltak lányok a közönségnek (és még a zenekarnak is!). Haza a Zoli hozott minket és sajnos a Botival rögtön hazamentek. Én pedig sajtos-tejfölös tésztát kaptam apától vacsorára, aztán még játszottunk a gombokkal és még fürdés után a ki-kicsodával is - lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2453.nap

Reggel kocsival vitt be apa az oviba, mert a régi porszívót is vitte magával és azzal nem akart sétálni... Délelőtt kicsit egyedül játszottam, de amikor megjött a Boti akkor vele is természetesen, utána pedig elmentem rajzolni a lányokkal. Gyümi evés után mentünk az udvarra, jót rohangáltunk, pedig egy kicsit hűvös volt ma az idő. Ebéd után maradtam pihizni, ugyanis sajnos ma nem tudott elhozni a Mama, mert mentek Ausztriába megnézni az Anna versenyét, így aztán apa jött értem négy után és egyből mentünk a Dédiékhez, mert ott volt a Boti, aki ma nálunk alszik, tehát elhoztuk őt haza. Ki lehet találni, hogy estig mi következett... játék kifulladásig! Társasoztunk, autókkal játszottunk és persze egy órát wii-ztünk is. A vacsi után még kicsit autóztunk, de hamar mentünk is fürdeni, mert kezdődött a Voice! szerencsére a Boti ürügyén fent maradhattam egészen a végéig! Szuper!

Milán

Szólj hozzá!

2453.napvvvvv

Sajnos ma nem tudott elhozni a Mama, mert mentek Ausztriába megnézni az Anna versenyét, így aztán apa jött értem négy után és egyből mentünk a Dédiékhez, mert ott volt a Boti, aki ma nálunk alszik, tehát elhoztuk őt haza.

Szólj hozzá!

2452.nap

Ma nagyon klassz volt a délelőttöm, ugyanis elmentünk a csoporttal a Népligetbe sétálni és madarakat lesni. Láttunk is pár fázós cinkét, varjút, de mókusokat nem, mert ők az odújukban bujkálnak ilyenkor. Hógolyóztunk is , aztán jöttünk vissza metróval. Sajnos az ebéd káposzta volt, amit nem szeretek, de legalább a pihizés után anya vitt a Mamához, illetve rögtön mentünk is szánkózni, méghozzá az egész kis csapat: Anna, Noémi, Boti és én. Két szánkóval felszerelkezve egy óránál többet is csúszkáltunk egészen amíg apa és a Timi meg nem érkezett. Gyors átöltözés után apa vitt is rögvest a Nevtamba, ahol anya váltotta le és várt meg és vele jöttem haza. Itthon rögtön vacsoráztam is, mert már eléggé megéheztem és a Mama küldött finom piskótát csokiöntettel. Estig még apával játszottam: egyrészt befejeztük a tegnapi "gomb szépségversenyt" és a Kód után még sakkoztunk is egyet, aztán mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2451.nap

Reggelre pár centi friss hó esett, ami azért szuper, mert lesz miből végre hóembert építeni! Miután apa bevitt az oviba (és lefotózta a tegnapi rajzomat), délelőtt elmentünk "nagy" tornára, aztán gyümölcsevés következett és végre mehettünk az udvarra. Annyi hó volt, hogy nem is egy hóembert, de egy egész hóember családot kezdtünk el építeni. Én az apuka hóember hasát görgettem össze. Nincs még kész teljesen, de holnap befejezzük.
Ebéd és pihenő után jött anya és miután átöltöztünk, lementünk a szemközti dombra a csúszkákkal és irtó jókat csúszkáltunk! Hát ez igazán jópofa dolog volt, nagyon élveztem. Épp hazaértünk amikor apa is megérkezett a munkából, anya meg elment tornázni. Mivel még sok időm volt, természetesen MarioKartoztam és képzeljétek, megnyertem az arany kupát! Szuper! A Kód előtt elmentünk apával vacsorázni és a műsor után, a lefekvésig, apával gomb szépségversenyt játszottunk: ő volt a zsűri és holnap lesz a megadöntő!

Milán

Szólj hozzá!

2450.nap

Ma már könnyebben keltem, aztán mentünk is apával oviba. Rögtön kaptunk is feladatot az Enikő nénitől: le kellett rajzolni az elmúlt napok egyik élményét. Én a szilveszteri rakétázást próbáltam lerajzolni. Délelőtt az udvarra is ki tudtunk menni és olyan hideg volt ma, hogy befagytak a pocsolyák - ergo lehetett rajtuk csúszkálni :)  Ebéd után épp csendben pihiztem amikor megérkezett értem anya és hazajöttünk, mert jött az óraleolvasó néni. Kicsit interneteztem, kicsit minimaxot néztem, és már jött is apa. Délután még társasoztunk és vacsi után a Kódot néztük. Ma is korán mentem fürdeni és aludni, mert így jobban ki tudom magam aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2449.nap

Az idei első "munkanapom"...
Az ébredés kicsit nehéz volt, mivel apa vitt ma oviba és ilyenkor háromnegyed hétkor már kelteget, de mire megreggeliztem, már egész rendbejöttem és előbb lettem kész az öltözéssel, mint apa!
Az oviban is egész jó volt, mivel kimentünk az udvarra, ahol optimistán elkezdtünk a tegnapelőtti hóesés maradékából hóembert építeni, de persze csak egy nagy, sáros hógolyót sikerült összeszenvedni... sebaj, azért jó móka volt :)  Egész jó volt az ebéd is és pihi után jött értem anya és már jöttünk is haza. Amíg apa haza nem ért, interneteztem, aztán jött a Csilla és elmentek anyával táncra, én pedig társasoztam apával a vacsoráig, utána meg apa megszerezte nagy nehezen wii-re a verdák 2 játékot és azzal játszottunk kicsit, majd együtt megnéztük a Kód végét, és már lassan mentem is fürdeni, hogy ma korán le tudjak feküdni, hogy kialudjam magam holnapig...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása