Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2133.nap

Címkék: weinebene2012

Szerencsére mára nem volt lázam, de még hőemelkedésem se, úgyhogy el tudtunk indulni síelni. A Mama is átjött reggel elköszönni, mi pedig nyolckor nekivágtunk az útnak. Nagyon sokat mentünk autópályán, ami a "szélforgók" kivételével elég uncsi volt. Én végig Verdákat néztem a kis dévédén. Azért viszonylag hamar, öt óra alatt odaértünk Weinebene-re, ahol már integetve várt minket a Kriszti és a Zoli a teraszon, az Anna és Boti pedig a házban. Apával ettünk hamar ebédet (pörkölt volt, ami nem a kedvencem, de éhes voltam, úgyhogy ettem), és kicsit később elsétáltunk apával a csapat után a hüttéhez (ugyanis addig a többiek elmentek síelni, csak nekem még nem szabad). Már csak anya síelt, a Krisztiék visszamentek, mi pedig még megvártuk anya következő lecsúszását, aztán beültünk a hüttébe egy-egy forró kakaóra, és mi is visszasétáltunk a házikóba. Délután még a Botival játszottam (képzeljétek, van egy elektromos darts is!). Vacsora után kezdett megint hőemelkedésem lenni, úgyhogy kaptam algopirint apróra vagdosva és estére már jobb is lett. Fürdés előtt még szaunáztunk is, aztán az esti mese az volt, hogy a Botiékkal megnéztünk jónéhány Matuka történetet a laptopon, és egy csoportos fogmosás után mentünk is mindannyian aludni, mert mindenki fáradt volt már.

Milán

Szólj hozzá!

2132.nap

Reggelre már elmúlt a lázam - teljesen kiizzadtam az éjszaka. Délelőtt már kicsit uncsi volt itthon a játék - tévé - internet - rajzolás... Aztán amíg apa elment vásárolni, addig "segítettem" anyának (akármennyire is próbál lebeszélni róla) hamis-rafaellókat csinálni: nem nehéz, egy mandula az alapja, körbe kell venni a gyurmaszerű finom tésztaizével és meghempergetni a kókuszreszelékben. Egész fincsi lett amit csináltam - bár kissé egyedien amorf. De az íze a lényeg, nem? :))  Ebédre fincsi gombócot főzött anya, abból repetáztam is és mentem pihizni háromig. Délután főleg apát nyúztam, aki kellően le is fáradt estére és vacsora és fürdés után már korán - nyolckor - elvitt aludni, mivel holnap korán kelünk!

Milán

Szólj hozzá!

2131.nap

Sajnos ma is egész nap lázas voltam, pedig apa előírás szerűen beadta a gyógyszereimet... Délelőtt rengeteget játszottunk, csak addig kellett egyedül rajzolgatnom, amíg apa takarított és bőröndöt pakolt. aztán ebédre megettünk egy pizzát és újabb gyógyszeradaggal mentem sziesztázni. Sajnos mire anya négykor hazaért, már megint eléggé felment a lázam (harminckilenc volt), ezért nem úsztam meg egy kúpot a fenekembe :(  Délután még interneteztem és tévéztem is, apa pedig elment újabb adag gyógyszerért. Este választás elé állítottak anyáék: vagy kúp, vagy apróra vagdosott tabletta legyen a lázcsillapító? Mivel a kúpot nagyon utálom, ezért bátran a tablettát választottam és miután apa a felet is négy felé vágta, a kis darabokat egyre ügyesebben, de le tudtam nyelni egy pohár víz segítségével. Nem azt mondom, hogy semmiség, de a kúphoz képest sokkal jobb a tablettát bevenni... Az esti mese alatt apa még infra-lámpázott amíg anya mesélt.

Milán

Szólj hozzá!

2130.nap

Reggelre belázasodtam :(  Hát ez nem olyan nagy öröm, így ovi helyett a Kati mamához vitt apa és délelőtt nála voltam. Autózgattam, kicsit tévéztem és ebédre egy kis gombalevest ettem, aztán jött anya és hazajöttünk. Itthon aludtam kicsit az ágyikómban, és délután rajzolgattam, autózgattam és számítógépeztem. Közben apa is hazaért és mivel megint lázas voltam, ezért elmentünk a doktor nénihez. Alighogy megérkeztünk, jött a Kriszti is a Botival, aki ugyancsak lázas lett... Sajnos a vizsgálatnál nem úsztam meg  a kanalat, de a "kínzásért" cserébe kaptam egy érmét egy nagy '1'-essel. Klassz. Még hamar megvettük a zacskónyi gyógyszert amit felírtak és jöttünk is haza, mert már későre járt ám. Gyors fürdés után ettem pár falatot, bevettem  a gyógyszereket és kicsit infralámpázott apa amíg az ágyban meséltünk, aztán már aludtam is, mert irtó fáradt és álmos voltam.

Milán

Szólj hozzá!

2129.nap

Reggel apa vitt oviba és ma klassz volt, ugyanis a délelőtt mozgalmas volt:
elsőnek anya jött át és relaxációztunk (mármint az egész csoport, nemcsak én), utána egy rövid, de érdekes tornát tartott a Csilla és mivel még korán volt, ezért ebédig az udvarra is ki tudtunk menni. Juhhé! Na és a legjobb az volt, hogy ebéd után anya hazahozott és itthon aludhattam. Ébredés után pedig átmentünk játszani a Dédiékhez (anya addig elment orvoshoz). Sajnos anya túl gyors volt, alig melegedtem bele a játékba... és már jöttünk is haza. Hamarosan apa is hazaért és hozott a mekiből egy szendvicset anyának és krumplit nekem, amit meg is ettem vacsorára. Előtte-utána pedig játszottam, főleg az autókkal és apát is rávettem, hogy velem játsszon :)

Milán

Szólj hozzá!

2128.nap

Reggel nagyon korán keltem, pedig nem is kellett volna, ugyanis ma a Mama vitt oviba, mert  anya reggeles volt, apa pedig vidékre ment. Én pedig felébredtem a mozgolódásra és már nem volt kedvem visszaaludni, úgyhogy már meg is reggeliztem mire a Mama átjött. Lassan azért bementünk az oviba és ma délelőtt -  a Csilla torna után - ki tudtunk menni az udvarra. Egész szép idő volt, nem volt hideg és sütött a napocska is. Ebéd és pihi és uzsonna után jött értem anya és mentünk a Noémivel angolozni a Mamához. Olyan jók voltunk, hogy két matricát is kaptunk!  Utána hazajöttünk és apa már itthon volt, úgyhogy építettünk egy autópályát és azzal játszottunk. Vacsorára csinált nekünk apa háromszögszendvicset (én meg kiborítottam a pohár vizemet és moshattam fel az asztal alatt...). Estig még folytattuk az autópályás játékot és fürdés után már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2127.nap

Reggel apa bevitt az oviba, és délelőtt inkább sétálni mentünk, mivel sáros volt az udvar és sejthető volt, hogy a sétálás tisztább ruházatot fog eredményezni :) Így aztán a wekerlén kóboroltunk - majdnem az ebédig. Utána pihiztünk (anya bekukucskált, úgyhogy lebuktam - mivel nem aludtam), aztán épp rajzolgattunk, amikor jött anya és hazahozott. Nemsokára apa is hazaért, és játszott velem kicsit amíg anya zumbán volt. Vacsorára pirítós kenyeret ettünk apával és még egy túrókrém is lecsúszott desszertnek... Estig még a verdáimmal játszottam a nagyszobában és rajzolgattam is.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása