Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2119.nap

Reggelre már egész jól voltam, de még reggelire csak pirítós kenyeret adott apa - biztos-ami-biztos. Délelőtt tévéztünk, a verdákkal játszottunk és rajzolgattam. Tizenegykor apa elment Újpestre, hogy hozzon a Klári mamától finom ebédet. Közben erre jött a Kati mama az Annával és a Botival, mert elkérték a szánkót, hogy kicsit csúszkáljanak a dombon, mi pedig levittük nekik. Alighogy felértünk, már jött is apa és ebéd után mentem kicsit pihizni.
Délután tovább játszottunk: anya a feladatos könyvből mondott játékokat, apa pedig verdázott velem és a villamosos könyvből olvasott nekem. Csakhamar besötétedett és vacsorára már ehettem valami komolyabbat is: rántott husit rizibizivel, mivel már egész jól vagyok. Ma nem volt lázam és a pocakom se rendetlenkedett.

Milán

Szólj hozzá!

2118.nap

Sajnos reggel arra ébredtünk, hogy hánytam :( az ágy mellé a fal felé, úgyhogy az ágyneműm, a fal és az ágy alatti játékok is "kaptak"... Mivel a takarítás végére már hét óra volt, ezért nem is feküdtem már vissza. Szerencsére többször nem hánytam, apa csak ropit és vizet (illetve egy kis buborékmentes kólát) adott. Na mondjuk így betegen elég uncsi volt a mai napom: sokat tévéztem, olvasgattam, rajzolgattam. Délután egyre rosszabbul éreztem magam és kiderült az is, hogy miért: felment a lázam is. Kaptam egy lázcsillapítót és utána megint jól voltam estig. Addig apával végignéztük a villamosos könyvemet is (kétszer is...) és kicsit interneteztem is, és a Verdák 2-őt is megnézhettem végre elejétől a végéig, ugyanis mára nem volt érvényes a napi időlimit. Estére megint felment a lázam, úgyhogy megint kaptam lázcsillapítót, de utána jobban éreztem magam, így még egy szelet pirítóst is meg tudtam enni vacsorára. Ma kicsit később mentem fürdeni és aludni, de nem baj, mivel beteg vagyok, anyáék kicsit elnézőbbek velem :)

Milán

Szólj hozzá!

2117.nap

Ma nem uszoda volt a program, hanem oviba mentem, de ezt egyáltalán nem bántam, ugyanis ma farsangoztunk!
Én Schumacher-nek öltöztem (szerényen), de a többiek is nagyon ötletes jelmezekben jöttek. Volt Törpilla, virág, oroszlán, tündér, varázsló és még sok-sok jelmez. Egész délelőtt játszottunk és énekeltünk és táncoltunk. Nagyon klassz volt! Az egyik versenyt (mert azok is voltak) meg is nyertem: a puzzle-kirakóst és egy másikban a 3. lettem. Még érmeket is kaptunk :)  A szuper délelőtt után ebédeltünk és jött értem anya, ugyanis ma itthon aludhattam.  Alighogy felkeltem, nemsokára jött apa és lementünk kicsit szánkózni, amíg még világos volt. Sötétedés után hazajöttünk, de jó volt kicsit szánkózni. Itthon a verdákkal játszottam és kicsit interneteztem is, aztán vacsora után ehettem finom gesztenyepürét, amit apa egyik régi barátja küldött pár másik finomság kíséretében...  Fürdésig még volt egy kis idő, úgyhogy még folytattam a játékot a verdákkal.

Milán

Szólj hozzá!

2116.nap

Reggel - alighogy beértünk apával - már kezdődött is a Csilla féle torna, ami után még szerencsére maradt idő bőven az udvaron is futkározni a hóban :) Ebéd és pihizés és uzsonna után jött anya és a Noémivel együtt mentünk a Mamához angolozni. Angol után még ott maradhattam játszani a Botiékkal. Amikor hazaértünk, apa már várt minket és vacsoráig autóztunk még egy nagyot. Vacsora után még volt idő a fürdésig, úgyhogy folytattuk a játékot :)  De este felé már kezdtem eléggé elálmosodni, úgyhogy ma korábban mentem aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2115.nap

Ma is kimentünk az udvarra az oviban délelőtt és ma azt játszottuk a fiúkkal, hogy botokkal a havat nagy kupacokba söpörtük. Ezzel el is ment az idő, aztán bementünk ebédelni és pihizés után jött értem anya. Mivel még világos volt, ezért hamar lementünk csúszkálni a ház előtti dombra. Klassz volt! Mikor kezdett sötétedni, akkor feljöttünk és apa is megérkezett nemsokára. Anya elment zumbára, én pedig kicsit Verdákat néztem, utána pedig apa előkereste a parkolóházat, összeszerelte és azzal játszottunk amíg anya hazaért. Akkor apa csinált nekünk vacsorát, és még fürdésig folytattuk a játékot a verdáimmal a parkolóházban.

Milán

Szólj hozzá!

2114.nap

Délelőtt ki tudtunk menni az udvarra (végre), ugyanis nem volt annyira nagyon hideg, csak egy kicsit. Még szánkóztunk is - igaz én folyton a szánhúzó voltam. Jól elfáradtunk, de mégse aludtam ebéd után. Uzsonna végeztével jött anya és a Mama is és a Noémivel együtt mentem angolozni. Angol után még maradhattunk játszani, amíg jöttek a Noncsiért és csak utána jöttünk haza. Itthon rajzolgattam és autókáztam, aztán a híradó után jól megvacsoráztam és még fürdésig sikerült rávennem anyát és apát, hogy hármasban autózzunk a nagyszobában :)

Milán

Szólj hozzá!

2113.nap

Apa reggel bevitt az oviba, és egy kevéske játék után már öltöztünk is (jó melegen, mert irtó hideg van az utcán!) és mentünk a könyvtárba a wekerlére, ahol "papírmasé-mesék" előadás volt. Viccesek voltak az állatok (ugyanis a Brémai muzsikusok volt a mese), nagy fejük volt és fura testük, de viccesen néztek ki. Amikor visszaértünk, még kicsit ki tudtunk menni az udvarra, de nekem hamarabb be kellett jönnöm, mert ma én voltam a napos.
Ebéd és uzsonna után jött anya és előbb felvittük a Noncsit a Mamához, utána pedig lementünk a dombra a csúszkákkal egy kicsit csúszkálni. Nagyon klassz volt, még ugratózni is mertem a vége felé. Sajnos hamar besötétedett, úgyhogy feljöttünk. Apa is hazaért nemsokára a munkából és kicsit autóztunk. Ekkor csengettek és egy bácsi csomagot hozott nekem! Ismét egy verdás hangoskönyvet és munkafüzetet és matricát, meg képeslapokat rejtett a nagy boríték. A könyvet rögvest meg is hallgattuk, utána rajzolgattam és a híradó alatt interneten játszottam. A vacsora után még befejeztem a délután elkezdett verdás rajzaimat, aztán mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása