Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2413.nap

Délelőtt jött a Jani papa és miután Annáért is elmentünk, együtt kimentünk a temetőbe. Nem volt túl szép idő, nedves, hideg nap volt ma, de azért jót sétáltunk. Hazaérve fel sem mentünk, hanem elköszöntünk  a Papától és egyből indultunk apával Újpestre. Épp ebédidőre értünk oda és persze ma is irtó fincsi volt az ebéd: brokkoli krémleves és sajtos husi rizzsel. Nagyon jól laktam, de azért egy kis édesség még valahogy belém fért :)  Kicsit még építőkockáztam amíg apáék beszélgettek, aztán jöttünk haza és én mentem pihizni, anya meg vásárolni a Kökibe. Miután felkeltem és uzsonnáztam, apával játszottam és természetesen az autókkal is. Amikor estefelé anya hazaért, vele vacsoráztam apa pedig elvitte a régi összecsukható ágyamat, mert megvették az interneten. Vacsi után meg is fürödtem és este még anyával is játszottam a békás játékkal amivel apával is, aztán elkezdtük nézni a tévében a kungfupandát, de csak az elejét, mert ma kilenckor aludni kellett mennem, mivel holnap ovi...

Milán

Szólj hozzá!

2412.nap

Igaz, hogy ma apa szabit vett ki és itthon volt velem, de anyának menni kellett ma is továbbképzésre, én pedig felébredtem amikor elment és már nem tudtam visszaaludni, úgyhogy inkább megkértem apát, csináljon reggelit és kezdődjön a mai nap, amit már úgy vártam! Ugyanis kitettük tegnap az adventi 24 "zsebes" fali naptárat és képzeljétek volt is egy kis zacskó érdekes cukor az "1" -es zsebben! Klassz! Délelőtt apa nagyüzemi takarításba kezdett, így addig egyedül játszottam és rajzolgattam (amíg a szőnyeget porszívózta például), aztán amikor végzett, akkor együtt is játszottunk, például kockapókert. Ebédelni pedig a Kökibe mentünk, és én rántott halrudacskákat kértem (meg is ettem egy egész adagot!), aztán apával ketten megettünk egy csokis-kókuszos óriáspalacsintát. Jóllakottan hamarabb is végeztünk  a teszkóban, mert nem vettünk felesleges édességeket :)  De azért egy újfajta pudingot vettünk kipróbálásra...  Hazaérve sajnos nem úsztam meg a sziesztázást, ami után kicsit interneteztem és utána rajzolgattam illetve kivágóztam. Később anya is hazaért és vacsora után átjöttek a Csilláék x-faktort nézni. A szünetben megfürödtem, hogy végig tudjam nézni, mert érdekelt, hogy ki fog kiesni (én Stone-ra voksoltam és igazam is lett)

Milán

Szólj hozzá!

2411.nap

Ma szabin volt apa, úgyhogy nem kellett korán kelnem és igaz, hogy oviba azért kellett mennem, de csak délelőtt.
Ebéd után tényleg jött apa, de még meg kellett várnia, amíg megmosakodunk és fogat mosunk, aztán előbb felmentünk a Kati mamához anya ebédjéért és adventi díszekért, aztán jöttünk haza és én mentem pihizni. Mivel szép csendben pihentem, apa megengedte egy óra múltán, hogy felkeljek és uzsonna után a nagyszobában játszottam, amíg ő felszerelt pár díszítést például a szobámba  a világítós tálapót. Amikor végzett, megnéztük a Jégkorszak 4-et, és nemsokára anya is hazaért a továbbképzésről, aztán együtt megvacsoráztunk és néztük a Kódot, nomeg a Voice-t.

Milán

Szólj hozzá!

2411.nappp

Ma szabin volt apa, úgyhogy nem kellett korán kelnem és igaz, hogy oviba azért kellett mennem, de csak délelőtt.

Szólj hozzá!

2410.nap

Délelőtt a lányokkal rajzolgattam, a Botival játszottam mindenfélét, aztán lassan mentünk az udvarra és a mikulásos verset is tanulgattuk. Ebéd és pihi és uzsonna után jött anya értem és itthon egy feladatsort csináltunk meg, aztán apa elvitt minket a Nevtamba ötre autóval. Ma is klassz volt a Vangi néninél, ott volt a másik két fiú is és a majmos társassal játszottunk előbb, utána pedig a tornateremben folytattuk és titokban jöttünk ki egy hatalmas takaró leple alatt :)  Innen anyával elsétáltunk a centrumhoz megnézni  a korcsolyapályát. Hát elég kicsi és olyan műanyag fajta mint a Kac-kac játszóházban. Ezt nem - de a mellette lévő dodzsemet kipróbáltuk, ugyanis épp nem volt senki és ezért anya is mert vezetni, így ugyanis nem volt aki belénk jöjjön... Itthon még folytattam az autós Voice elődöntőket és együtt vacsoráztunk a Kód előtt, utána pedig mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2409.nap

Amikor apa bevitt reggel az oviba, kivételesen én voltam az első "nagy" , pedig nem is mentünk túl korán... aztán folyamatosan megérkeztek persze a többiek is és ma mikulásos verset tanultunk az udvarra kimenés előtt. Ebédre a leves után csokiöntetes piskóta volt és most új fajta recept szerint csinálhatták, mert ez kifejezetten ízlett (apa mondta is este, hogy neki is nagy kedvence...). A pihi után épp uzsonnáztunk, amikor jött értem anya és hazahozott. Nemsokára apa is hazaért, én pedig az autókkal játszottam vacsoráig, utána együtt néztük a Kódot és mentem fürdeni. Az esti mese pedig diavetítés volt ma.

Milán

Szólj hozzá!

2408.nap

Reggel a Krisztiékhez vitt apa, mivel mentünk usziba. Nagyon klassz volt ma az úszáson! Képzeljétek hát- és gyorsúszásban is végig tudtam úszni a nagymedencét! A játék is nagyon szupi volt a kismedencében. Miután felöltöztünk, a Kriszti előbb Annát, aztán engem vitt oviba és pont ki tudtam még menni az udvarra a többiekkel. Ma érdekes volt a leves ebédnél: sárgarépa krémleves pirított kenyérdarabkákkal. Meglepően finom volt. Pihi és uzsonna után átmentünk a szomszédba ahol az udvarra szoktunk kimenni, és ott vártuk, hogy jöjjenek értünk, ugyanis ma barkácsdélután volt. Szerencsére hamar jött apa és mind a három karácsonyi dolgot meg tudtuk csinálni: elsőnek egy üvegpoharat díszítettünk fel mécsestartónak, utána egy szép üdvözlőlapot készítettünk, végül egy karácsonyfadíszt. Főleg én terveztem és vagdostam ki a részeket és apa segített ragasztani és tűvel összefűzni.
Alighogy hazaértünk, anya is megjött az ő barkácsdélutánjukról és felváltva ország-városoztam vele és apával a vacsoráig, aztán megnéztük a Kódot és lassan már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2407.nap

Ma vittünk be fényképeket a családjainkról, és délelőtt mindenki megrajzolhatta a maga kis családi képét. Az enyém nagyon szép lett mindenki szerint :) Gyümölcsözés után mentünk az udvarra, de sajnos nem tudtunk túl sokat kint lenni, mert elkezdett cseperegni az eső. Ebéd után pedig kénytelen voltam nyugiban pihizni, mivel ma nem jött a Boti és így nem volt aki szórakoztasson... aztán uzsonna közben jött anya és mentünk angolra. Sajnos ez volt az utolsó angolunk ebben a szemeszterben, és most egy ideig nem lesz :(
Mire hazaértünk, már apa természetesen itthon volt és vele játszottam amíg anya elment táncra, aztán vacsora után is folytattuk az én forma egyes bajnokságomat és meg is rajzoltam a verseny állását és utána mentem fürdeni és aludni.

Milán

ui.: 26-a van, tehát méricskélés: 121 centi vagyok és 18.5 kiló

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása