Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2392.nap

Délelőtt apával elkezdtem legózni, de végül anyával fejeztem be: építettünk egy egész kis várost, utakkal és folyóval, amin egy híd is átvitt és ezen mehettek az autóim. Délre átmentünk a Klári mamához, és a Peti hozott nekünk németből csokikat, plusz a Katiék is küldtek egy zacskóval :) Klassz!
Amikor hazaértünk, úgy döntöttem, hogy inkább pihizek egy órát, minthogy vásárolni menjek, szóval apa ment vásárolni egyedül és velem pedig itthon maradt anya. Délután előkerestük a bűvészdobozomat és mire apa hazaért, meg is tanultam egy-két trükköt, amiket be is mutattam neki. Később, hat körül lementünk sétálni a Mamával, és amikor feljöttünk, együtt megvacsoráztunk. A fürdésig a verdás társassal játszottunk és mindig én nyertem (naná, hiszen én voltam Villám McQueen-el!)

Milán

ui.: lefekvés után elkezdett fájni a hasam a köldökömnél... egész megijedtem tőle... anyáék se tudták mi lehet, és kakilni sem tudtam, aztán előbb anya meleg sópárnát rakott rá, de nem lett jobb, aztán apa az interneten olvasta, hogy inkább hideg törülközőt tegyünk rá és végül így el tudtam aludni... remélem reggelre jobb lesz...

Szólj hozzá!

2391.nap

Szombat van, de apa mégis elment dolgozni: azt mondja "kommunista szombat" van ma - fogalmam sincs mit jelent ez, de a lényeg, hogy én anyával itthon maradhattam :)
Délelőtt levittünk egy halom újságot az oviba a szelektív gyűjtéshez, aztán felmentünk a Kati mamához ebédelni és szerencsére a Botiék is ott voltak, úgyhogy tudtunk egy jót játszani. Két óra körül pedig találkoztunk a Csabáékkal, ugyanis együtt mentünk a westendbe, mert amíg a Csaba és apa valami házimozisót vagy mit néztek meg, addig én anyával és a Csillával körülnéztünk. Voltunk játékboltban is, de valahogy folyton ruhaüzletekben kötöttünk ki...
Jó pár boltot bejártunk, mikor telefonáltak apáék, hogy várnak minket az éttermeknél, ami nagyon jó ötlet volt, mert én már igencsak éhes voltam! Ettem is egy hamburgert, és utána indultunk haza. Rögtön mentem is fürdeni, hogy mire kezdődik az x-faktor, addigra már kész legyek. Picit még játszani is maradt idő, aztán átjöttek a Csilláék is és együtt néztük a műsort (és közben nassoltunk chipseket)...

Milán

Szólj hozzá!

2390.nap

Reggel az oviban előbb a Tamarával játszottam, aztán megjöttek a többi lányok és akkor eljöttem inkább, főleg mivel a Boti, Bence és a Márk is megérkezett és fiúsakat játszottunk, amíg el nem vadultak a többiek, utána már úgyis jött a gyümölcsevés, beszélgetés és mentünk az udvarra. Előbb a lányokkal, utána a Botival és a Benivel versenyeztem (futóverseny!). Ma sajnos nem volt finom az ebéd, valami főzelék volt a leves után, de alig ettem belőle mert nem ízlett. Ebéd után jött értem a Mama az Annával és a Botival. Persze a délutáni pihi így nem nyúlt túl hosszúra :) Később a Botit elvitte a Zoli focizni, én pedig Annával kifestőztem amíg meg nem érkezett értem apa és haza nem hozott. Itthon folytattuk a tegnap elkezdett torpedócsatát és képzeljétek, én nyertem! Apa nem találta meg ugyanis a kettes hajómat, olyan jól eldugtam az A1-A2-re. Közben anya is hazaért, és a vacsi után együtt néztük a vetélkedőt, majd pedig fürdés után a Voice-t, lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2389.nap

Ma klassz napom volt:
Délelőtt fotózás volt az oviban (mondjuk szerintem kicsit dedós volt a plüssmacis verzió, dehát karácsonyos képeket csináltak rólunk...ez van). Az ebéd is szuper volt: tojásleves és rántott halrudacskák rizzsel. Klassz!  Délután pedig épp elrámoltam a pázzlékat, amikor jött apa és amíg öltöztem, addig anya is odaért, ugyanis együtt mentünk a Nevtanba a Vangi nénihez. Ma is nagyon jót játszottam vele és a tornateremben még túl is teljesítettem a feladatot, mert a kislabdát átdobtam az egész termen :)  Na jó, az elkapás még nem megy ilyen jól, de a dobásban elég ügyes vagyok a Vangi néni szerint. Hazaérve rajzoltam egy játékot, amit a vacsora és a tévés vetélkedő után el is játszottam apával és csak utána mentem fürdeni. Az esti mese pedig diavetítés volt.

Milán

Szólj hozzá!

2388.nap

Ma rendes időben megérkeztem az oviba, úgyhogy tudtam még pázlézni a lányokkal mielőtt kimentünk volna az udvarra egy kicsit rohangálni :) Ebéd is szieszta és uzsonna után jött értem az Ani és elvitt angolra a suliba. Kicsit késett a Tamás, de ma jött az új tanárnéni is bemutatkozni. Aranyosnak tűnik és képzeljétek, Írországból jött, és csak pár szót tud magyarul, úgyhogy vele kénytelenek leszünk angolul cseverészni, az már biztos... Mikor vége lett az órának, már apa várt rám és együtt hazasétáltunk. A vacsoráig autóztam és megcsináltam az angol házimat is, és pont mikorra apa megsütötte a vajas croisant, addigra anya is hazaért. Estig még a vetélkedőt néztük és rajzolgattam.

Milán

Szólj hozzá!

2387.nap

Reggel mentünk anyával usziba és képzeljétek, a Péter bácsi nagyon megdicsért, hogy már kezdek "inkább úszni, mint kapálózni", vagyis már hasonlít az úszásra a mozgásom :) És ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ma teljesen egyedül, deszka nélkül leúsztam hosszában a nagy medencét! Jó mi?
Az úszás után anyával visszamentünk az oviba és át se öltöztem, mert pont indultunk is az udvarra, úgyhogy ma jó kis mozgásos napom volt. Ebéd és pihi után jött értem a Kati mama és a Noémivel együtt mentünk fel hozzá játszani. Méghozzá vásárlósat. Hol én voltam a vevő, hol a Noncsi. Ötkor jött értem apa és alighogy itthon belekezdtem egy újabb forma egyes versenybe, már anya is hazaért. Vacsora után megnéztük az új vetélkedőt, és még fürdés után volt idő egy "ki nevet a végén" partira hármasban, amit fölényesen meg is nyertem :))

Milán

Szólj hozzá!

2386.nap

Reggel anya vitt oviba, de apával együtt indultunk, mert anya ment fogorvoshoz és ezért sietnie kellett. De nem baj, mert úgyis klassz volt ma az oviban: délelőtt a csoportban játszottunk, aztán a finom ebéd után (paradicsomleves volt és rántott husi...) rövid pihi és már mentünk is a hittanra, ahol színezőztünk és mesét hallgattunk a kis Jézusról. Mikor visszaértünk, pont uzsonna volt, méghozzá nutellás kenyér! ejha! Alighogy megettem, már vitt is az Ani angolra és ma a Tamás volt a tanár. Óra után hazahozott az Ani és anya is épp hazaért eddigre, apa pedig még azelőtt, hogy anya indult volna táncra. Így estig apával voltam és a saját forma egyes versenyem után együtt megnéztük a Balázs új műsorát a tévében, majd vacsoráztam és még fürdésig szintén apával társasoztam.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása