Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2336.nap

Délelőtt megcsináltam a holnapi angol órára a házi feladatomat (rajzolni, színezni és ragasztani kellett). Délre mentünk Újpestre a Klári mamához. A finom ebéd után még játszottunk a gyümölcsökkel egy kicsit , aztán nem haza jöttünk, hanem mentünk egyből a Hősök terére a Nemzeti vágtát megnézni. Egy kis keringés után megtaláltuk  a Csilláékat a Szépművészeti múzeum lépcsőjén, ugyanis onnan lehetett látni a lovas pályát. Mivel elég uncsi volt a műsor, ezért elindultunk együtt visszafelé a sok-sok finomságot kínáló "országkonyha" soron keresztül a települések utcájához. Itt volt pár érdekes ajándékos bódé is, például szép bábokat is árultak és egy nagyon vicces madárfüttyös sípot is kipróbáltam. Itt találkoztunk egy bohóccal is, aki csinált nekem egy perc alatt egy lila tigrist lufiból hajtogatva. Irtó jópofa. Apa adott is hálából a bohócdoktoros alapítványnak pénzt... Picit tovább még megnéztük a nagy plakátokat. Itt is volt egy érdekes: egy AngryBirds-ös, az tetszett. Több dolog nem volt, úgyhogy elköszöntünk a Csilláéktól és hazajöttünk. Hat körül lementünk sétálni a Mamával. Aztán anya egy kérdőívet csinált velem és kicsit játszottunk a figuráimmal és hármasban skip-boztunk is a vacsoráig, aztán még egy kis játék után már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2335.nap

Reggel elmentünk vásárolni a teszkóba (pedig nekem speciel semmi kedvem nem volt, de hát még nem maradhatok egyedül itthon...)
Na végülis hamar végeztünk, aztán itthon kicsit egyedül kellett játszanom, mert apa takarítani kezdett, anya meg ebédet főzni, amibe aztán apa is bekapcsolódott, mivel menet közben kiderült, hogy a hús, a mit vettünk korábban, az romlott volt és anya elszaladt venni egy új adagot... Végül azért elkészült az ebéd és egész finom lett, meg is ettem mindet, aztán mentem pihizni. Kora délután apával játszottam, majd ötre elsétáltunk vissza  a KÖKIbe, mert ott találkoztunk a Csilláékkal mivel állítólag valami buli volt mára a tetőre meghirdetve. Hát buli az nem volt egy szál se, viszont egy kis játszóterecske igen, így ha már ott voltunk, kicsit hintáztam. Innen két csoportra váltunk szét: lányok és fiúk szerintire. Mi - fiúk előbb megnéztünk pár tévét (az egyik tévén lehetett AngryBirds-özni is, de elég nehéz volt az irányítás a levegőben mutogatva...), aztán az éttermeknél vettünk forró csokikat. Hát nem találjátok ki, de már megint magamra (és az asztalra és a földre) borítottam az egészet... Apa kissé rezignáltan vette tudomásul, hogy én + forró csoki + KÖKI = magamra borítás. Hát ez van, nagyjából feltörölgettük ami kiömlött és miután megtaláltuk anyát, átvettem a pulcsimat amit leöntöttem - a kabátomra cserélve, ugyanis az anyánál volt és így megúszta... Mondjuk úgyis indultunk már haza, és nemsokára átjöttek a Csabáék az X faktort velünk együtt nézni. Ez azért is jó ötlet volt, mert így fent maradhattam a műsor végéig és csak utána mentem fürdeni és aludni :)

Milán

Szólj hozzá!

2334.nap

Ma egy picit jobb idő volt, mint tegnap, így aztán délelőtt ki tudtunk kicsit menni az udvarra, csak persze jól fel kellett öltözni, mert hűvös volt - csak épp nem esett az eső. Ma még az ebéd is jobb volt: rántott halacska. Sajnos mióta az új ebédes cég van, azóta repetázni sem lehet :(   pedig most ettem volna még egy rudacskát... No, mindegy, épp fogat mostam amikor megjött a Mama és mentem hozzá pihizni. A Dédiékkel is találkoztunk és kaptam tőlük egy fincsi pudingot desszertnek, aztán ők hazamentek - én pedig sziesztázni. Délután játszottam amíg anya meg nem jött értem és mivel apa is épp hazaért, mikor mi is, így semmi akadálya nem volt, hogy kimenjünk még  a KAC pályára. Amíg anya kocogott, mi fociztunk apával, és kicsit anyával is a végén. Amikor hazaértünk kaptam vacsorára egy irtó fincsi és hatalmas fehércsokis-kakaós csigát, amit apa hozott a pékségből. A finomság befalása után még volt egy óránk a fürdésig, úgyhogy addig apával játszottam az autókkal és a parkolóházzal.

Milán

Szólj hozzá!

2333.nap

Sajnos ma egész nap esett az eső :(
Így az udvarra se tudtunk kimenni, hanem bent kellett játszani a csoportban... Sokféle játékot kipróbáltam ebédig , ami ma sajnos megint csak a mostanság szokásos szintet hozta: épp csak ehető volt, de finomnak messze nem volt mondható. Pihi és uzsonna után jött értem és a Noncsiért a Kati mama az Annával és nagy örömömre a Boti is ott volt már, úgyhogy együtt volt ismét a "négyesfogat" :)
Természetesen semmi de semmi kedvem nem volt hazamenni mikor anya is megérkezett a munkából, hanem ameddig csak lehetett a Botival játszottam autópályásat. Hat után mindenki hazaindult - így mi is. Apa már várt ránk és ma anya megsütötte vacsorára a tegnapi bagett "testvéreit" a szalámis verziót. Ez is fincsi volt. Utána még játszottam apával a fürdésig az autós garázzsal, aztán már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2332.nap

Ma is nyolcra sikerült beérni, ami azért jó, mert tudok a reggeliig sakkozni. Onnan a  szokásos menetrend (játék, gyümi, udvar, ebéd, pihi, uzsonna) következett, de ma  - kivételesen - finom volt az ebéd: szilvás gombóc volt (kicsit kemény tésztával, de azért fincsi volt), sőt az uzsonna is jó volt - pizzás csiga. Viszont az oviból ma kivételesen a Márkó anyukája vitt minket angolozni az Eötvös suliba, és apa jött értem, ma ő hozott haza. Nemsokára anya is hazaért, én estig még a nagyszobában játszottam, aztán apa sütött nekünk sonkás bagettet vacsorára, és amíg sült a finomság, addig pont meg is tudtam fürdeni, így több idő maradt vacsora után a lefekvésig...

Milán

Szólj hozzá!

2331.nap

Reggelit még apa adott, de aztán anya vitt oviba. Szeretek nyolcig beérni, mert akkor még viszonylag kevesen vagyunk (ugyanis a kicsik később szoktak beérni). Ma is a szokásos napirend volt: reggelizés, kis játék, gyümölcs, és irány az udvar! Ott jól kirohangálhatjuk magunkat és már jön is az ebéd. Idén sajnos új cég hozza a reggelit és az ebédet és hát elég rosszul főznek... Ma is csak a leves volt szerintem ehető, de a főzelék nem volt értékelhető. Na jó az isler az finom volt... Szieszta után pedig jött értem a Kati mama és a Noémivel együtt mentünk a játszira. Épp hintáztunk amikor apa is odaért munkából. Hat után hazamentünk és egyből vitt is fürdeni apa, mert kicsit azért sikerült összekoszolnom magam a téren (plusz pár új horzsolás is van a térdemen). Vacsoráig Minimaxot néztem, és evés után apával játszottam a nagyszobában, aztán elálmosodtam és még kilenc előtt magamtól elmentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2330.nap

A héten - így ma is - anya visz oviba, de azért én időben felkeltem és még apa is itthon volt. Aztán az oviban jött két új kisfiú a csoportunkba. Délelőtt nagyon szép idő volt, tehát az udvaron jó sokat tudtunk játszani (klassz!). Sajnos az ebéd már megint nem volt túl finom... Az ebéd nagyon fura szagú volt és az íze is csapnivaló volt. Még jó, hogy utána a tészta a szósszal és hússal azért jó volt - abból repetáztam is. Ma pihizés után jött értem a Mama mivel elkezdődött az angolozás is. De nem ám a Mamánál, hanem az Eötvös suliban. Igazi osztályteremben, igazi iskolapadban! Nem semmi! Négyen járunk egy csoportba és pár órát még a Tamás tart nekünk. Tök jó.
Az óra után , hazafelé elénk jött anya és hazasétáltunk. Apa már itthon volt és kicsit rajzolgattam, aztán átmentünk a Mamához, mert apa lefotózta a sátrat, amit el akar a mama vaterázni (bármit is jelentsen ez). Én is segítettem tartani, hogy jó legyen a fotó :)
Aztán hazajöttünk és apa épp melegítette a sajtos-tejfölös tésztát amikor anya is hazaért, úgyhogy vele vacsoráztam végül. Estig még apával játszottam a Toy Strory figurákkal a nagyszobában...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása