Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2329.nap

Ma nem mentem oviba. Még szép, hiszen vasárnap van! Reggeli után a szobában tévéztem és utána apával megcseréltük a szobában a játékokat: visszament pár a szobámba és apa behozta a helyükre a parkolóházat. Együtt összeraktuk és már mehetett is az autózás!
Ebédre mentünk Újpestre és a mamánál fényképezgettem  és persze ott ebédeltünk, aztán kicsit még játszottunk a mágneses betűkkel, de sajnos apa haza akart érni a  forma egyre, ezért fél kettőkor kiadta az indulási parancsot... Nekem bezzeg menni kellett pihizni itthon amíg ő a versenyt nézte, de  a végére felkelhettem és örülhettem, mert az egyik kedvencem Lewis Hamilton nyert és Perez lett a második, akinek szintén drukkolok (sajnos Button kieset a végén...). Még korán volt, úgyhogy elsétáltunk az europarkba és apáék vettek maguknak cipőket. Benéztünk  a játékboltba is, de nem kaptam semmit :(  Node sebaj, mert viszont fagyit ehettem (kókusz és puncs) hazafelé séta közben. Apa felvitte a vásárfiát, mi pedig lehívtuk sétálni a Mamáékat. Este előbb fürdeni mentem, és utána ettem egy nagy adag milánóit vacsorára, aztán még lefekvés előtt játszottunk hárman egy buszos társast.

Milán

Szólj hozzá!

2328.nap

Reggel itthon játszottunk és tévéztünk, aztán elmentünk a közeli Pennybe vásárolni. Elég hamar végeztünk is, úgyhogy még az ebédig apával játszottam (anya elment fitneszezni vagy mi). Ebédre megettem a husit amit apa melegített, sőt még az ő pizzájából is ettem két kis szeletet, mert olyan jó volt az illata (és az íze is). Egy kis rajzolgatás után mentem pihizni és amikor felkeltem, segítettem apának takarítani, legalábbis a nagyszobában a játékaimat elpakoltam és szerinte már ez is segítség. Amikor apa végzett a takarítással, felvetette, hogy akkor ha van kedvem, sétáljunk el a fagyizóba... hát lehet erre nemet mondani??? No így is lett, annyival nehezítve, hogy hoztam a rolleremet, de persze félúton már elfáradtam és így cipelni kellett oda-vissza... A házunk előtt pedig pont összefutottunk a Kati mamával és a Dömével, és velük is sétáltunk kicsit.
Este korán elmentem fürdeni és hamar ettem vacsorát is, mert kezdődött az x-faktor és azt mi anyával mindig nézzük (sajnos sokáig tart és a végét már nem látom).

Milán

Szólj hozzá!

2327.nap

Reggel, amint bevitt apa, rögtön elkezdtem sakkozni az oviban. Ugyanis később olyan sokan leszünk, hogy a nagy zsivajban nehéz lesz gondolkozni is... No mindegy, utána a Lujzával és az udvaron a  Kittivel és az Erikkel szaladgáltunk. Az ebéd egész finom volt (paradicsomleves érdekes i betű tésztával), aztán jött a Mama és egyből mentünk fagyizni :)  Hát ez szuper ötlet volt a Mamától! Aztán nála sziesztáztam és három után jött anya és hazajöttünk. Itthon meglepetés várt: anya a hétvégére kölcsönkért egy klassz társast, amiben buszokat kell utasokkal megtölteni. Jópofa. Amikor apa is megjött a munkából , akkor vele is játszottam egyet. Mivel pedig még egész jó idő volt, kimentünk a KAC pályára focizni (anya meg futni). Sajnos a nagy pályán bácsik fociztak a kis füvesen meg gyerekeknek volt edzés, így a beton kalitkába szorultunk, de ott is lehet azért focizni... Amikor hazaértünk, pont a Kriszti is megállt a ház előtt, ugyanis feljött kicist, amíg apa kinyomtatott neki mindenféle szövegeket. Utána vacsoztam anyával és mivel már későre járt, mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2326.nap

Negyedik nap ismét az oviban: reggel apa bevitt és rögtön elkezdtem sakkozni. Megtanítottam sakkozni Enikő nénit, így most ő volt a sakk-partnerem :)  Olyan jól megtanítottam, hogy ő nyert... Aztán a szokásos következett: reggeli, gyümi és udvar. Ja és a Marianna néni küldönce is én voltam ma: ugyanis pont anyától kérdezett és én meg már nagyon jól tudom az utat oda-vissza :)  No, aztán az udvari játék után ebédeltünk (nem volt valami jó őszintén szólva... kicsit odakozmált a krumplifőzelék...) Utána mentem a Mamához és ma ott voltak a Botiék is. Klassz! Mivel eléggé fújt a szél, kicsit még a mamánál játszottunk (építkeztünk a Botival), de amikor kisütött a nap és anya is megérkezett, lementünk a játszótérre jót játszottunk ott is. Amikor hazaértünk, már itthon volt apa, kicsit rajzolgattam, aztán apával csináltunk magunknak szalámis-sajtos szendvicset vacsorára és fürdés után még volt egy kis idő, úgyhogy skip-bo-ztunk egyet hármasban.

Milán

Szólj hozzá!

2325.nap

Ma megint apa vitt oviba és én voltam a hatodik gyerek. Végre én vagyok a "nagy Milán" :))
A reggelizés után gyümölcsevés és udvar következett. A Lujzával játszottam (az ő szekrénye van amúgy az enyém mellett a folyosón most). Ebéd után jött értem a Mama és nála sziesztázhattam. Anna is ott volt a Mamánál és ma ő aludt is délután. Amikor anya is megérkezett, elmentünk a Noémiért és mindannyian lementünk a nagy játszótérre. Ma sem volt még senki amikor odaértünk, aztán szépen megérkezett még egy halom gyerek - legalább volt kivel játszani (habár a lányok folyton "lány klubbot" játszanak és engem ki akarnak zárni a játékból... ejnyemár!). Aztán apa is megérkezett és negyed hat körül mindannyian hazajöttünk. Itthon egyből lefürödtem, aztán anya elment zumbára és én pedig apával játszottam és amíg ő híradót nézett, én pedig a régi videóimat néztem újra (irtó viccesek szerintem). Vacsorára anya hozott finom friss sajtos croisant , és még kicsit játszottunk, de kezdtem álmos és nyűgös lenni, úgyhogy fogmosás után mentem aludni. Az esti mese ma is diavetítés volt (imádom!)

Milán

Szólj hozzá!

2324.nap

Képzeljétek, ma én vittem oviba az Annát :)
Az úgy kezdődött, hogy apa reggel a Krisztiékhez vitt át, mert a terv az volt, hogy megyünk usziba. El is mentünk, én át is öltöztem, erre kiderült, hogy  a mi csoportunk "edzése" csak októberben indul :( Na pech, öltözés, indulás. És mivel előbb esett útba Anna ovija, ezért őt beadtuk oda, engem pedig utána vitt az ovimba a Kriszti (ha jól emlékszem ő még sose vitt oviba - vicces) és reggelire így be is értünk. Ettől eltekintve egész jó napom volt: délelőtt játék és udvarra menés, és a végén még anyáék csoportjában beállhattam kidobósozni (majdnem lemaradtam a nagy játékban a csoportom bemenéséről). Ebéd után megint jött értem a Mama és nála pihizhettem. Utána jött anya és hárman elmentünk a Noémiért az oviba, aztán vettünk fagyit és amikor odaértünk a játszótérre, még teljesen üres volt, mi voltunk az elsők, de aztán sorra jöttek egyre többen. Apa is odajött munka után például... Amikor a Noémit elvitték, tovább játszottam a Bernadettel, de a nagy homokvár építésben sikeresen magamra öntöttem a vizesárokba szánt egyik vízadagot, úgyhogy inkább hazajöttünk és mentem is rögtön fürdeni, mert csupa homok és sár voltam. Fürdés után vacsoráztam (paradicsomlevest!), és estig még játszottam a nagyszobában.

Milán

Szólj hozzá!

2323.nap

Hát ma ismét elkezdődött nekem is az ovi... Na nem akkora probléma ez, végülis jó volt az első nap ismét a csoportban. Apa vitt be reggel és még elég kevesen voltunk, aztán sorban jöttek a többiek. Szinte mindenki új a csoportban, de sok gyereket már ismertem például a hatos csoportból, de vannak kicsik is akik közül párnak a szülei is még ott maradtak délelőtt. Kicsit emiatt fura volt még a napirendünk, de az udvaron azért jó volt kicsit rohangálni (előbb a Noémiéket kergettem, aztán a csoportomból a Ritával játszottam). Ebéd után jött értem a Mama és nála sziesztáztam, aztán lementünk a nagy játszóra mert nagyon szép idő volt, sütött a nap. Ide jött munkából anya is, aztán öt körül hazajöttünk és pont előttünk ért haza apa is. Anya elment zumbázni, mi pedig sakkoztunk apával és ma én nyertem, miután apának csak egy szegény magányos királya maradt, nekem pedig még a királyom és a királynőm is megvolt, úgyhogy apa feladta a kűzdelmet, miután jól "megkergettem" a királyát :)  Este ettem szendvicset vacsira és picit még interneteztem, de nyolc után már egyre álmosabb lettem, úgyhogy ma korán mentem aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása