Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2098.nap

Délelőtt megint az interneten nézegettem a képkeresőt, aztán rajzoltam is rögtön két oldalnyi képet, mint az interneten :)  Ezzel el is ment az idő és már indultunk is Újpestre a Mamához, akinek be volt kötözve a szeme alatt, mert megműtötték tegnapelőtt szegényt. De azt mondta, nem fájt, csak vigyáznia kell  a kötésekre. Az ebéd ettől függetlenül a szokásos nagyon finom leves (a kedvenc tésztámmal, a kis masnival) és sült husi krumplival volt. Jól is laktam, aztán játszottunk még a mágneses betűkkel és bújócskáztunk is.
Alighogy hazajöttünk, már mentem is anyával és a Kati Mamával az Anna és a Noémi bemutató előadására az iskola tornatermébe.
Amikor hazaértünk, megettem vacsorára apa tegnapi pizzájának a negyedét és tényleg fincsi volt - apa jó pizzákat szokott venni :)  Utána mentem fürdeni és még lefekvés előtt megnéztük amiket délután videóztam.

Milán

Szólj hozzá!

2097.nap

Ma duplán jó napom volt:
Délelőtt ugyanis átmehettem a Dédiékhez amíg a Kati mama, anya és apa elmentek bankba meg vásárolni. Szuper volt a Dédiéknél, ugyanis az Ani sokat játszott velem (átvittem a malacos játékom és az Ablak-Zsiráfot is) és számítógépeztünk is. Az ebéd is a kedvencem volt: rántott halacska :)  Ebéd után nem sokkal jött már anya és hazajöttünk. Itthon kicsit pihennem kellett, de amikor felkeltem rögtön be is vágtam egy nagy adag gesztenyepürét tejszínhabbal, aztán telefonált a Boti (!) hogy menjünk át hozzájuk. Hát nem kellett kétszer mondani :)  Egész estig ott lehettünk és nagyon sokat játszottunk mindenfélével, szóval a délutánom is szuper volt. Este már itthon csak egy kis vacsora után fürdés és alvás következett...

Milán

Szólj hozzá!

2096.nap

Több okból kifolyólag ma hiába volt péntek, mégse mentünk usziba, ahogy szoktunk :(
Helyette délelőtt oviba mentem. Nem olyan nagy baj, így el tudtam menni a nagy tornára , ahol érdekes versenyek voltak ma és jól kirohangálhattuk magunkat... Ebéd után pedig jött értem  a Mama és nála pihenhettem le délután. Nem sokkal azután, hogy felkelhettem és bevágtam egy nagy adag gesztenyepürét, már jött is anya és hazahozott. Itthon aztán főleg apával játszottam mert anya fáradt volt. Sebaj, csináltam apa segítségével egy kétoldalas Ablak-Zsiráfot a saját rajzaimmal, és apa és anya rajzaival. Klassz lett. Még fürdés és vacsora előtt pedig apa megmutatott a számítógépen egy irtó okos oldalt, ahol ha beírok egy szót, akkor nagyon sok képet tud mutatni azzal a szóval. Ez nagyon tetszik!

Milán

Szólj hozzá!

2095.nap

Sajnos ma nem hó esett, hanem hideg buta eső :(   Így aztán az udvarra sem tudtunk kimenni. No sebaj, a csoportban délelőtt sokat játszottunk és volt egy érdekes feladat is: madarak rajzait kellett ragasztózni és a ragacsba mindenféle magokat tenni és így "kitölteni" a madarat.
Az ebéd is jó volt, mert a kedvencem: tojásleves volt. Pihenő és uzsonna után az Ani jött értem és mentünk a Mamához angolra. A Boti és az Anna már ott voltak és ma olyan jók és ügyesek voltunk angolon, hogy a Tamás meg is dicsért minket, a Mamától pedig kaptunk jutalmul télifagyit. Aztán amikor anya már nem bírta tovább cérnával amit a Botival műveltünk, akkor hazajöttünk. Apa is itthon volt már és együtt néztük kicsit a verdákat. Vacsorára megettem egy újabb tányér tojáslevest, aztán anya rendelt magának pizzát, és én abból is kértem egy szeletet. Fürdésig még rajzoltam feladatlapot apának és anyának, amit lefekvés előtt ki is töltettem velük :)

Milán

Szólj hozzá!

2094.nap

Reggel megint esett a hó, de megint hamar elolvadt, úgyhogy alig volt az udvaron, amikor kimentünk futkározni. Ma sikerült nekem is elzakózni a csúszós földön, úgyhogy szép sáros lett a nadrágom... De az ebéd finom volt. Pihizés után, az uzsonnánál a Levi sikeresen feldöntötte a poharát és ránk ömlött a víz. Nekem csak a lábamra jutott, úgyhogy a zoknim és a szandálom lett vizes csak, de sebaj, átvettem a tornacipőmet. Mivel apa ma nem tudott korán jönni, ezért addig átmentem anyához az egyesbe délután és alighogy megjött apa, pont elvitték az egyesből is az utolsó gyereket, úgyhogy anyával jöttünk haza - és ő már ment is zumbára. Én pedig verdát néztem apával és vacsoráztunk. Épp ettünk, amikor anya hazaért és közben apa mondta, hogy egy fura bácsi téblábol az emeleten. Képzeljétek, az a bácsi fogta magát és az ajtónk előtt lefeküdt a földre és ott aludt. Még horkolt is. Aztán apa megelégelte és kiment - közben az Ottó is kijött megnézni, hogy mi a helyzet. Erre a bácsi felkelt, apa pedig betessékelte a liftbe és hazaküldte :)  Ezt hamar le is rajzoltam még fürdés előtt, mert annyira szokatlan dolog volt...

Milán

Szólj hozzá!

2093.nap

Délelőtt kicsit esett a hó, de azért kimentünk az udvarra (és a Norbi el is csúszott, úgyhogy jó sáros lett a ruhája...). Sajnos elég pici hó esett, de azért sikerült valahogy hógolyót csinálni belőle ;)  A csoportban pedig játszottunk "kőrbe jár a nagy testvér"-eset, ettünk gyümölcsöt és ebéd és uzsonna után nem mentem a Csilla tornájára, mert jött a Kati mama és a Noémivel együtt mentünk hozzá angolra. Az óra végén már ott volt apa, de picit még játszhattunk a Noncsival és csak után jöttünk haza. Itthon rajzolgattam, vacsoráztam, játszottunk és hopp! már este is lett és mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2092.nap

Reggel akkor ébredeztem, amikor apa indult dolgozni, de mi is mentünk reggeli után rögtön az oviba anyával. Délelőtt kicsit játszottam a Gergővel és a Norbival, aztán a csoport elment sétálni a környékre és madarakat nézegettünk. Amikor visszaértünk, mentünk még az udvarra és ebédig kint rohangálhattunk. Én "meglátogattam" ma is az egyes csoportot és Noémivel is fogócskáztam. Ebéd és uzsonna után a csoport fele elment néptáncra, de szerencsére nem sokáig maradtam én se, mert jött apa és hazahozott. Délután még kicsit tévéztem, rajzolgattam, pázzlét csináltam és vacsora után hármasban játszottunk az órás játékkal úgy, hogy ma én voltam a játékvezető. Ezzel el is ment az idő, mivel én az összes kártyát feladtam feladatnak anyáéknak :)   Utána már mentem is hamar fürdeni és aludni, mert kilenc is elmúlt, mire ágyba kerültem...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása