Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2084.nap

Délelőtt apáék leszedték a szegény karácsonyfánkról a díszeket és izzókat, aztán apa gyakorlatilag összecsomagolta és megkötözte ami maradt belőle (ugyanis eközben egy pár centis tűlevél-szőnyeg keletkezett a padlón és szinte kopasz lett a fa) és levitte a kukához :(  
Alighogy végeztek, már indultunk is Újpestre  a Mamához. A finom ebéd után még kicsit maradtunk, aztán nem jöttünk egyből haza, mert a Csilláékkal volt találkozónk  a műjégpályánál. Amikor odaértünk, még csak az edzések kezdődtek el, ugyanis korcsolyaversenyt tartottak. De közben egy jó hangos fúvós-zenekar csinált vidám hangulatot, ami kellett is, mert buta hideg szél fújt... Emiatt aztán nem is maradtunk túl sokáig, hanem hazajöttünk.
De itthon se sokáig üldögéltünk, mert átmentünk a Botiékhoz felköszönteni a Krisztit és a Zolit a szülinapjukon. Én persze a Botival ökörködtem, de csak visszafogottan, mert anyáék különben nem hoznak át - állítólag (de fő az óvatosság). Amikor a csendes játékok kerültek sorra, akkor előhalászta a Boti az új távcsövét is, amivel a holdat épp nem, de a szemközti házat meg tudtuk vizsgálni :)
Sajnos estére hazajöttünk, de vacsora után még apa játszott velem verdásat a fürdés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

2083.nap

Ma nagyon klassz napom volt!
Elsőnek, délelőtt elmentünk síelni anyával. A Zoli vitt minket és jött a Boti is és Anna is. Amikor már jól ment a síelés, akkor még az ugratót is kipróbálhattuk, amit ma a pályára építettek. Kicsit veszélyesnek tűnt elsőre, de nem olyan vészes...  amikor hazaértünk, apa már terített asztallal várt és én a lehetőségek közül egy szelet pizzát és egy rántott sajtot választottam ebédre. Utána egy órát pihennem kellett, de kettő előtt már fel is kelhettem, mert öltöztünk és mentünk a Minicity-be! Ez egy gyereknek méretezett mini város közérttel, boltokkal, ahol mi lehettünk boltos, fogorvos, autószerelő vagy hírmondó. Nekem főleg a tények stúdiója tetszett de a mini abc is klassz volt (ott lehettünk vevők és eladók is), de anyáék haját is megmoshattuk és fodrászkodhattunk, vagy például rendőrmotorosként dutyiba zárhattuk anyát :)  Irtó hamar elrepült a három óra, ameddig ott lehet maradni, szuper játékokat találtak ki nekünk. Mire hazaértünk, már esteledett, úgyhogy vacsora után már csak annyi idő maradt, hogy megnézzük a sok-sok képet és videót, amit apa csinált rólunk, aztán már mennem is kellett fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2082.nap

Végre ismét egy olyan péntek, amikor ovi helyett uszi van!
Délelőtt átmentünk a Mamához és amikor Anna is megérkezett, elmentünk az ebédért és ettünk is egy keveset, amikor visszaértünk, mert nemsokára indultunk az usziba. Jól beöltöztünk, mert bolond egy szél fújt ma. De az uszodában már minden szuper volt és ma még a Péter bácsi is megdicsért, ezért a játék után még mi négyen (Anna, Noémi, Boti és én) maradhattunk kicsit tovább játszani, mert megengedte a Kriszti.
Amikor visszaértünk a Mamához, ettünk egy kicsit és én már mentem is aludni, mert szörnyen kifáradtam az úszásban!  Amikor felébredtem, már jött is anya és lassan hazasétáltunk. De le sem vetkőztünk, mert apa is pont hazaért és rögtön mentünk is a Kökibe vásárolni. Vettünk fánkot is, amit később meg is ettem vacsorára, de még estig azért maradt idő játszani is: apával a malacossal és pázzléztunk, anyával pedig kéz-báboztunk.

Milán

Szólj hozzá!

2081.nap

Délelőtt ma is kimentünk az udvarra az oviban, ami klassz, mert ott nyugodtan lehet rohangálni, fogócskázni és bújócskázni. Az ebéd pedig pont a kedvenceimből volt: paradicsomleves és rántott husi kukoricás rizzsel. A pihizés után pedig jött értem és a Noncsiért a Mama és Anna. Alighogy felértünk a Mamához, már jött is a Botival az Ani, úgyhogy képzelhetitek micsoda ramazurit rendeztünk hirtelen mi négyen! Sajnos anya hamar jött és azonnal haza is hozott, hogy csökkentse kicsit a mamára nehezedő nyomást...
Apa is pont ekkor ért haza, úgyhogy egy kis rajzfilm nézés után ma is csináltam neki egy jó nehéz pázzlét, amin sokáig bíbelődött, ugyanis nem vettem észre, de pár darabja leeset az asztal alá, ami kicsit nehezítette a kirakást :)

Milán

Szólj hozzá!

2080.nap

Ma annyit futkároztam az ovi udvarán délelőtt, hogy pólót kellett cserélni amikor bementünk ebédelni, mert csupa izzadtság lett. Főleg az Igiékkel fogócskáztunk, de kicsit odamentem (szaladtam) az egyesekhez is a Noémivel játszani. Az ebéd is egész jó volt, mert gombaleves volt. Persze délután nem aludtam, de uzsonna után társasoztunk az Enikő nénivel az egyik karácsonyra kapott játékkal és én nyertem :)  Aztán átmentem anyához az egyesbe és nemsokára indultunk haza. Nemsokára jött apa is, és anya elment zumbára. Addig én csináltam jó nehéz pázzlékat apának :)   Vacsorára pizzát ettem, ugyanis apa hozott nekem abból a nagy pizzából egy negyedet, amit ő evett délben. Fincsi volt.
Estig még játszottunk az új játékaimmal is, aztán kilenckor mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2079.nap

Véget ért a téli szünet, ma már mentem oviba. De nem olyan baj ez, sokat játszottunk legalább. Ó, és képzeljétek, reggel bekukkantott a Jani papa is hozzánk. Na ilyen se volt még! Picit beszélgettünk, aztán elmondtam neki, hogy merre találja anyát.  Nem sokkal később pedig a csoport felkerekedett és elmentünk madárlesre a környékre. Ekkor meg a Kati mamával találkoztunk, aki épp a Dömét sétáltatta. Amikor visszaértünk, még kicsit az udvarra is kimentünk, aztán ebédeltünk és pihiztünk. Délután jött a Kati mama és a Noncsi és mentünk angolra. De sajnos telefonált a Tamás, hogy megbetegedett és a mai angol elmarad :(   No sebaj, játszottunk a Noémivel, amíg apa meg nem érkezett értem és haza nem hozott. Itthon rajzolgattam (apának csináltam egy jó nehéz pázzlét például) és megnéztem pár Oszkár oázisa epizódot, aztán vacsora után még anyával is játszottam a fürdésig, ami után pedig mentem is már aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2078.nap

Hát sajnos lassan vége van a téli szünetnek :(  Na jó, szerencsére ma még nem kellett oviba menni, de anya és apa már ment dolgozni és én pedig mentem a Kati mamához délelőtt.
Elvittük a Dömét állatorvoshoz, de trükkösen kellett menni, mert különben rájön a Döme, hogy hová megyünk és nem akar majd jönni. A csel bevált :)  Kapott szurit is, ami neki se tetszett (érthető...), utána megvigasztaltam simogatással, aztán visszasétáltunk. Épp akkor ért oda anya is, akinek mégse kellett egész nap dolgoznia, úgyhogy a finom ebéd után hazajöttünk és én aludtam is egy jót itthon, az ágyikómban.
Délután ismét kinyitottunk egy ajándékot: a verdás társast és ki is próbáltuk - egyet anya nyert, egyet én. Aztán észrevettem a földgömböt és hamar összeragasztottuk, hogy ki tudjam festeni. Közben apa is hazaért a munkából és segített tartani a földet, mert állandóan forgott különben. Hát ha nem is lett földrajzilag tökéletes, de szép színes lett az biztos :)
Estig még rajzolgattam, vacsoráztam, és ma időben mentem aludni, mert holnap már ovi lesz...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása