Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2076.nap

Ma végre szabad "legálisan" trombitálni, elvégre szilveszter van :)
Délelőtt elmentünk a Krisztiékkel moziba. Igaz ugyan, hogy a film kicsit hosszú volt nekem és Annának, de azért klassz hely a mozi, szeretek oda járni, és láttuk a Jégkorszak 4 előzetesét is! Persze vettünk kukoricát és nagy üdítőket (ami kicsit megbosszulta magát, ugyanis a film közepén kellett vécére mennünk).  Dél volt mire hazaértünk. Apa épp terített, anya hamar melegített ebédet és kaja után mentem pihenni. Aludni ugyan nem tudtam a petárdáktól és trombitáktól, de remélem azért így is bírni fogom éjfélig ma... Ugyanis apa átvisz délután a Klári mamához és vele szilveszterezek idén :))
No így is lett: egész este a Mamával játszottam. Átvittük a két kedvencemet, a polipos és a malacos játékot és még négy moondoh gyurmát is. Vacsorára majdnem egy egész pizzát megettem (még szép, mivel a kedvencem - sonkás-gombás volt). Próbáltam ugyan éjfélig fenn maradni, de tíz után egyre álmosabb lettem, úgyhogy fürdés és egy kis játék után, úgy tizenegy körül lefeküdtem inkább aludni, úgyis láttam már addigra jópár tűzijátékot az ablakból...

Milán

Szólj hozzá!

2075.nap

Délelőtt itthon játszottunk, semmi különös.
Az ebéd egész jó volt: anya csinált vargabélest, azt ettünk. Utána mentem pihizni, de folyton csengett a telefon, úgyhogy egy percet se aludtam (no nem is nagyon akartam mondjuk). Uzsonna után nem sokkal pedig átmentünk az Orsiékhoz, az új lakásukba. Levike kapott tőlünk többek között egy Duplo rendőrautót, amit én rögtön össze is raktam és - természetesen csakis bemutató jelleggel - játszottam is vele szinte végig :)  Közben a Zoé kutya is szórakoztatott mindenkit, és a Levi kis gitárját is kipróbáltuk. Hatkor kezdtem "túl otthon érezni magam" apa szerint, úgyhogy hazajöttünk, de még előbb vettünk az Orsiék házában található pékségben vacsorának való finomságokat, amiket meg is ettünk itthon (én vaníliás csigát kértem). Estig még tévéztem és rajzolgattam, aztán fürdés és alvás...

Milán

Szólj hozzá!

2074.nap

Délelőtt elmentünk vásárolni - bár nekem olyan sok kedvem nem volt, én inkább játszottam volna még otthon... Na sebaj, legalább ebédre vettünk finom krokett-golyócskákat és anya még sütött hozzájuk halacskát és rántott sajtot. Jól is laktam velük, aztán mentem pihizni. Közben anya elment fogorvoshoz, én pedig amikor felkelhettem, gyorsan megnéztem a Jégkorszak 3 elejét, mert apa mondta, hogy ha anya is hazaért, négy-öt óra körül majd átmegyünk az Etihez. Így is tettünk tényleg, méghozzá gyalog - jobban mondva hoztuk a rollert is és néha én rollereztem, de főleg anya - én pedig futottam mellette. Annyira el se fáradtam, úgyhogy maradt energiám az Etinél még rosszalkodni és az új ülőgarnitúrán tornázni :)
Hazafelé már kevesebbet rohangáltam, inkább apával sétáltam, aztán vacsora után - a fürdésig még hármasban az új játékaimmal játszottunk (főleg a kedvencemmel, a hamburgerevő malaccal).

Milán

Szólj hozzá!

2073.nap

Délelőtt megnéztem a végét a Jégkorszak 2-nek, amit tegnap kezdtem el, de sajnos mivel hosszabb mint 55 perc, ezért csak két adagban tudom megnézni :(  Sebaj, így is nagyon vicces egy rajzfilm :)   Utána játszottunk az új játékaimmal. Délben nem volt kedvem lemenni sétálni anyával és a Mamával, úgyhogy anya egyedül ment, mert ebédet a Mama adott nekünk. Méghozzá fincsi és érdekes tésztát mindenféle karácsonyi formákból és pörkölt volt még hozzá. A tésztából még repetáztam is!  Utána mentem pihizni. Délután tovább játszottunk, aztán hatkor anya ment zumbára, én pedig apával mentem le a Dömét megsétáltatni. A Mama hozott nekem ajándékot is! Klassz! Amikor felértünk, rögtön ki is csomagoltam és füzetek, dévédé és egy szép, puha párnácska volt az ajándék. A párnát be is vittem az ágyikómba és ma azon fogok aludni.

Milán


ui.: 26-án elfelejtettük a méricskélést, de ma bepótoltuk: 115 centi magas vagyok és 17 kiló.

Szólj hozzá!

2072.nap

Délelőtt elmentünk anyával a piacra. Egyrészt kicsit sétálni, másrészt vettünk kenyeret, kovi ubit és gyümölcsöket. A mandarint rögtön le is teszteltük útközben és nagyon finomat sikerült venni. Itthon még kicsit rajzfilmeket néztem ebédig. Apa sütött nekem halacskát, de nem sikerült túl jól, mert szó szerint szénné égtek szegény halrudak... de szerencsére, hogy volt még a mélyhűtőben pár darab, úgyhogy végül anyának sikerült pár szépen megsült rudacskát prezentálnia ebédre és jól is laktam velük. Utána pihiztem, anya pedig elment a Mamáékkal a Kökibe és amikor felkeltem, mi is utána mentünk apával. A könyvesboltban választhattam én is könyvet és egy hatalmas verdás feladatos- és mesekönyvet választottam. Innen a Csilláékhoz mentünk karácsonyozni, mert ott is volt ajándékozgatás. Persze nem maradhatott el az emeleten a biliárdozás se :)  Estefelé hazajöttünk és fürdés előtt még megnéztük az új verdás könyvemet, amit délután vettünk. Nagyon klassz!

Milán

Szólj hozzá!

2071.nap

Mivel ma nem kaptam reggel új játékokat, ezért a "régi" (tegnapi) ajándékok közül vettem elő és bontottam ki párat: kipróbáltuk apával a Toy Stroy 3-as MoonSand gyurmakészítőt, amivel szuperklassz Woody-t és Zurg császárt és ufót csináltunk. Utána anya és apa befejezték a másik tojsztoris játékomat, a legósat (az is nagyon klassz lett!). Nomeg persze  kicsit rajzfilmet is néztem és rajzolgattam. Az ebéd az volt, ami tegnap a Mamánál és utána aludtam majdnem két órát. Épp jókor keltem, mert uzsonna után máris indultunk a Jani papáékhoz Érdre. Jöttek a Botiék is, úgyhogy volt kivel rosszalkodni :)  De előbb, amikor odaértünk, természetesen ajándékozással kezdtünk és sok-sok mindent kaptunk a Jani papáéktól. De utána szabadjára engedhettük magunkat a Botival és cirkáló üzemmódba váltottunk. Előkerestük például a rókakomát és azzal ijesztgettük Annát (aki közben babákkal játszott), meg persze fel-alá rohangásztunk amíg a felnőttek beszélgettek és vacsoráztak. Hat óra után elindultunk haza és itthon már nagyon sok játékra nem is igen maradt idő a vacsora és a fürdés között.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása