Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2042.nap

Ma is hétkor keltem, pedig vasárnap van, apa szerint még alhattam volna... Na sebaj, délelőtt játszottunk, tévéztem is kicsit és számítógépeztem is amíg az időm engedte. Ezzel el is ment a délelőtt és már indultunk is Újpestre. A Mama egyedül volt otthon, mert a Peti elutazott Egyiptomba (pedig ez állítólag nem túl jó ötlet manapság - én nem értek hozzá). Az ebéd egész fincsi volt: paradicsomleves (szuper!) és az a töltött paprika, amit még németben a Kati csinált nekünk. Végülis a paprikát kivéve ez is finom volt rizzsel. Utána a mama megpedikűrözte anya lábát (én is segítettem ám!) és hazafelé még elvittük a Mamát a Julika nénihez. Itthon már nem kellett lefeküdnöm, mert három óra volt, anya pedig ment kozmetikushoz, apa pedig meggyőzhető volt, hogy inkább játszunk és ne kelljen pihiznem már :)  Ötig apával autókkal játszottunk és feladatkönyvet töltögettünk ki (képzeljétek, az egyik feladatban, ahol 8 különbséget kellett megtalálni két macis rajz között, ott mi tízet is találtunk apával!). Ötre átjöttek a Csilláék és apával forma egyet kezdtek nézni én pedig unatkoztam és apát nyúztam folyton. Aztán anya is hazaért és akkor már őt is tudtam nyúzni. Amikor este a Csabáék hazamentek, vacsorára ettem egy nagy tányér parilevest újra, aztán még csináltam apáéknak feladatlapokat és lassan mennem kellett már fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2041.nap

Reggel hétkor keltem, de nem is baj, mert úgyis korán akart anya vásárolni menni. Sajnos a mai síelés elmaradt, mert a Sanyi bácsi beteg lett. Vásárlásból hazafelé bementünk még a könyvtárba is és kivettünk pár új mesekönyvet és visszavittük a korábban kivett könyveket. Itthon pedig rajzolgattam, amíg az ebéd készült: apa sütött nekem halacskát és egy sajttal töltött pulykagolyót is megettem az ő ebédjéből, anya pedig a tegnapi maradékot ette, úgyhogy végülis hárman háromfélét ettünk. Ebéd után épp hogy csak lefeküdtem pihizni, már csengettek is és - juhhé!!! - a Zoli és a Boti volt, de nemsokára jött utánuk a Kriszti is Annával. Persze nem kellett tovább senyvednem az ágyamban, hanem játszhattunk egy jót a Botival, amíg apa és a Zoli filmeket néztek meg számítógépeztek valamit. Sajnos csak pár órát maradtak a Botiék, kicsit később, hatkor pedig lementünk sétálni a Mamáékkal és még fürdés előtt kifestőkönyveztem.

Milán

Szólj hozzá!

2040.nap

Ma végre péntek van! Nincs ovi, hanem uszoda! Juhhé! Anya vitt át a Mamához és szokás szerint elmentünk az ebédért, megsétáltattuk a Dömét és utána indultunk csak az usziba. Ma is nagyon jó volt az úszás, főleg a végén a játék, mert bevihettük a nagy szörfdeszkákat is. aztán hazasétáltunk és én olyan de olyan fáradt voltam, hogy nem is ebédeltem, hanem rögtön lefeküdtem és aludtam három órát. Ébredés után ettem pizzát és épp elkezdtem kifestőzni, amikor megérkezett apa a munkából. Megvártuk még anyát is, felköszöntöttük a Mamát a névnapján és átmentünk a Dédit is felköszönteni. Hazafelé még felugrottunk ismét a mamához a cuccainkért és itthon a hálóban minimaxot néztem amíg apáék híradót. Este anya rendelt vacsorát, amiből én csak a palacsintát kértem (egy fahéjast és egy nutellásat), és még fürdésig apával társasoztam. Lefekvés előtt apa még megengedte, hogy kicsit itthon is kifestős könyvezhessek, mivel délután ma aludtam egy jó nagyot.

Milán

Szólj hozzá!

2039.nap

Ma apa vitt oviba, mert anya fogorvoshoz ment, így korán keltem, de nem baj, szeretek korán kelni. Képzeljétek, amikor kinéztem az ablakon, minden csupa hó volt! Apa szerint ez csak a látszat, és tényleg, amikor mentünk az oviba, akkor már én is láttam, hogy csak egy vékonyka hóréteg van csak sajnos, még hógolyót se lehet belőle rendesen gyúrni... Ezt később még teszteltük persze a többiekkel, amikor kimentünk az udvarra :)
Ebéd és pihenés után jött értünk a Mama és mentünk hozzá angolórára. Ma volt Boti is, úgyhogy még jó sokat tudtam vele mókázni, mivel anyával megvártuk még, hogy a Mama megsétáltassa a Dömét a Botival és csak utána jöttünk haza. Közben apa is megjött és ő is hazajött. Estig sokat színezgettem és picit rajzfilmeket is néztem, aztán vacsora után mentem lassan fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2038.nap

A délelőtt hamar elment ma az oviban. Kicsit bent játszottunk, utána az udvaron is voltunk és már jött is az ebéd... Pihizés és uzsonna után átmentünk a zsibongóba és onnan az mehetett vissza a csoportba  a barkácsdélutánra, akiért jött az apukája vagy anyukája. Értem szerencsére pont félkor már jött is apa és mentünk karácsonyi díszeket gyártani. Elsőnek hópelyhet csináltunk: én vágtam ki ollóval, apa pedig összeragasztotta a darabkákat. Utána egy nagy csillagot gyártottunk, itt is én voltam a kivágó, aztán harmadiknak varrtam egy gyertyát, itt apa csak picit segített. Mindhárom dísszel végeztünk időben és tök szépek lettek. Még hazafelé menet beugrottunk a kisteszkóba is, itthon pedig még volt egy kis tévénéző időm, utána vacsoráztunk apával és jó sokat kifestőkönyveztem, egészen fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2037.nap

Ma jó volt az oviban, mert délelőtt bent volt velünk a csoportban anya (ugyanis novemberben szülők is bejöhetnek egy-egy nap megnézni a mindennapjainkat). Sokat játszottam azért a Norbival is és persze néha bevettük a játékba anyát is. Ma is volt az átöltözős-kitalálós játék, ami nagyon tetszik nekem és az ebéd is szuper volt, ugyanis a kedvencemet - tejbegrízt adtak. A szieszta után már a Mama jött értem és a Noncsiért, ugyanis mentünk hozzá angolra és ma elvittem megmutatni a Tamásnak a Teddy maciról rajzolt képet. Mikor végeztünk apa már ott volt, de még maradhattam játszani a lányokkal, de amikor a Timi elvitte a Noémit, akkor mi is indultunk. Anya már itthon volt, én pedig a délután további részében rajzfilmet néztem, gyöngyöket fűztem és apával laptopoztam egész estig, a fürdésig-lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2036.nap

Mire felébredtem, apa már rég elment, mert vidékre indult jó korán. Sebaj, anya vitt oviba, és egy érdekes játékot játszottunk délelőtt: páran leültünk a szőnyegre és másik három gyerek pedig megállt előttünk és meg kellett jegyezni hogy hogyan néznek ki. Ugyanis utána ők elbújtak és kicsit átöltöztek, vagy megváltoztattak magukon valamit (sapkát vettek fel, vagy levették a szemüveget, vagy másik pólót vettek fel például), és nekünk ki kellett találni az összes  különbséget. Nagyon vicces volt!  Utána az udvarra is ki tudtunk menni, mert hideg volt ugyan, de ma nem volt legalább szmogriadó... Ebéd és pihenés után jött a Kati mama, de mivel apa még messze járt, anya pedig orvoshoz ment, így én elkísértem a Mamát és a lányokat az edzésükre. Pont bemutatót tartottak, úgyhogy azt végignéztük és egész jó volt! Hazafelé elhoztak minket a Noémiék és képzeljétek, amikor kinyitottuk az ajtót, ment a tévé! Ez a ravasz Döme bekapcsolta a tévét és a spanyol csatornát nézte! Még ilyet... Uzsira ettem pizzás csigát (a Döme is kunyizott pár falatot), és pont indultunk le sétálni amikor apa telefonált hogy mindjárt hazaér. Így is lett: pont a ház előtt futottunk össze vele. Itthon még volt időm kicsit tévézni, apával és anyával játszani, még fürdés és alvás előtt.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása