Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2035.nap

Délelőtt itthon játszottunk (kártyáztunk, a dülöngélős séffel játszottunk és rajzolgattam is), aztán ebédelni átmentünk Újpestre a Mamáékhoz. Vittem a laptopot is, hogy hadd játsszon vele ismét a Mama :)  A finom ebéd után így is lett, játszottunk kicsit, aztán indultunk, de nem haza, hanem előbb az Europarkba. Bementünk pár boltba (könyves- és játékboltba), de a legjobb a mozgólépcsőzés volt és képzeljétek, lent a lépcső előtt egy bácsi egy távirányítós helikopterrel játszott. Na az irtóra tetszett! Itthon délután nem tudtam sokat apáékkal játszani, mert anya ruhákat pakolászott, apa pedig takarított már megint, úgyhogy csak a szünetekben játszottak velem, amúgy egyedül kellett játszani... Este, vacsorára apa sütött pizzát, aztán lassan este lett és mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2034.nap

Reggel alighogy felkeltünk és megreggeliztünk apával, már anya is felkelt (jé!) és hamarosan indultunk vásárolni a teszkóba. Ma apa szerint "kétballábbal" keltem, mert kicsit szertelen vagyok, de engem nem zavar :)
Amikor hazaértünk apa kipakolt és elkezdett porszívózni és takrítani, anya meg főzni, úgyhogy egy órát egyedül játszottam a nagyszobában, de aztán apa csatlakozott hozzám és ebédig még anya is - amikor épp ráért. Ebédnél megkóstoltam anya halpörköltjét is, de inkább apa ebédjére szavaztam, ugyanis ő pizzát sütött... Jól teleettem magam és mentem sziesztázni háromig. A délután hátralévő részében felváltva játszott velem apa és anya. Főleg társasoztunk (de veszíteni nem szeretek, ami sokszor konfliktusokat szül). Hatkor lementünk sétálni a Mamáékkal és híradó után vacsoráztam, aztán még sok-sok játék volt fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2033.nap

Ma nem oviba mentem, mert uszoda-nap volt. A délelőtt hamar elszaladt és a korai ebéd után már indultunk is a Mamával az usziba. Sajnos a Noémiék elutaztak, Anna pedig beteg kicsit, úgyhogy csak a Boti volt játszótárs, de azért így is remekül éreztem magam. Jól el is fáradtam, úgyhogy aludtam egy jóízűt a Mamánál. Ébredés után anya hazahozott és nemsokára apa is hazaért. Rajzoltam neki ma is egy útvesztős játékot, de laptopoztunk is és egy Noddyt is megnéztem még estig. Mivel ma aludtam délután, ezért kicsit tovább is fent maradhattam, de kilenckor azért apa kiadta az indulási parancsot és mentem fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2032.nap

Ma csőtörés volt a környéken, ezért elzárták egy időre az oviban is a vizet. Lavórban mosakodtunk :)  Délelőtt sajnos az udvarra sem tudtunk kimenni. Na nem a csőtörés miatt, hanem azért, mert szmogriadó van és ilyenkor rossz a levegő :(  Így hát bent a csoportban játszottunk és megint megnéztük a filmet a költöző madarakról (ez érdekes kis film, nekem tetszett). Ebéd és pihenő után pedig jött értem a Mama és a Noémivel együtt mentünk hozzá angolra. Ma jött a Boti és az Anna is a Mamához, úgyhogy tudtam a Botival egy kicsit rosszalkodni az angol után, de sajnos apa hamar megérkezett értem és hazahozott még mielőtt igazán belemerültünk volna a játékba... Itthon megnéztem egy Noddyt és vacsoráig apával autókáztunk (anyának ma volt barkácsdélutánja, ezért később ért csak haza, vacsorára). Este még laptoppal játszottunk, rajzolgattam is, aztán elmúlt nyolc óra és lassan indultam fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2031.nap

Hú, ma is hideg volt ám reggel! Mínusz két fokot mutatott a hőmérő! Érdekes, hogy ilyen hideg reggeleken a parkban a fű olyan mintha kicsit esett volna a hó és ha megfogom, akkor olyan nedves is. De apa szerint ez nem hó, hanem "dér". Elmagyarázta ugyan, hogy ez hogyan lesz, de nem igazán értettem, csak azt, hogy a dér is vízből van, akárcsak a hó. És olyan hideg és olyan fehér is. De mégse hó? Na mindegy.
Délelőtt befejeztem a sirály madaram kivágását papírból és egész jó lett szerintem :) 
Képzeljétek, épp kint rohangáltunk a Norbival az udvaron, amikor jött egy nagy kukásautó szerűség és a kerítés mellett a nagy tárolóban összegyűjtött sok-sok falevelet felemelte, magába öntötte és továbbált. Irtó érdekes volt.
Ebéd, és uzsonna után jött anya és hazasétáltunk. Itthon kicsit tévéztem, aztán jött apa és hozott finom sütiket, amiket a vacsora után meg is kóstoltam. Estig még rajzolgattam, feladatos könyvet nézegettem és gyakoroltam az írás-olvasást.

Milán

Szólj hozzá!

2030.nap

Reggel hamar beértünk az oviba, mivel ma is apa vitt be. Délelőtt voltam a Csilla néni tornáján és képzeljétek, az egyik játékban én nyertem! Az volt a játék, hogy szaladgálni kell és amikor a Csilla hirtelen dobol, akkor gyorsan keresni kell egy párnát és törökülésben leülni. Igen ám, de egyel folyton kevesebb párna van! Én voltam a legvégén, akinek az utolsó párna is sikerült :)  A torna után kivágósoztunk és madarat csináltunk, aztán az udvarra is kimentünk ebédig (ami nem volt túl finom ma). A pihenő után pedig jött a Kati mama és a Noémivel együtt mentünk hozzá angolozni. Kicsit később kezdődött ma az óra, úgyhogy öt után ért véget és még picit azért játszhattunk a Noncsival, amíg meg nem jöttek érte. akkor mi is hazajöttünk.
Itthon megnéztem egy Noddyt, aztán eljátszottuk apával ami ebben a részben történt, csak a szereplők az autóim voltak és a két matuka volt szokás szerint a két rosszcsont kobold. Vacsora után nem sokkal már mentem is fürdeni és aludni, mert már álmos is voltam...

Milán

Szólj hozzá!

2029.nap

Reggel apa vitt oviba, úgyhogy korán keltünk , de nem baj, én magamtól felébredtem mire apa keltett volna. Délelőtt sokat játszottam a Norbival és volt tévézés is. Ilyen még nem volt, de klassz: megnéztünk egy kis filmet a költöző madarakról. Utána szerencsére még volt idő kimenni az udvarra, pedig jó hideg volt ma, de sütött a napocska, úgyhogy nem fáztunk. Az ebéd nem volt különösen jó, és persze nem aludtam, csak csendben feküdtem utána az uzsonnáig. Délután pedig szinte egyszerre érkezett meg értem anya és apa, úgyhogy együtt siettünk haza (mert nagyon kellett már pisilnem). Itthon előbb megnéztem pár Noddy-t, aztán vacsoráztam és játszottunk apával estig: a kipp-kopp kalapáccsal, az autókkal és a laptoppal.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása