Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2028.nap

Reggel tovább aludtam, mint szoktam, mert tegnap később feküdtem le... Na nem baj, mert azért maradt idő játszani és Noddyt nézni mielőtt indultunk volna Újpestre. A Mamáéknál a mágneses betűkkel játszottam az ebédig (ami ma is nagyon finom volt és degeszre ettük magunkat). Aztán nemsokára indultunk is, mert elmentünk ismét meglátogatni a kis Pannát, ugyanis anya még nem babusgathatta, mivel múltkor beteg volt (mármint anya). Hát igen jó az alvókája a babának, mert arra se ébredt fel, hogy anya a vállára vette és ringatta, hanem szépen aludt tovább. Nem maradtunk sokáig mert apa sietett a forma egyre hazaérni, én meg persze be lettem az ágyamba zavarva, hogy aludjak, vagy legalább pihenjek kicsit. Ébredés után az uzsonnánál kiakasztottam apát, mert a tegnap vett fánkok közül csak a csokis és a karamellás maradt, én pedig most fehércsokisat kívántam volna és bőgtem is emiatt. Következmény: apa elvette még ezt is, és csak vacsora után kaptam meg (egyébként fincsi volt ez is). Vacsora után hatkor lementünk ma is sétálni a Mamával és a Dömével és nemsokára mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2027.nap

Igaz, hogy nem lett volna muszáj, de hétkor keltem és amikor már anya is felébredt később, akkor elmentünk vásárolni. A Kati mama is jött velünk és most is választhattam három apróságot: egy fánkot, egy kindertojást és egy rafaelló csokit kértem apától. Hazaérvén anyáék kirámoltak és anya elkezdett főzni, apa pedig takarítani, így egy ideig egyedül játszottam: rajzolgattam és a laptopommal gyakoroltam az írás-olvasást. Ebédnél megkóstoltam amit apa főzött (raviolit) és amit anya csinált (gombás husi tésztával) azt is, úgyhogy jóllaktam mondhatom. A sziesztát alig bírtam végigpihenni, ugyanis telefonált a Kriszti, hogy délután átmehetünk játszani és már tűkön ültem (feküdtem), hogy mikor lesz már végre három óra, hogy kelhessek és induljunk végre. Persze a Botival aztán sokat butáskodtunk is, nem csak játék volt, de veszekedés is néha, de azért jól éreztem ám magam és vacsorára pizzát rendeltünk, na az is finom volt. Kilenckor viszont apa kiadta az indulási parancsot és hazajöttünk, de mire hazaértünk én már olyan-de-olyan álmos voltam, hogy csak na! Épp csak lezuhanyoztam és már zuhantam is az ágyikómba...

Milán

Szólj hozzá!

2026.nap

Reggel telefonáltak anyának, hogy hamar be kell mennie dolgozni, úgyhogy apa vitt át fél nyolckor a mamához. Délelőtt játszottunk, pihengettünk, ebédért mentünk és Dömét sétáltattunk, aztán hamar megebédeltünk és indultunk végre az usziba. Ez volt a nap fénypontja, hiszen tudjátok, imádok usziba járni! Ma is szuper volt, de a legjobb az volt, amikor a játék előtt versenyeztünk és én is nyertem, pedig nagyobbakkal is együtt indultam. A játék után egyedül felöltöztem az öltözőben és jöttünk vissza a Mamához. Mivel eléggé kifárasztott ma a sok úszás, ezért még aludtam is. Csak akkor keltem fel, amikor anya is megérkezett. Uzsonna után hazajöttünk és nemsokára jött apa, aki bekapcsolta nekem a Noddyt és megnéztem pár epizódot. Még vacsora után kicsit rajzoltunk és autóztunk apával, de lassan kilenc óra közelgett, úgyhogy mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2025.nap

Délelőtt az oviban azzal szórakoztunk a Kamillával, a Norbival és az Igivel, hogy az udvaron az egyes csoport kicsijeit ijesztgettük :) Ma az ebéd is extra finom volt: paradicsomleves és rántott halrudacskák. Pont a két kedvencem! Klassz! Szieszta után pedig jött a Kati mama értem és a Noémiért , mert ma angol óra volt nála. Aztán az angol után még játszhattunk egy jót a Botval, mert apa is és a Zoli is csak öt után jóval értek oda. Mikor apa hazahozott, ő rögtön nekiesett a mosógép szétszedésének, ugyanis anya reggel mosott és elkezdett a mosógép elejéből habos víz jönni, ami nem rendeltetésszerű. Én közben Noddyt nézetem, és gyurmáztam. A vacsora ismét paradicsomleves volt és addigra apa már össze is szerelte a mosógépet és a próbamosás már rendben volt, már nem folyt sehol sem víz. Még a fürdésig anyával is folytattam a gyurmázást, és már mentem is aludni a pancsolás után.

Milán

Szólj hozzá!

2024.nap

Reggel apa megengedte, hogy megnézzek pár Noddyt, aztán úgyis mentünk oviba. Ma is jó idő volt, úgyhogy ki tudtunk menni az udvarra. Az ebéd pedig érdekes volt: kukorica-krémleves és rizs, valami érdekes (de nem annyira finom) szósszal. A levesből repetáztam is. A pihizés után jött értem a Kati mama, de mivel ő ment a lányokkal edzésre, én a Dédiékhez mehettem, ami klassz, mert az Ani gépén lehet internetezni :) És képzeljétek, ehettem egy hatalmas ischlert is uzsonnára. Tényleg hatalmas volt ám! No és még egy puding is belém fért :) Nemsokára jött értem apa és hazasétáltunk, itthon pedig autóztunk, laptopoztunk és vacsorára apa hozott fánkokat, én pedig a középen lyukas puncsosat választottam. Fürdésig még megnézhettem egy Noddyt, mert annyi időm még volt, de már későre járt, úgyhogy mentem is már fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2023.nap

Ma is korán keltem, hogy még elcsípjem apát, mielőtt dolgozni menne. Ilyenkor ő csinál nekem reggelit és még megengedte, hogy megnézzek egy-két Noddyt, de ő közben elindult már dolgozni, anya pedig bevitt később az oviba. Délelőtt rajzolgattunk ma is és mivel egész szép idő volt és sütött a napocska, ezért ki tudtunk menni az udvarra is rohangálni. A fogócska után ebédeltünk és épp hogy véget ért a szieszta, máris jött a Kati mama és a Noémivel együtt mentünk is hozzá angolozni. Mire vége lett az órának, már apa is megérkezett, de még megvárta, amíg meguzsonnáztunk (nutellás kalácsot!) és csak utána jöttünk haza. Itthon játszottunk és még volt egy kis időm tévézni, aztán híradó után vacsoráztam és még fürdésig autókkal és a laptopppal játszottunk apával, anya pedig egy feladatlapot adott, de azt könnyedén megoldottam :)

Milán

Szólj hozzá!

2022.nap

Reggel még itthon volt apa amikor keltem, de ma anya vitt oviba, úgyhogy volt egy kis időm rajzfilmet nézni mielőtt bementünk volna. Délelőtt az oviban autókkal játszottunk a fiúkkal és a mai feladat rajzolás volt. Méghozzá nem akármit, hanem olyat kellett rajzolni, amiben van ember, állat, ház és fa. Majd ha kiteszik, megmutatom apáéknak is. Az ebéd finom milánói makaróni volt, de nem aludtam egy percet se délután. Uzsonna után pedig épp nagyban játszottunk, amikor - egész korán - megérkezett apa értem. Mivel anya kérte, hogy vegyünk valami vacsorára valót, ezért előbb elsétáltunk a kisteszkóba és onnan jöttünk haza. Én vetettem magamnak csíkos-csokis fánkot, amit később vacsorára meg is ettem :)  De amúgy délután még apával sokat játszottunk és mivel még maradt időm, ezért pár Noddyt is megnézhettem. Képzeljétek, alighogy anya hazaért munkából, csengettek és egy postás bácsi volt az, aki meghozta a jó múltkorjában megrendelt verdás ajándékcsomagomat! Rögtön be is tette apa a cédét amin elmesélik a könyvet és volt még egy klassz hátizsák is a csomagban. Nyolc után pedig mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása