Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1895.nap

Délelőtt anya pakolgatott, én pedig játszottam - hol apával, hol egyedül - aztán indultunk is Újpestre a Mamáékhoz, ahol épp készült a fincsi ebéd: Mivel én a bablevest nem annyira szeretem, ezért az aranyos Klári mama csinált nekem paradicsomlevest :) Utána pedig szintén kedvenc következett: milánói sertésborda, amiből a tészta ugyan jobban ízlett, de azért husit is ettem. Így teljesen megérdemeltem egy kis pisztácia-fagyit :)
Amíg a felnőttek beszélgettek, én legóztam, aztán indultunk haza és én kicsit pihiztem a szobámban, de persze nem aludtam, mert már nagyon vártam, hogy mikor indulunk végre a Boti szülinapi bulijára! Végre telefonált a Kriszti és már kaptuk is magunkat és mentünk. Segítettünk átcipelni egy csomó cuccot az iskola tornatermébe és amíg mi fociztunk a Botival, addig apáék feldíszítették a kaput és a környékét, meg asztalokat és székeket hoztak és kezdtek a többi vendégek is megérkezni. Sajnos amikor már a Boti barátai is beálltak focizni, az nekem már túl agresszív volt, így én más játék után kellett, hogy nézzek. Szerencsére hamarosan kőrjátékokat csinált a Zoli, és fogócskázni is beálltam, de  a tortázás előtti kicsomagolós játékból eljöttem, mert nem én téphettem le a csomagolást a játékról :(   De a torta finom volt, az ajándékosztás is a szokásos kőrbeülős volt, és még jót bújócskáztam egy kislánnyal és apával, sőt az idei játékban, a gömböc Boti általi szétverése után jó sok cukorkát és nyalókát tudtam megkaparintani :)  Sajnos ezzel nagyjából véget is ért a buli, mert csak hétig lehettünk, úgyhogy a rendrakás után még a maradék lufikból négyet elhozhattam és hazajöttünk. Itthon fürdés, egy kis vacsora, fogmosás és már rögtön alvás következett, mert igencsak elfáradtam és elálmosodtam...

Milán

Szólj hozzá!

1894.nap

Délelőtt itthon játszottam és rajfilmet néztem, közben anya vasalt, apa pedig vásárolni ment. Kicsit azért legózott velem anya és segített építeni házat a figuráimnak. aztán ebédeltünk és nekem pihenni kellett menni, pedig semmi kedvem nem volt... Még szerencse, hogy csak keveset kellett az ágyban szenvednem, mert mentünk át az Etihez, ugyanis szülinapja volt és felköszöntöttük. De ott se maradtunk csak egy órácskát és már indultunk tovább a Csilláékhoz, mert apa elment moziba a Csabával, mi pedig előbb megsétáltattuk a Lili kutyát, aztán elsétáltunk a közeli áruházba. Én speciel nem annyira szeretek ott vásárlósat játszani, de hát ez van... De legalább hazafelé megálltunk a mekiben és ehettem csirke falatkákat, az egész fincsi. Onnan hazajöttünk és anyáék palacsintát sütöttek, én pedig a szobában játszottam, ők trécseltek utána, ilyesmi... Amikor apáék megérkeztek, a Csilláék indultak is már haza, én meg mehettem fürdeni és aludni sajnos, mert így nem maradt indok, amiért kilenc után is fent legyek...

Milán

Szólj hozzá!

1893.nap

Sajnos ma is esős idő volt, de azért mégis sikerült egy jót ugrálnom, mégpedig azért, mert elmentünk ugrálóvárazni :)
Pontosabban az iskolában a tornateremben nem is egy vár, hanem valami újfajta hosszú szőnyegszerű, felfújható ugráló dolog volt, amin a Botival irtó jót játszottunk oda-vissza ugrabugrálva. Később a Boti ment tornaórára és én kicsit még néztem miket csinálnak, aztán jött a Kati mama és én az Annával együtt mentem vele haza. Lementünk ebédért és akkor ért oda anya is, úgyhogy vele ebédeltünk (a tésztából kétszer is kértem!) amíg a Mama levitte  sétálni a Dömét, aztán csendes pihenő következett és játszás Annával, akit a Kriszti nem sokkal később visszavitt a suliba, de én maradtam a  Mamánál.
Épp nekikezdtem sakkozni, amikor megérkezett apa és hazasétáltunk. Itthon természetesen a Toy Story figurákkal játszottunk - mi mással... - és közben ugyan anya is hazaért, de már ment is tovább zumbázni. A játszás után ettem egy kis gombalevest vacsorára és még volt annyi időm, hogy belenézzek a Toy Story 3-ba. Este pedig sorrendet cserélve - előbb diafilm volt mesének és utána mentem fürdeni és rögtön aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1892.nap

Sajnos ma is elég szomorkás-esős idő volt egész nap :(   Reggel anya átvitt a Mamához, de Anna csak később jött, aztán mikulásosat játszottunk és mivel esett az eső, így egy nagy ernyő alatt sétáltunk el az ebédért. Jót ettünk, aztán én egy nagyon jót aludtam is. Úgy kellett felkelteni, hogy menjünk már a Noémiért... Nem sokkal azután, hogy visszaértünk, jöttek az Annáért a Krisztiék és pár percre rá apa is megérkezett értem, és miután anyát felvettük az ovinál, mentünk két bolthoz, ahol anya vett 1-1 valami vásznat vagy mit az oviba. Mi addig a kocsiban vártuk, mert nem volt kedvem bemenni az esőben... Hazaérve játszottam végre apával, aztán megéheztem, úgyhogy apa melegített paradicsom levest (nyammmm!) és még kicsit játszottunk, csak aztán ő megint elment számítógépet szerelni - ezúttal az Anikó nénihez. Mi addig megfürödtünk anyával és hajmosás is volt, aztán épp ágyba kerültem és vége lett a két mesének, amikor apa hazaért.

Milán

Szólj hozzá!

1891.nap

Sajnos ma nem tudtunk a játszótérre menni, mert állandóan beborult és néha esett is az eső :(
Reggel tehát a Mamához mentünk át és Anna már ott volt, úgyhogy ma is vele játszottam délelőtt. Aztán lementünk az ebédért és a Dömét is megsétáltattuk és az ebéd utáni alvás ma csak pihenés volt egy órán át. Utána a Noémiért is lementünk az oviba és kicsit tudtunk hármasban is játszani, de aztán jött anya és átöltöztünk, mert indultunk a Levikét meglátogatni, de már megint esett épp az eső, úgyhogy esőkabátban sétáltunk el a metróig és a Nagyvárad tértől még villamosoztunk is kicsit (az klassz!). Az Orsiéknál eleinte még jól viselkedtem, de este felé már kezdtem nyűgösebb lenni, úgyhogy már épp jókor jött apa, hogy lassan haza tudjunk indulni... De addigra már irtó álmos voltam, mire hazaértünk, úgyhogy csak fürödtem és már mentem is aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1890.nap

Ma egyből a játszótérre vitt anya reggel, mert ott volt a Mama és az Anna. Egy kis baleset is történt: addig piszkáltam Annát, amíg véletlenül megkarmolta az arcomat és minden véres lett, még a farmerdzsekim ujja is. Még szerencse, hogy nem fájt annyira és hamar elállt a vérzés... Aztán elmentünk ebédért és beköszöntünk a kerítésen keresztül az oviba is, nomeg a Dömét is megsétáltattuk, aztán délben jót ettem és egy órát aludtam is. Délután ma is elmentünk a Noémiért és a játszótéren voltunk délután, ahová a Botit is elhozta az Ani. Anya is odajött és amikor mindenki indult haza, mert éhesek voltunk már, akkor hazajöttünk mi is vacsorázni. Sajnos apa még nem ért haza a munkából, így anyával kellett játszani vacsi után, aztán épp készültünk fürdeni, amikor hazaért. Fürdés után pedig ma is a Toy Story figurákkal bábozott el nekem egy mesét apa, amit anya olvasott fel.

Milán

Szólj hozzá!

1889.nap

Reggel apa ment dolgozni, engem pedig anya átvitt a Kati mamához, mert a héten nála leszek napközben. Anna is ott volt már és vele játszottam - legalább volt kivel. Kicsit voltunk a kis játszón is és a Dömét is megsétáltattuk és az ebédért is elmentünk. Apropó ebéd: az ma finom volt, ugyanis a leves után rántott halacskát kaptunk és azt szeretem. Aludni már kevésbé szeretek, úgyhogy csak pihiztem amíg Anna aludt. Aztán uzsonna után elmentünk a Noémiért és vele együtt mentünk a nagy játszóra. Ide jött apa is munka után és kicsit később a Kriszti is a Botival. Így volt kivel fociznom kicsit :) Addig maradtunk, amíg nem jött a Timi a Noémiért, mert akkor mindenki hazament. Itthon épp csak megjöttünk és már jött is a Csaba apához (valamit számítógépeztek, addig én játszottam egyedül), anya pedig ment zumbára. Amikor a Csaba hazament, én kértem vacsorát, aztán még a fürdésig Toy Stroy-t nézhettem és ma lefekvésnél apa megint az új figuráimmal bábozott el nekem egy mesét a Hőscincérről.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása