Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1727.nap

Délelőtt itthon játszottunk apával (anya óvodai papírokat írogat nagyüzemben...), aztán lassan elindultunk Újpestre. Amikor odaértünk, a Klári mama még nagyban főzőcskézett: készült a fincsi ebéd, ami karalábé leves volt (sok tejföllel irtó finom!) és csavar tésztás pörkölt (ez a tészta az egyik kedvencem). Négy perc büntit kaptam viszont apától, amikor (szerintem viccesen) a pörköltes tányérba beledobtam a partedlit és csupa zsír lett, pedig amúgy egy pötty se volt rajta - olyan ügyesen ettem... A bünti után ehettem kókuszgolyót desszertnek és kicsit még játszottunk célbadobálósat hármasban, aztán elindultunk haza és itthon azonnal mennem kellett az ágyba... Aludtam is egy jóízűt és ébredés után megint olyan finom csavar tésztát kértem vacsorára, de most sajtosat és nem pörkölteset. Hatkor pedig lementünk mi is sétálni a Kati mamával és a Dömével és közben rendszámokat nézegettünk. A híradó alatt csendben játszottam és uzsonnára ismét kókuszgolyókat kértem, aztán anya gyorsan megfürdetett, hogy még lefekvés előtt legyen idő hármasban Jengázni úgy, hogy én dobok és anya és apa felváltva húznak ki farudakat. Anyánál ledőlt a torony, én pedig mehettem aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1726.nap

Ébredés után elmentünk vásárolni az Europarkba és egész hamar végeztünk, úgyhogy hazaérve még délelőtt sokat tudtunk játszani. Amikor anya elkészült a csirkepaprikás csirke részével, akkor lementünk kicsit rohangálni és hintázni és csúszdázni a nagy játszótérre. Amikor leértünk, pont ott voltak már az Anna és a Kati mama is és így volt kivel játszanom legalább... A Boti sajnos skarlátos, így ő nem jöhetett :(
Közben a Kati mama megsétáltatta a Dömét és amikor felment, lassan mi is felmentünk hozzá és onnan jöttünk haza ebédre. Apa pedig eközben főzött nokedlit a husihoz és egész finom kis ebéd lett végül. Délután csak pihengettem, de nem aludtam, aztán háromkor kijöhettem és délután előbb apával játszottam, aztán anyával is. Este is nokedlit kértem vacsira és utána segítettem apának banánturmixot csinálni, ami így aztán nagyon fincsi lett :))
Ma korábban mentem aludni, mert délután elmaradt az alvás...

Milán

Szólj hozzá!

1725.nap

Reggel apa vitt oviba és ma ki tudtunk menni az udvarra, még ha nem is az egész udvar volt megengedve, csak ahol nem volt sár. Az ebéd is egész jó volt, a spenótból repetáztam is és ebéd után jött értem anya. Felmentünk a Kati mamához és én mentem aludni (de nem aludtam), anya pedig orvoshoz és a könyvtárba (nem volt kedvem vele menni ma). Amikor anya visszaért, felkelhettem és amikor Anna is felébredt, vele játszottam. Később feljött "látogatóba" a Málna kutya is és a Dömével bújócskáztak, mi pedig jókat nevettünk a két kis bután.
Amikor hazajöttünk apa már itthon volt és a híradó alatt félig rám is figyelt és végignéztük a villamosos könyvemet. Utána angoloztunk is a szó tanítós játékommal és már sok lapot meg tudok csinálni 100 pontosra!
Vacsorára apa csinált érdekes szendvicset (pirítós megvajazva és sajt és szalámi. fincsi volt), aztán lassan mentem fürdeni és aludni, mivel délután nem aludtam.

Milán

Szólj hozzá!

1724.nap

Reggel apa vitt oviba, de a korán kelés továbbra sem a kedvencem, ilyenkor általában nyűgös vagyok és nehéz az öltözés... De az oviba beérve már minden rendben volt. Délelőtt pedig festegettünk és én egy szép téli tájat festettem olvadozó hóemberrel és szánkóval és hópelyhekkel.
Ebéd után aludtunk egy jót és uzsonna után már jött is értem a Kati mama a Noémivel. A mamánál pedig már vártak minket a Botiék és hamarosan kezdődött az angol óra is, amikor megérkezett a Tamás bácsi. Ma jól viselkedtünk, senki nem volt büntiben :)
Angol után hazajöttünk és pont levetkőztünk amikor apa is hazaért. Én rögtön megettem azt a nagyon szép csokis fánkot amit anya vett nekem. Híradó alatt jenga tornyoztunk anyával és fürdés után még a nagy méretű számos kártyákkal matekoztam apával, aztán lassan mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1723.nap

Délelőtt voltunk sétálni a csoporttal és ma is a Hanna volt a párom, de most az ovi környékén mászkáltunk csak. Az ebéd viszont jó volt, ugyanis a gulyásleves után tejbegríz volt, amit ugyebár imádok :)
A délutáni alvás után pedig jött értem és a Noémiért a Kati mama és vele is picit sétáltunk, aztán felmentünk hozzá és ott jó sokat sikítoztunk és rohangáltunk a Noncsival. A Mama ennek kevésbé örült, mint mi :) De sajnos ma nagyon hamar jött a Timi és anya és haza kellett jönni... Itthon pedig épp csak levetkőztünk és nemsokára apa is hazaért. A híradó alatt gyurmáztam és utána csináltam magamnak vacsorát: (na jó, apa is segített) méghozzá háromszög-sütős melegszendvicset. Én kentem meg vajjal a kenyeret és én tettem bele a sajtot és én szóltam, amikor kész lett és kattant és világított a sütő.
Fürdés után még kicsit angoloztunk apával, de amikor anya is megfürdött, nekem is menni kellett az ágyba...

Milán

Szólj hozzá!

1722.nap

Ma síelés volt ovi helyett! Klassz!
Reggeli után anya átvitt a Kati mamához és már ment is dolgozni. Miután megérkezett a Noémi és a Krisztiék is, Annát a Mamánál hagytuk és mentünk is síelni. Sajnos ma én voltam a legügyetlenebb... de az csalás, hogy a Boti már régóta jár, a Noémi pedig most volt síelni és ott tudott gyakorolni! Azért klassz volt csúszkálni, csak visszafelé nagyon leszídott a Kriszti, mert nem álltam meg elsőre amikor kiabált...
A Mamához visszaérve ebédeltünk levest és főzeléket husival (én inkább csak a husit) és mentünk is aludni, mert nagyon elfáradtunk. Ébredés és uzsonna után pedig jött a Tamás bácsi, mert angol óra is volt ma.
Alighogy véget ért az angol, már jött is apa, aztán anya is megérkezett, de nem mentünk még haza, mert megvártuk a Zolit és felköszöntöttük a szülinapja alkalmából.
Amikor hazaértünk, én anyával játszottam toronyépítőset a híradó alatt és utána mindannyian ettünk a Mama palacsintájából. Hát lehet, hogy nekem már nem kellett volna még egyet, mert kicsit megfájdult a pocakom, úgyhogy kicsit feküdtem a nagyszobában és apával beszélgettem a fürdésig. Addigra már jobb lett a pocakom, és fürdés után mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1721.nap

Mivel jól voltam és gyógyultnak minősítettek anyáék, ezért mehettem oviba. Épp reggeliztek a többiek amikor beértünk, de én itthon már jól laktam, úgyhogy csak teát ittam. Délelőtt nem az udvarra mentünk ki, mert nagy a locs-pocs, hanem inkább elmentünk sétálni a Wekerlére. Pont arra mentünk, ahol a "kopasz fa" van és mondtam is a Hannának - aki a párom volt - hogy régen féltem ettől a fától, de most már nem félek. A séta után átöltöztünk és hamarosan ebédeltünk: finom karfiol leves volt, amiből repetáztam is és milánói, ami szintén az egyik kedvencem. Aludni mégse volt kedvem, csak csendben pihiztem. Uzsonna után átmehettem a kettes csoportba anyához és amikor hazavitték a gyerekeket, mi is hazajöttünk. Épp megettük a Klári mama fincsi gesztenyés sütijét, amikor apa is hazaért. Estig anyával is játszottam és apával is jenga-ztam, vacsorára pedig sütött anya halacskát. Fürdésig még kicsit apával játszottunk, de pancsi után mentem aludni, mert már álmos is voltam...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása