Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1426.nap

Délelőtt lementünk kicsit a nagy játszóra és jól meghintáztattam a gyümiket! Aztán épp csak feljöttünk kicsit átöltözni és már indultunk is Újpestre a Klári mamához, aki finom ebéddel várt minket: paradicsomlevest csinált külön nekem (mivel a gulyás levest nem szeretem annyira) és utána rántott husi volt krumplipürével és ubisalival. Desszertnek pedig egy kinder pinguit ehettem. Kicsit játszottam a Mamával is gyümölcs-dobálósat, de amikor indulásra került a sor, belezavarodtam, hogy most hol is akarok aludni és a végén hiába kezdtem el megágyazni magamnak (!!!) a kisszobában, mivel előtte az otthoni alvást preferáltam, ezért anyáék már felöltöztek és akkor már sehogyse tudtam rávenni őket a maradásra... Állítólag jövő héten ott aludhatok, de ma otthon kell. Hát én meg juszt se aludtam el itthon! Kis csendes pihenés után végül apa megbeszélte anyával, hogy amíg ő átmegy az Etihez számítógépet szerelni vagy mi, addig mi akár le is mehetnénk a játszótérre, hiszen jó idő van, süt a nap... Hát persze hogy ez már jobban tetszett!
Előbb a kis játszóra mentünk, de nem volt lent senki ismerős, ezért átmentünk a nagyra, de ott meg hirtelen olyan sokan lettek, hogy megkértem anyát, menjünk mégis vissza a kicsire. Ez végülis jó ötletnek bizonyult, mert alighogy visszaértünk, sorra lejöttek az ismerősök és a Juditék visszahozták a tévedésből tegnap elvitt kis répámat. Jó sokáig lent lehettem, klassz volt.
Hazaérve apával játszottam, aztán vacsorára elkunyiztam és megettem amit apa magának melegített: a tegnapi túrós derelyét :)  Fürdés előtt még báboztam apának és pancsi után már mentem is fürdeni, mert állítólag be kell pótolnom a délutáni-nem-alvást...

Milán

Szólj hozzá!

1425.nap

Reggel elmentünk úszni, méghozzá jó korán, még játszani is alig maradt időm előtte...
Az usziban csak kicsit úszkáltam, apa persze próbált noszogatni és párszor Pista bácsi is instruált, de nekem meg nem volt kedvem azt csinálni, amit mondtak, csak szépen úszkálni kőrbe - kőrbe... Ilyeneket akartak, hogy tegyem  a fejem a vízbe! Még mit nem! Picit megpróbáltam és rögtön víz ment az orromba! Az meg csípett! Dehogy rakom én a fejem a vízbe... Azért jó volt kicsit pancsolni - és apát folyton lefröcskölni :)
Uszi után hazajöttünk, de csak egy pillanatra, és már indultunk is vásárolni. Jött velünk a Kati mama is és előbb két csapatra váltunk szét: anya az egyik áruházban kezdett, mi a másikban, aztán érte mentünk. Persze a vége felé már irtó nyűgös voltam és sajnos mondtam csúnya szavakat is, ezért ma le van tiltva az internet :(
Ebédre értünk haza és anya finomat főzött: túrós derelyét sok porcukorral. De még előtte ettem egy szép fürt szőlőt (csak a magokat kellett kipiszkálni, de nem volt sok szerencsére). Az ebéd után nem sokkal pedig mentem is aludni.
Ébredés után gyorsan felöltöztünk és lementünk a kis játszótérre, mert még sütött a napocska és ki kell használni a jó időt. Páran lent is voltak az ismerősök közül, de én leginkább a gyümölcseimmel játszottam. Nem maradtunk csak egy órácskát, mert kezdett sötétedni. Itthon kicsit gyurmáztam, aztán apával játszottam a nagyszobában a vacsoráig, ami után mentem fürdeni és lefekvésig még anyával gurítgattuk a gyümiket...

Milán

Szólj hozzá!

1424.nap

Reggel apa ébresztett, és reggeli után mentünk is oviba, ahol épp készült a nagy festett tó, amibe beragasztottuk az elkészült halacskákat - így az enyémet is. Nagyon klassz lett ám!
Délelőtt még voltunk kint az udvaron is és ebéd után jött értem a Kati mama, mert ma nála aludhattam, és amikor felébredtem, már ott volt anya és a Noémi és így hármasban elsétáltunk a könyvtárba. Ma elég hamar végeztünk a könyvek kiválasztásával, ezért nem is maradt időnk rosszalkodni... Aztán a Noncsit felvittük a Mamához, mi pedig hazajöttünk és itthon játszhattam ismét a gyümölcsökkel - ugyanis tegnap büntiből el voltak rakva a viselkedésem miatt. Közben apa is hazaért és vacsorára ehettem kürtős kalácsot és azt az érdekes finomságot, amit a Kati mama hozott nekem: vastag ropiszerű rudakat lehet csokiba mártogatni... nyamm de fincsi!
Fürdés előtt még bábszínházaztunk kicsit - akárcsak tegnap - , de pancsi után sajnos menni kellett aludni, mert már este lett.

Milán

Szólj hozzá!

1423.nap

Reggel, amikor beértünk az oviba apával, a többiek épp halacskákat csináltak a Marianna nénivel. Én is leültem és ragasztóztam egy szép halacskát. Marianna néni meg is dicsért, hogy milyen ügyes vagyok már. Aztán délelőtt kimehettünk az udvarra is futkározni és ebéd után aludtunk kicsit. Uzsonna után épp nekikezdtem játszani a hat-hetekkel, amikor megjött értem anya, méghozzá a Noémivel és az Odiékkal, ugyanis végre jó idő volt és rögtön mehettünk is a játszótérre! Még nagyon sokáig nem maradtunk, mert azért hideg van, ezért hazasétáltunk és itthon apa várt minket. Sajna nem tudtam már túl sokat játszani a Noémivel, mert jött érte az apukája... De sebaj, apával játszottam tovább és vacsora, meg fürdés után még maradt idő bábszínházazni is. Én is meséltem apának két mesét és ő is nekem. Nagyon klassz!

Milán

Szólj hozzá!

1422.nap

Reggel siettünk kicsit, mert nehezen ébredeztem, apa pedig nem szeretett volna elkésni a munkából. Viszont ma vihettem a saját játékaim közül párat az oviba, olyanokat, amik a vízzel vannak kapcsolatban: vittem a halas-pecázós játékot, egy könyvet és plüss halat is és megmutattam a Marianna néninek és a többieknek is. Más is hozott játékokat otthonról, úgyhogy ma sok új játékot megnézhettem. Ma végre kimehettünk az udvarra is, mert szép idő volt. Találkoztam a Noémivel és anyával is, aztán kicsit üldögéltem a padon és néztem a többieket. Az ebéd vegyes volt: főzelék (nem olyan fincsi) és diós kifli (fincsi!), aztán mese és alvás következett.
Ébredés után anya jött értem a Noémivel és felmentünk hancúrozni a Kati mamához: sikítoztunk és rohangáltunk amíg anya le nem ültetett minket :)
Később hazajöttünk és apa már itthon volt. Vele is játszottam (sajnos ma nincs internet, mert csúnyán beszéltünk a Noncsival) a vacsoráig, ami tejbegríz volt, mert anya főzött egy nagy adagot és én még repetáztam is annyira ízlett! Utána fürdés és alvás jött...

Milán

Szólj hozzá!

1421.nap

Reggel épp ébredeztem, amikor apa bejött, hogy keljek fel, és reggeli után már öltöztünk is és mentünk az oviba, ahol épp elkezdtünk egy jó kis játékot: a Marianna néni rajzolt a földre egy tavacskát és abba kellett plüss halakat dobálni, aztán összeszedni és a következő gyereknek adni és így tovább... Délelőtt még más játékok is voltak és ma finom volt az ebéd: leves után grízes tészta. A mese után mentünk aludni és ma a Kati mama jött értem a Noncsival és így hármasban szépen elsétáltunk hozzá, ahol épp nagyban játszottunk amikor anya is odaért, de még maradhattam amíg a Noémiért nem jöttek és csak akkor jöttünk mi is haza.
Itthon már várt minket apa és bábszínházaztunk egy csomót: én is báboztam neki és apa is bábozott nekünk (anya is odaült mellém megnézni az előadást). Uzsonnára megettem apa kekszeit, ő meg az én tésztámat (cseréltünk, mert nekem jobban tetszett az ő uzsonnája...). Utána még anyával is játszottam és a gyümölcsökre is rajzolhattam "M."-t filctollal, aztán még ettem vacsorára fasírtot rizzsel és mentem fürdeni, de pancsi után már későre járt sajnos, így menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1420.nap

Ma nem kellett oviba menni, mert ünnep van. Reggel telefonáltunk a Krisztiéknek, és mivel sajnos Anna kicsit beteg, így nem tudunk találkozni, de szerencsére azért a Boti átjöhet - azt mondta a Kriszti. Vártuk is sokáig, de addig is apával játszottam és épp egy érdekes szeletelős játékot játszottunk a wii-vel, amikor megérkezett a Boti és párat ő is játszott, aztán ebédeltünk rántott husit és fasírtot, aztán elindultunk, hogy segítünk az elkóborolt Marci cicát megkeresni a Csabáéknak, de nem jutottunk messzire, mert olyan erős szél fújt, hogy őrület. Főleg a házak között volt nagyon nagy szél, így végül visszafordultunk és mivel a nagy játszón nem volt olyan rossz idő és odasütött épp a nap, így kicsit ott rohangálhattunk a Botival (én mondjuk kettőt is pereceltem, mert nem figyeltem a lábam elé...). Aztán feljöttünk és a bábszínházzal játszottunk, de sajnos a Botinak haza kellett mennie, mert jött érte a Zoli. Nekem meg aludni kellett menni és picit aludtam is (mivel a szőrme állataim mosásban vannak, így egy játék gyümölcsöt ölelgettem álmomban). Sajnos mivel ma igen sokat hisztiztem (apáék szerint...), ezért anya elrakta  a gyümiket. Kénytelen voltam más játékot keresni, így végül kirakósoztam apával egészen estig. A vacsora tejberizs volt, és utána már fürdeni és aludni kellett, mert későre járt és holnap ovi...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása