Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1133.nap

Hú, ma egy irtó klassz helyre mentünk! Vízi-vidámpark az ilyen hely neve és ez egy különösen klassz hely ám! Jöttek a Csilláék is és kicsit hosszú sorban állás után végre átöltözhettünk és bemehettünk a nagy kupola alá és rögtön megkerestük a gyerek birodalmat, ahol kis medencék, kis csúszdák és egy szuper játszóház is volt. Na itt rögtön be is mentünk a medencébe és dobáltam sokáig a gyümölcsöket, amiket vittünk, meg csúszdáztam párat a Csillával és újból a gyümölcsökkel dobálóztam. Anya és apa felváltva voltak bent velem,  és soha meg nem  untam volna, csak már kezdtem fázni, úgyhogy apa unszolására kijöttem, megtörülköztünk és megnéztük a játszóházat: hát az is szuper volt! Nagyon érdekes játékok voltak és labdákat is lehetett dobálni, meg a hatalmas építőkockákból építgetni, és volt sokféle labirintusos és fogaskerekes fa táblás játék, meg ilyenek. Ebédig itt játszottunk, és nagyon megéheztem, úgyhogy jó sokat ettem: pizzát anyáéból, sült husit és krumplit apáéból és végül palacsintát mindkettőjükéből :) Tele pocakkal viszont nem jó ugrabugrálni és csúszdázni, úgyhogy megnéztük a kinti medencét és bár hűvös volt odakinn, de a víz szerencsére fincsi meleg volt és ráadásul a medence itt-ott bugyborékolt is, ami vicces volt és az úszógumimmal klasszul tudtam úszkálni is. Aztán bementünk és megnéztük a hullám medencét és csúszdáztam is a gyerekmedencénél (de a kígyós csúszda csak lentről volt semmiség, odafenn a tetején már kicsit paráztam és csak nagy nehezen mertem lecsúszni...) Kicsit még játszottunk a medencében, aztán megint a játszóházban kötöttünk ki, ahol addig lehettem, amíg csak akartam, illetve amíg nem csinálok butaságot - de az előbb utóbb sajnos elkerülhetetlenné vált, úgyhogy amikor fejbe dobtam egy kisfiút egy kislabdával és fejbevágtam egy másikat, akkor apa kiadta a parancsot, hogy "irány haza!". Igazándiból nem is bántam már, mert eléggé elfáradtam, úgyhogy az autóban persze el is aludtam és itthon irtó nyűgös voltam egy ideig, amikor felébresztett apa... Aztán amikor a gyümölcsökkel lenyugodtam, akkor apa adott virslit vacsorára és még játszottunk kicsit a fürdés előtt és ma is  sikerült állva a vécébe pisilni! Aztán, mivel eléggé álmos voltam már, lassan mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmilan.blog.hu/api/trackback/id/tr955155415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása