Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

628.nap

Ébredés után reggeliztem, aztán alig tudtam játszani egy kicsit, máris öltöztünk és indultunk. Előbb bementünk az europarkba kicsit, szerencsére a két boltban gyorsak voltak anyáék és még mozgólépcsőzhettem is... Innen pedig egyenesen a Nagyihoz mentünk, ahol ma is rajzolhattam ebédig és persze az összes építőkockát is kiszórtam, pedig a Peti aludt még, úgyhogy csendben kellett (volna) lenni... Ebédre nagyon finom karfiol leves volt, abból extra adagot ettem, úgyhogy a rakott krumpliból már nem ettem csak pár falatot, de persze egy pár sajtos süti még csak-csak lecsúszott... Hazaindulás előtt még játszottam a Nagyival és bár a kocsiban egy idő után elbóbiskoltam, otthon már nem akartam aludni délután, hanem az ágyban álldogálva vártam, hogy majdcsak kiszednek anyáék, akik a hálóban rámoltak valamit - úgy hallottam. Nemsokára ki is vett anya és végre játszhattam a nagyszobában apa papucsa már majdnem jó rám :)meg könyveket nézhettem - az uzsonna után. Este lementünk sétálni a Mamáékkal és megint rosszkor aludtam el - majdnem amikor hazaértünk, úgyhogy megint fel lettem keltve, még jó hogy nem aludtam még mélyen... A híradó alatt viszont durván bekakiltam és mivel állítólag igencsak "illatozott" a hátsó fertályam, inkább mentem fürdeni, aztán a pancsolás után kicsit még apával és a halacskával építkeztem, és mentem vacsorázni. A rakott krumpli azonban nem kellett, hanem kisírtam anyától, hogy én választhassak magamnak vacsorát! Jól körülnéztem, és virslit kértem: meg is ettem két pár virslit !!! Apa csak nézett, ahogy sorra tűnik el a ketchup-ba mártogatott fincsi virsli! Lefekvés előtt pedig még anya énekelt nekem.

Milán

Szólj hozzá!

627.nap

kicsit még nem értem ezt a távirányítós dolgot, de majd belejövök! Ma reggel apával voltam egy ideig, mert anya elment vásárolni, és addig mi mindenfélével játszottunk (főleg az autókkal bújócskáztunk), meg könyveket néztünk, aztán telefonált anya és öltöztünk és elmentünk érte az áruházhoz kocsival, így legalább tudtam kicsit a farmommal játszani... Otthon picit még játszottam, aztán megérkezett az ebéd és anyával leültünk ebédelni, de én nem kértem a főzelékből, annál inkább olyan finomat, amit anya evett! Ó, az sokkal jobban nézett ki mint a főzelék! És tényleg finom volt: rántott sajt rizzsel és fincsi lekvárral... Aztán apa is leült enni pizzát, és rájöttem, hogy az még talán a sajtnál is finomabb, úgyhogy abból is kértem :) Ráadásnak pedig anya adott egy túrórudit is, anyával állatokat nézünk a könyvecskéimbenúgyhogy igencsak jól laktam... jó nagyot aludtam is (miután anya kiszedett a kakiból...). Ébredés után nem volt kedvem uzsonnázni, hanem inkább lementem anyával sétálni, mert lent találkozónk volt a Mamával és a Somával... Amikor feljöttünk, már inkább rá lehetett beszélni egy kis vacsorára, de apa kísérlete a főzelékkel megint nem nyert hangszórót, inkább kértem a délben is választható ételek közül a sajtból, aztán pedig egy kis kekszet és répát is ettem. Este még fürdés és alvás előtt anya állatokról mesélt és énekelt nekem az ovis dalok közül, amit nagyon szeretek...

Milán

Szólj hozzá!

626.nap

Reggeli után papírokat válogattunk. Szép színes papírokat, és utána anyával szép képeket ragasztottunk belőlük. Amikor meguntam, felöltöztünk és lementünk sétálni. A Mama és a Soma már itt várt minket a ház előtt, és a séta után felmentünk a Mamához, és anya elment a Botiért. Addigra megérkezett a Kriszti is és játszott velem és ebédeltünk is, amikor pedig a Boti is megjött, akkor vele is játszottam kicsit, de aztán mentünk haza aludni, mert nagyon álmos voltam már, úgyhogy jó nagyot aludtam és amikor felébredtem, már apa is itthon volt, úgyhogy nekem adta a fél ischlerét uzsonnára és utána megint a színes papírokat ragasztottuk, és amikor meguntam, még gyurmázhattam is. Aztán a nagyszobában épp elkezdtünk játszani, amikor eléggé bekakiltam, úgyhogy mentem fürdeni és pancsi után bevágtam egy nagy adag finom spagettit sok sajttal és még egy kis palacsinta is lecsúszott... Este még játszottam kicsit és rajzfilmet is néztünk anyával amíg apa a számítógépen ügyködött.

Milán

Szólj hozzá!

625.nap

Ma, reggeli után gyurmáztunk anyával és képzeljétek, anya csinált piros gyurmát is, ami nagyon vicces és mindenféle érdekeset csináltunk, és én nagyon élveztem a sok hengergetést meg nyomkodást meg lapítgatást... A gyurmázás után öltöztünk és lementnk sétálni. A Mama is lejött a Somával és elmentünk az ebédért is, aztán a Mamánál játszottam a rúdra fűzhető bigyókkal aztán én is ebédeltem és nem sokkal később átjött a Kriszti és a Boti, aminek nagyon örültem és a Botival jól kivisítoztuk magunkat :) és mi mentünk haza, mert ma otthon aludtam. Amikor felébredtem, anya felöltözött és apa épp csak betoppant, mert vitte is anyát valami szurkálós doktorbácsihoz és addig a szomszédból az Ottó és a Kriszti vigyázott rám. Apa nagyon hamar hazaért, és addig a Kriszti bábozott nekem a hóemberrel én pedig építeni kezdtem az építőkockákból egy kerítést az ajtónál, amit apával folytattam és még könyveket is néztünk és apával is gyurmáztunk egy jó nagyot, egész a fürdésig. Közben anya is hazaért és csinált vacsorát, de előbb még megfürödtem és a lábamon levágta anya a körmömet, amit alig vettem észre, mert közben apa és a hóember szórakoztatott. Ma jó sokat ettem a vacsorámból, mert szeretem ezt a gombás tésztát amit "bakonyi tokánynak" hívnak bár fogalmam sincs melyik része a Bakony és melyik a tokány... Utána még két pici mandarint is megpucolt nekem apa, úgyhgy azt is megettem és lefekvés előtt a holnapi játékkal is játszhattam: színes lapocskákat vágott ki anya, pirosakat, sárgákat és kékeket és a három tálba szépen szétválogattam aztán összeöntöttem aztán szétválogattam... aztán mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

624.nap

Ébredés után (jó sokáig aludtam, mert hajnalban kicsit randalíroztam apáék nagy örömére) reggeliztem és a szobában énekeltünk és rajfilmet néztünk, aztán lementünk a Mama elé és ebédért. A Mamánál jó sokáig játszhattam, közben anyáék megebédeltek és utánuk én is megettem egy adag zöldborsó főzeléket. Sokat játszottunk a memóriás kártyákkal aztán mentem aludni és ébredés után még jól uzsonnáztam és öltöztünk is, mert közben telefonált apa, hogy jön értem. Vele együtt sétáltattuk meg a Somát a Mamával és a séta után hazamentünk és nem sokkal később anya is hazaért. Közben játszottam a puzzléimmal és építőkockáztam is meg anya próbált rávenni egy kis tornázásra, de inkább játszottam a fürdésig, aztán ettem vacsorát, majd anya levágta a körmömet, amit nem szeretek túlzottan, de túléltem végülis, mert utána apa megígérte, hogy játszhatok a hangszerekkel. És tényleg zenélhettem anyával, aki énekelt is nekem, amíg késő nem lett, mert akkor sajnos mennem kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

623.nap

Ma szerencsére lustálkodhattam reggel, mert nem mentünk korán sehová. Úgyhogy bevágtam egy nagy adag tejpépet, aztán játszottunk egy nagyot, majd anya átvitt a Mamához, amíg anya elment az ebédért és a doktor nénihez. Addig mi a Mamával memóriakártyásat játszottunk és dominóztunk is. Nagyon jó vagyok ám már mind a kettőben! Ebédet is a Mamával együtt ebédeltünk és képzeljétek nokedliből még többet is ettem, mint a Mama! Ezek után persze jól esett egy nagy alvás... Alighogy megettem egy fél joghurtot és elkezdtünk játszani a Mamával és a dominókkal, amikor megérkeztek anyáék, öltöztünk, én még kisírtam, hogy hazavihessük a dominót játszani, majd hazasétáltunk és otthon apával játszottunk, anya énekelt nekem és apa a könyvekből mesélt, aztán este lett és mentem fürdeni, majd a pancsolás után bevágtam egy tál finom nudlit lekvárral és még két szaloncukrot is adott apa, és még kicsit játszhattam lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

622.nap

játszunk a Botival a MamánálReggel nem lustálkodhattam, mert mentünk énekre a zeneoviba, úgyhogy reggeli és egy pici játék és könyvnézés után jól beöltöztünk és indultunk is. Szerencsére a Tímea és a Noémi is jöttek és ők kocsival elvittek minket. Képzeljétek, a Noéminek is van ugyanolyan klassz farmos játéka a kocsiban mint nekem! És már a nevemet is tudja mondani, olyan ügyes! A zeneoviban most elég kevesen voltunk, és amikor vége lett, haza is hozott minket a Tímea és előbb felugrottunk a babakocsiért, mert bementünk az oviba, a közértbe és a Mamához. Amikor hazaért a Mama, akkor ettem pár falatot, aztán megérkezett a Boti és a Kriszti és játszottunk kicsit a Botival és mivel mindenki evett derelyét, így abból én is ettem, aztán mi fiúk, mentünk aludni. Ébredés után inkább játszani akartunk a Botival és uzsonnázni nem annyira, de közben megérkezett apa és vigyázott ránk amíg a Mama levitte a Somát sétálni, aztán a Zoli is jött a Botiért és öltöztünk mi is és mentünk haza. Otthon apával játszottam amíg anya haza nem ért, és utána mentem fürdeni és vacsorázni, de a paradicsomleves után már nem nagyon akartam semmit sem enni, mert jön a fogacskám és nem szeretek így rágni (azért egy joghurt még lecsúszott). Lefekvés előtt anya mesélt nekem könyvekből szép meséket.

Milán 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása