Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

271.nap

Hű, ma aztán mozgalmas napom volt! Először is útközben a nagyihoz beugrottunk abba a nagy áruházba, ahol babakocsiban tologathatnak, ami nem utolsó szempont... Kaptam egy etetőszéket, amit ki is teszteltem később a nagyinál, és vett nekem apa egy nagyon aranyos és finom puha kiskutyás kis párnát. Egész úton azt ölelgettem :)
A nagyinál tehát végre a nagy asztalnál tudtam enni, együtt a többiekkel, és utána némi győzködés után aludtam egy kicsit.
Délután pedig átmentünk az Erikáékhoz. Természetesen ott volt a Nati, a Bálint és a Béla is. Nagyon nagyon sokat játszottunk! Rengeteg játék volt és sok új, felfedezésre váró hely... Teljesen kifáradtam, úgyhogy hazafelé el is aludtam, és már szinte a fürdésre ébredtem fel.

Milán

Szólj hozzá!

270.nap

Délelőtt átvittek anyáék a nagyihoz amíg ők vásárolni mentek (tudják már, hogy mennyire nem bírom a hosszas bevásárlásokat...). Sokkal jobb volt a nagyinál lenni, mert átjött a Dédi és az Ani és jókat játszottunk, sőt a Boti és a Kriszti is odajöttek, és a Botival is játszhattam legalább. Aztán megjöttek anyáék és még kicsit játszottunk (próbálom utánozni a Botit, és sokat tanulok tőle: a kisautókat már profin tologatom!)
Amikor hazamentünk aludtam délután egy kicsit, aztán apa adott fincsi uzsonnát és végre hintázhattam is! Persze mást is játszottunk, de most a hinta a kedvencem :)
Este fürdés után, vacsi előtt meg lettem mérve: íme a legfrisebb paramétereim:
- láb: 12 cm (=kb. 18-as cipőméret)
- fej: 43 cm
- magasság: 76 cm
- tetsúly: 8280 gramm

Milán

Szólj hozzá!

269.nap

Ébredés után még játszottam kicsit az ágyamban, aztán kértem a reggelimet. Délben pedig feljött a Csilla és szórakoztatott amíg anya ebédelt. Jó sokat beszélgettünk :)
Alvás után sétáltunk, találkoztunk a nagyival, és megsétáltattuk a Somát is. Már sötétedett, amikor megjött apa, és vele elkocsikáztunk egy boltba, ahol sok játék is volt, de anyáék egy ülést néztek nekem, amit végül mégse vettek meg, úgyhogy hazamentünk. Otthon apa megetetett és utána megint hintáztam egy jót. Tök jó hintázni! Majd próbáljátok ki ti is egyszer!

Milán

Szólj hozzá!

268.nap

Délelőtt sokat játszottunk anyával, és tornáztunk is egy jót. Tízórai után sétáltunk egy nagyot, egész ebédig, és a sziesztát ma inkább játszásra cseréltem :)
Ma egész korán hazaért apa, uzsonnára kaptam cseresznyés - banános tejpépet (fincsi!) és utána apa meg anya szörnyű hangosak voltak a porszívóval és apa egy hangos géppel, amivel a falat szurkálta vagy mi. Én bömböltem, ahogy csak bírtam, úgyhogy anya átvitt a szomszédba, és az Ottó ment át segíteni apának. Szerencsére gyorsak voltak, mert én már nagyon álmos...
Mikor felébredtem, megértettem, hogy mire volt jó ez sok zajongás: apa felszerelte a karácsonyra kapott szép piros hintámat! Anyát még megvártunk, de aztán fel is avattam a hintát és mondhatom: szuper!

Milán

Szólj hozzá!

267.nap

Délelőtt tornáztunk anyával és a Lara babával (bár ő csak a tévében utánozta megint amit mi csináltunk). Ebédre paradicsomos hal volt, ami rég volt már, és egész jó kaja.
Ebéd után egy csomót csavarogtunk anyával: voltunk mind a két oviban, aztán az europarkban vásárolgattunk, és egy nagyot sétáltunk a wekerlén is, ahol anya egyik ismerőséhez kis időre be is mentünk. Utána a nagyinál voltam és a Diával játszottunk jókat. Este pedig apával játszottam. Neki is megmutattam, hogy a telefont a fülemhez tudom tartani, mint a felnőttek! Nem tudom ez miért ilyen nagy szám szerintük, de ha ez örömet okoz a nagyoknak, akkor miért ne :)

Milán

Szólj hozzá!

266.nap

Reggel korán ébresztett az a gonosz sípoló doboz, úgyhogy hirtelen rájöttem, hogy már éhes is vagyok, úgyhogy "szóltam" apának, csináljon reggelit, de izibe! A délelőtt azután leginkább játékkal telt, illetve a tízórai után annyira telepumpáltam a pelust, hogy anyának meg kellett fürdetnie :)
Délben sétáltunk egy jó nagyot és találkoztunk sok ismerőssel, akik mind nekem bókoltak, hogy milyen szép vagyok ;) Nem rossz, nem rossz ...
Délután pedig apával játszottunk egy csomót, aztán estefelé lementünk a ház elé, mert odajöttek apa barátai: Bogi és Imi. Velük jó régen találkoztam, kicsit meg is voltam szeppenve, de aztán az Imi addig hülyéskedett, hogy csak-csak felvidultam...

Milán

Szólj hozzá!

265.nap

Ma jó sokáig aludtam, (mert miután apával megreggeliztem, még visszaaludtam pár órácskát). Utána elsétáltunk a nagyi ovijához, ahol mindenki engem ajnározott (kicsit meg is voltam illetődve). Aztán hazajöttünk, és játszottunk anyával egy jót. Délután még aludtam egy keveset, és utána uzsi, és mentünk a Diáért. Ott is mindenki engem dícsért. Utána a nagyival voltam nála (próbáltam ma jó kisfiú lenni) és anya onnan vitt este haza.
Otthon este játszottam apával, és teszteltem anya figyelmét, és én nyertem: sikerült belemarkolnom a szendvicsébe amikor picit nem figyelt oda :)

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása