Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

383.nap

Ma is korán keltem (annyira, hogy apa "csak" egy adag babatejet adott), és később, az "igazi" reggeli után kicsit játszottunk apával, majd a tízórai után elautókáztunk a Nagyihoz újpestre. Már profin tudom kapcsolgatni a villanyt, ezt meg is mutattam a Nagyinak, aki nagyon örült nekem és az új mutatványomnak (pláne, amikor a tik-tak órát is elárultam neki, márminthogy van egy tik-tak óra a konyhában). Ebédre persze azt kértem, amit mindenki evett: borsólevest és krumplit husival meg rántott padlizsánnal. Ráérő időmben bújócskáztam az erkélyajtónál apával (anya utána lemosta a terhelő bizonyítéknak otthagyott tenyérlenyomataimat...) Ebéd után nem sokkal hazamentünk de én útközben elaludtam, és igazándiból még arra sem emlékszem hogyan kerültem ágyba, de mindenesetre délután ott ébredtem. Uzsi után lementünk sétálni anyával, és amikor feljöttünk, apával voltam fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

382.nap

jó az új kendőm, ugye ?!? Ma kicsit korábban keltem, apa adott reggelit, aztán visszafeküdtem, és amikor kicsit később - némi alvás után - felkeltem és tízóraiztam, öltöztünk és elmentünk abba a boltba, ahol már jártam régebben, és sok-sok ágy meg szekrény meg bútor van. És képzeljétek, apa vett nekem két szekrényt, és az egyiket haza is vittük rögtön, de érdekes módon csak egy nagy fehér dobozt adtak ?!? Mire hazaértünk, már nagyon éhes és nagyon álmos is voltam, úgyhogy bevágtam a tegnapi maradékot és mentem is sziesztázni... Ébredés után apával elmentünk anyáért az europarkba, és utána levitt anya a játszótérre. A Mama és a Dia is ott voltak, és nagyon jót játszottam (szerencsére sütött a napocska, és jó idő volt). Mire felértünk a nagy fehér doboz eltűnt és a szobámban ott volt a szekrény amit délelőtt vettünk. Jé. Vacsorára apa egy nagyon finomat adott desszertnek: túró rudi a neve és állati finom! Az egészet megettem mind egy szálig!

Milán

Szólj hozzá!

381.nap

tik-takk óraReggel elmentünk a wekerlére a gyerekházba, ahol anya vett nekem ruhákat, innen beugrottunk a gyógyszertárba és az ebédért, aztán összefutottunk a Mamával, aki épp a Somát vitte sétálni, úgyhogy elkisértük... Amikor feljöttünk, akkor ettem egy kis tízórait és játszottam anyával, és amíg vasalt, a járókában szórakoztattam magamat... Ebéd közben olyan álmos lettem, hogy majdnem ráborultam az asztalra, úgyhogy anya inkább letett aludni és aludtam is egy jó nagyot. Amikor felkeltem uzsonnáztam, és kicsit lementünk a játszótérre, és onnan mentünk a Mama elé az ovihoz. Épp hazafelé sétáltunk a Mamával, amikor szembejött apa, és vele mentünk tovább sétálni, a Mama pedig hazament. Amikor hazamentünk, uzsonnáztam egy jót (anya adott a saját túrós derelyéjéből meg ettem almás csirkét és még joghurtot is!) és játszottam egy csomót. Este a kád felé menet beszöktem a szobámba és kicsempésztem a kedvenc toronyépítős poharakat és legnagyobbakat behurcoltam a kádba, mert egyrészt szeretek velük játszani, másrészt jókat lehet velük fröcskölni :)

Milán

Szólj hozzá!

380.nap

Délelőtt (a tízórai után) elsétáltunk oda ahol a doktornénik szoktak lenni, mert meglátogattuk a Rónaszéki doktornénit, akit már rég láttam, és nagyon örült nekem. Mondjuk épp jókedvem is volt, úgyhogy mindenkire mosolyogtam és kicsit körülnéztem a rendelőben... Mire hazaértünk, már ebédeltünk is (kaptam ebéd után egy "buláta" nevű érdekes rágcsálnivalót), és utána mentem sziesztázni kicsit...
Délután apa volt velem, sokat játszottunk, kaptam nagyon finom uzsonnát: gyümölcsös tejbegrízt és erdei gyümis túróhabot. Uzsi után lementünk sétálni, és elmentünk anya elé az iskolához, aztán hármasban hazajöttünk és otthon persze kunyiztam anya uzsonnájából is (az mindíg finomabb, amit a felnőttek esznek :))

Milán

Szólj hozzá!

379.nap

"alagútjelenség"Reggel apa adott finom sztracsatellás tejpépet, és közben játszhattam a bébikomp "műszerfalával" (kormánykerék, duda, meg kapcsolók vannak rajta és még egy telefon is ám!). Délelőtt pedig a zenebölcsiben voltunk! Mi korán értünk oda, és amíg a többiek megjöttek, addig tízóraiztam. Ma mindenki nyűgösebb volt, mert elég buta időjárás van, és nehéz kivárni, amíg végre előkerülnek a hangszerek, utána meg már fáradt vagyok... Hazafelé sietni kellett, mert csepergett az eső, és nagyon fújt a szél. Ebédre ettem anya ebédjéből (gyümölcsleves volt, és rántott husi rizzsel). A szieszta után uzsonnáztam, és elmentünk a Diáért és hazafelé megálltunk a játszótéren, de sajnos nem homokozhattam, mert hideg is volt, és ez a buta szél is fújt még. Innen a Mamához mentünk, és itt olyat játszottunk, hogy anya és a Dia építettek várat én meg leromboltam :) Kaptam gyümölcsös tejberizst és nutellás kenyeret. Hmmmm. Fincsi! A szokásos Soma sétáltatás után hazamentünk, és már otthon várt minket apa, és vele játszottam a fürdésig - szokás szerint... Este sajnos megint kínzás volt a vacsi előtt, pedig már kicsit jobban vagyok (de sajnos azért még elég taknyos).

Milán

Szólj hozzá!

378.nap

főzőcske - de okosanReggel jó sokáig aludtam, és alighogy felébredtem, már jött is a védő nénim. Kicsit megdögönyözött és anyával beszélgetett, aztán mi lementünk ebédért, és az ovinál bemehettem a gyerekek közé, mert beemelt a kerítésen a Marcsi néni :) Ebédre a sajátomon kívül anya ebédjéből is kértem, természetesen, és pár perc múlva feljött a Boti és a Kriszti, és a Kriszti levágta a hajamat, amit ma jól tűrtem, mert végül is nem olyan vészes a hajvágás, csak olyan félelmetes hangja van annak a hajvágó micsodának... Pláne, hogy cserébe jó nagyot rosszalkodhattunk a Botival :)) Sajnos nem maradtak sokáig a Botiék, én pedig mehettem aludni... Ébredéskor apa már itthon volt, felöltöztünk és elmentünk a doktor nénimhez, aki megvizsgált, és mivel kicsit piros a torkom ezért elmaradt valami "oltás" nevű dolog, ami nem tudom hogy jó, vagy rossz hír ?!? Mindegy, hazamentünk és a délután hátralévőtakarítunk anyával... részében apát fárasztottam vagyishogy vele játszottam. Amikor anya is hazaért az angolról, akkor megengedte, hogy segítsek simogatni egy ronggyal a konyha padlóját, ahogy ő is csinálta. Vicces dolog... Sajnos este nem maradt el a kínzás, ami orrszívózásból és mindenféle cseppek beadásából, meg lámpázásból állt, amitől állítólag jobban fogok levegőt kapni az orrocskámon. Hát úgy legyen!

Milán

Szólj hozzá!

377.nap

Ma korábban keltem, de nem is volt baj, mert ma mentünk babatornára! Nem voltunk túl sokan, de azért klassz volt! Nagyon ügyes vagyok állítólag :) A bukfenc és a bujkálás nagyon tetszik! Eléggé elfáradtam, de elaludni nem volt kedvem, mert sok érdekes történt haza felé: anya talált egy csigát, ami nagyon érdekes de egy kicsit közben unalmas is... és az utca cicáival is "összefutottunk". Ebédig még játszottunk anyával, és aludtam is egy kicsit, de aztán bevágtam egy nagy adag sóskát és még desszertet is kértem utána. Na ezek után még aludtam egy jó nagyot, és épp felkeltem és felöltöztünk, hogy átmegyünk a Mamához, amikor apa hazaért. A Mamánál sokat játszottam a kisautókkal és a labdákkal, aztán szokás szerint levittük a Somát sétálni és mentünk haza... Sajnos nagyon taknyos vagyok két napja, de annyira, hogy a vacsorámat meg se tudtam inni egészen, mert nem kaptam levegőt...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása