Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

320.nap

Délelőtt, a nagyihoz menet bementünk egy szép áruházba (hú mennyi lámpa van egy ilyen áruházban!), de most nem kaptam semmi izgiset, csak pizsiket, de az ugye nem játék, tehát nem izgatja a magamfajtát :)
A nagyinál nagyon fincsi paradicsomos ebéd volt, és kaja után az egész lakást végígmásztam, minden sarkot leellenőriztem... Hazafelé menet elaludtam az autóban, és otthon fel se mentünk, hanem átfeküdtem a babakocsiba és lent maradtam anyával egy kis sétára, mert szuper jó idő volt: sütött a napocska hét ágra.
Este egy kicsit tornáztam anyával, de ezek a tornázós dolgok nem igazán tudnak lekötni, sokkal izgisebb a játékokat dobálni, meg a tiltott dolgokkal huncutkodni, mint például a dévédéket lerámolni, mert olyankor apa mondogatja, hogy "nana!" de aztán mégis visszarámolja őket én meg ismét lerámolom, és így tovább. Jó játék nem?
Ja, és még valami: megfigyeltem, hogy anya az "ég a gyertya, ég..." dalocskára tapsolni szokott, tapsolni pedig már én is tudok - tehát ma kipróbáltam, hogy mit szólnak hozzá, ha én is tapsolok, amikor ezt énekli. A fogadtatás egyértelműen pozitív volt, nagyon tetszett mindenkinek, hogy magamtól tapsolok a dalocskára!

Milán

Szólj hozzá!

319.nap

Délelőtt az ebédért menet bementünk anya ovijába, ahol az óvónénik és  adadusnénik jól megdögönyöztek és kicsit játszhattam a gyerekekkel is. Főleg a lányoknál vágódtam be :))) Utána felmentünk a Mamához, ahol már a Boti is ott volt. Egyikőnk se evett túl sokat ebédre, viszont elálmosodtam, úgyhogy szundikáltam kicsit. Közben a Boti is elaludt, úgyhogy ébredés után a Mama hálószobájában játszhattam (és rámolhattam ki mindent, és szedhettem szét darabokra a sok furi dolgot).
Délután alighogy megjött apa, már öltöztünk is, és elmentünk 1-2 boltba vásárolgatni. Képzeljétek, az Interspárban apa beültetett a bevásárlókocsiba és onnan nézelődhettem! Sok néni meg bácsi mosolygott rám és én is visszavigyorogtam nekik. Vettünk egy csomó mindent, de apa nem nagyon engedte, hogy én is segítsek a polcokról a kocsiba rakni a sok színes érdekes dolgot, pedig láttam, hogy ők is ezt csinálják, és szerintem én is tudnám ezt... Este fürdésnél rájöttem, hogy hogyan lehet kinyitni a csapot. Egyenlőre csak forró vizet tudok engedni, mert így esik kézre, ezért apa mindig gyorsan elzárja, de majd megfigyelem, hogy hogyan lehet langyosat is engedni, mert vicces ahogy zubog :)

Milán

Szólj hozzá!

318.nap

Reggel apa bevitt anyához és most ő adott reggelit. Tízórai után átmentünk a mamához a kis babakocsiért és utána azzal indultunk a wekerlére, de útközben a Krisztiék "felszedtek" minket, így velük mentünk kocsival a gyerekházba, mert sok-sok ruhát lehetett ott venni. Jó sok gyerek volt még ott rajtunk kívül! Anyáék vettek pár ruhát, aztán gyalog hazamentünk. Ebédidő volt ugyan de én még nem voltam éhes, úgyhogy csak kicsit később ettem inkább. Előbb még aludtam egy keveset :)
Anya vasalt, én addig a járókában játszottam a Csigusszal és a többi játékkal, aztán apa is megérkezett, és elmentünk vásárolni egy -nekem- új áruházba és én is kaptam egy nagyon aranyos párnát. Utána mi hazamentünk, anya pedig angolra. Otthon az összes játékomat kipakoltam a szoba közepére :)
Este a fürdés után egyszercsak ott termett a Csilla és a Csaba. Jéééé. Egész meglepődtem, mondhatni szóhoz se jutottam... No, azért a masszázs és a vacsi után elköszöntem tőlük, integettem és mentem alukálni.

Milán

Szólj hozzá!

317.nap

Reggel nagyon korán keltem (apa örült neki, én láttam rajta!), aztán kicsit sírtam, de visszaaludtam végül egész sokáig. Tízórai után elmentünk anyával csavarogni, vásárolni, meg ilyenek. Utána felmentünk a Mamához, és megebédeltem. Nem sokkal később megérkezett a Kriszti és a Boti, és velük együtt lementünk sétálni. A Boti próbálta megsétáltatni a Somát, de ez még nem egészen úgy megy ahogy a Boti gondolja, mert a Soma össze-vissza rángatta őt. Azért a kutyafuttatóban egy jót szaladgáltak amin én jót nevetgéltem. Innen visszamentünk a Mamához, ahol anyáék lefogtak és orvul lenyírták a hajamat! Szörnyű volt! Nem is annyira a hajvágás, mint az, hogy lefogtak... Utána szerencsére játszhattam a Botival még alvás előtt. Alighogy felkeltünk, a Mama és anya felváltva megetetett finom paradicsomos csirkével, aztán átjött a Dédi és az Ani, és velük meg a Botival játszottunk egész addig, amíg apa feljött értem, és hazavitt, és amíg anya angolon volt, mi szokás szerint egy jót játszottunk a nagyszobában (jó nagy kupit csináltam!).
Este megmért anya: fürdés (és kaja) előtt 9130 gramm vagyok.

Milán

Szólj hozzá!

316.nap

Reggel ébredés után gyors tízórai következett és egy kis játék. Utána elmentünk a zenebölcsibe! Sok sok gyerek volt ma, és ma is a kedvenc dobomat választottam ki, mert nagyon klasszul lehet vele hangoskodni. Sajnos ma sem engedtek be egy titkos kis szobába, pedig biztos izgi lehet, ha ennyire tiltják... Hazafelé még elkisértük a Noémiéket haza és onnan mentünk az ebédért. Ebéd után (egy cukkíni nevű újdonság volt, ami egész jó ízű) aludtam egy keveset, és amikor felébredtem, anya csendben takarítgatott illetve díszítgetett a szobámban: képzeljétek csupa halacskás dísz került a falra, az ablakra. Nagyon klassz!
Délután lementünk a játszótérre, de most sajnos nem homokozhattam (nem voltam úgy öltözve...). Utána a Mamánál még játszottam a Diával egy keveset (dömpereztünk és építőkockáztunk). Este otthon még tornáztunk kicsit anyával a fürdés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

315.nap

Délelőtt türelmesen végígnéztem ahogy anya megpucolja a polcokat a konyhában (na persze tízórai után már türelmesebb vagyok...). Ebéd után pedig egy nagyot sétáltunk mindenfelé (én el-el bóbiskoltam közben). Összefutottunk ovisokkal, és az Anival is, és a Somát is megsétáltattuk, sőt a Mama elé is elmentünk az ovijához, és a bankban a Mama kért nekem egy szép sárga lufit! Hűűű de klassz. Olyan mint egy labda, csak nagyon nagyon össze lehet nyomni és olyankor kiszedik a kezemből. Pedig kíváncsi lennék, mennyire tudom összepréselni!
Ma egy pillanatra nem figyeltem oda (mert nagyon koncentráltam a kezemben tartott játékokra) és elengedtem a polcot amibe kapaszkodtam és amit épp rámoltam le, miközben előtte álltam. Pár pillanatig egyensúlyoztam két lábon (nem tudom a nagyok hogy csinálják?! tök nehéz!), aztán győzött a gravitáció és popsira csücsültem... Délután jött értünk apa a mamához, otthon kaptam uzsonnát, aztán estig folyamatos és intenzív játszás következett :)

Milán

Szólj hozzá!

314.nap

Délelőtt elsétáltunk közértbe anyával. Útközben megnéztük, ahogy elviszik a kukás bácsik a papírokat a szelektív gyűjtőből. Nagyon tetszett! Vásárlás után pedug még játszhattam kicsit a játszótéren is. Csak sajnos ez a vastag ruha nem enged túl nagy "mozgásszabadságot"...
Délben tökfőzelék volt az újdonság. Nem is rossz. Ebéd után aludtam egy jóóóó nagyot.
Délután a mamánál bemutattam egy új ötletemet: a játék-babakocsi mögé álltam, (ahogy azt már korábban ellestem) és pár lépést tettem előre, a babakocsiba kapaszkodva. A mamának nagyon tetszett! Persze nem csak munkából áll a világ, játszani is kell, nemde?! No és a Botinál mindíg olyan jó játékok vannak! Nekem is PONT azok kellenének, de a Boti nem mindíg adja őket oda "szó nélkül". Ilyenkor kicsit próbálom kidumálni a játékot, és néha sikerül is (vagy megpróbálom "erővel" elvenni, de ez még nem megy annyira...). A Mama adott egy kiflicsücsköt is, képzeljétek! Kicsit később, alighogy meguzsonnáztam, jött értem apa és hazavitt, és egész estig játszottunk a nagyszobában.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása