Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

250.(!!!) nap

Ma jól visszaaludtam a korai reggeli után, hogy az estét jobban bírjam, mert fél füllel azt hallottam ma valami különleges este lesz, egy Szilveszter nevű illető miatt. Déltájban sétáltunk egy jót anyával és apával, aztán felmentem a nagyihoz és délutánig ott voltam nála (tréfából alvás helyett kicsit lekapartam a tapétát a falról...)
Délután aztán átmentünk a Csilláékhoz, és ott találkoztam a Balázsékkal és átmentünk a TSS-hez (ugyen én is szólíthatlak így?) a szomszédba, ahol tök jó játékok voltak (végre!)
Estefelé - hiába aludtam reggel sokat, de délután keveset - szóval már kezdtem nyűgösködni, így hazamentünk, és jöttek a Csilláék is hozzánk. Otthon egy gyors fürdés és vacsi után elköszöntem mindenkitől és már aludtam is (pedig odakinn igencsak beindult a pukkantgatás - dörrentgetés!).

Milán

ui.:
Apa azt súgja, hogy most valami "új év" lesz és ilyenkor ez így szokás, szóval:
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES BLOG-OLVASÓMNAK !!!

Szólj hozzá!

249.nap

Ma délelőtt elmentünk a nagyihoz újpestre, ahol nagyon finomat kaptam ebédre: zöldséges spagettit pulykahusival, és ráadásnak nagyi féle tuning-spenótot. Délután a kispesti nagyinál is voltunk (ez egy ilyen nagyi-látogatós nap úgy látszik), itt is kaptam a spenótból és aludtam egy jót utána, aztán hazahozott anya, és otthon fincsi banános tejpépet adott apa, amit a bébikomp viszonylagos szabadságát kihasználva fogyasztottam el: vagyis ugráltam és izegtem-mozogtam folyamatosan, ami nem könnyítette meg apa dolgát, de ő nem adta fel, bár néha többet kent az arcomra , mint ami a számba jutott :) De láttatok volna a spenótos verzióban... Állítólag az is vicces volt!
Ja, és ma már nem volt szerencsére lázam estére, így nem kellett azt a fránya kúpot belém tuszmákolni alulról...

Milán

Szólj hozzá!

248.nap

Ez még a tegnaphoz kapcsolódik ugyan, de a hajnal már ma volt, szóval sajnos megint lázas lettem estére, és hajnalban is meleg voltam, így kaptam a szokásos kellemetlen kúpot a popsimba. Szerencsére napközben minden OK, de estére felmegy a hőmérsékletem... Hogy miért, arra csak tippek vannak, mindenesetre este apa és anya elvitt egy doktor nénihez aki megvizsgált. Állítólag piros a torkom (ez nem volt kellemes vizsgálat: hideg kanállal lenyomtáka nyelvemet! ááá) és a felső fogaim is kezdenek kijönni. Ezt én is megmondtam volna, ha kérdezik, de engem senki nem ért meg...
Amúgy napközben a szokásos napirend volt, ha csak azt nem számoljuk, hogy este anya elővett pár ajándékot és azokat is kipróbálhattam (például egy csiguszt, ami nagyon tetszik nekem!).

Milán

Szólj hozzá!

247.nap

fürdöm egy jót...Délelőtt jó sokáig aludtam, és utána megint a Dédi és az Ani vitt le sétálni.
Ebéd tájban hazajött apa is, és innetől az evés - alvás - játék trió jött estig.
Ja, tegnap elfelejtettem mondani, de apa megmért: 72 centi és 7800 gramm vagyok. Ez jó nem?

Milán

Szólj hozzá!

246.nap

A délelőtt hamar elrepült némi játékkal és kajálással, és délben levitt sétálni az új szkafanderemben - akarom mondani kezeslábasomban, ami olyan mint egy síoveráll - a Dédi és az Ani. Kicsit hideg lett az utcán mióta utoljára sétálni voltam! Mi ez? Állítólag "tél" van.
Séta után ebédre újdonságot adott apa: zöldséges rizst csirkehusival. Nem rossz, nem rossz...
A délután azzal ment el, hogy elkisértük anyát doktor nénikhez, akik "megröntgenezték" (bár ez fogalmam sincs, mit jelent, de állítólag "negatív" lett az eredmény aminek mindenki örült...). Hazaúton elaludtam, pedig akartam köszönni a Somának, akiért elmentünk a kutyadoktorokhoz, és a nagyival együtt hazavittük, aztán otthon miután felkeltem, a sok-sok játszást megszakította egy vacsi. A Kriszti is felugrott pár percre és kaptam sok puszit. Este apa megint egyedül fürdetett, öltöztetett és etetett, de ma már kevésbé bénázott :)

Milán

Szólj hozzá!

245.nap - 8 hónapos vagyok!

Őrület, de ma is még karácsony van! El is mesélem mi történt ma velem:
Reggel szuperül kialudtam magam (ilyen mozgalmas napok után nem csoda!), és utána játszottam az új játékaimmal. Sajnos anya beteg (sokat köhög, meg tüsszög, és papírokba dörgöli az orrát és közben furcsa hangot csinál), úgyhogy vele most nem tudok eleget játszani, de szerencsére apa azért kéznél van... Sőt! Dél előtt az Ani vitt el sétálni! Sokat sétáltunk, azután felmentem a nagyihoz és jól bekajáltam. Nem sokkal később jöttek a Botiék is, és a nagyi tervét, miszerint majd együtt alszunk mi fiúk, jól keresztülhúztuk, mert a Boti inkább elment korcsolyázni... Bánatomban azért aludtam egy keveset, de utána minden elérhető magasságú polcot lerámoltam a nagyinál! Hú de örült neki a nagyi! Végre valaki rendet rak, nem ?!
No, délután eljött értem apa és hazavitt. Rögtön kaptam fincsi kaját, és persze alvás helyett a játszást választottam. Egyszercsak jött a nagypapa és a Gergő és hoztak nekem ajándékokat! Mondtam, ugye, hogy még ma is karácsony van! Persze a kaja után most is inkább a játékot favorizáltam, de nem bírtam sokáig, mert már igen álmos voltam...
Amikor felkeltem, a nagypapáék már nem voltak itt nálunk, de szerencsére a játékokat itt hagyták, így alaposabban (kóstolással is...) szemügyre vettem őket.
Ma apa fürdetett és öltöztetett és etetett egyedül, mert anya inkább fekszik az ágyban szegény. Mivel álmos nem voltam még, így apa ölébe kéredzkedtem és segítettem neki a blogírásban, meg a fényképeim rendezgetésében, amíg bírtam ébren...

Milán

Szólj hozzá!

244.nap

Húúú! Ma reggel megint kaptam egy csomó ajándékot! Őrület! Tök jó játékaim vannak! Reggel egy csomót játszottam anyával és apával, egész indulásig, ugyanis mentünk a nagyihoz újpestre. Előtte még kipróbáltam egy új ötletemet és működik a dolog: az ágyacskám rácsaiba kapaszkodva fel tudok állni! Így sokkal murisabb minden és a rács tetejét is tudom rágcsálni! Szóval délben átmentünk a nagyihoz. Na találjátok ki ott mi várt rám?! Még ajándékok! Játékok! Ez a karácsony dolog nagyon nagyon tetszik nekem! Még Julika nénivel is küldött nekem ajit az a Jézuska! Hááát ez nem semmi! Jó sokáig ott voltunk a nagyinál, ettem ebédre nagyon fincsi "nagyi főztjét", aztán játék, alvás, játék. Jóóóó kis nap! Este otthon is még kicsit játszottam apával, aztán fürdés és vacsi után még kicsit kikönyörögtem magam a nagyszobába ás apán félálomba relaxáltam magam...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása