Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

138.nap

Tízóraira kaptam a tejecske után egy fél banánt, be is termeltem gyorsan, mert nagyon ízlik ám! Utána ma is voltunk újpesten a nagyinál, ahogy szoktunk. Most nem aludtam el ebéd után, hanem játszottam egy kicsit a nagyival, és azután a következő etetésemig inkább hazasiettünk, hogy a forma-1 -et otthon nézzük meg. Igazándiból napközben nem nagyon aludtam ma, csak estefelé, amikor egy jó nagyot sétáltunk.
Milán

Szólj hozzá!

137.nap

Hú! A mai nap nagyon mozgalmas volt! Délelőtt elmentünk egy "cukrászdába" autóval, ami egy nagyon érdekes hely, sok színes dolog van üvegek mögött, és lehet belőlük kérni (akkor játéknak hittem, de utólag már tudom, kaja a nagyoknak, mert láttam, hogy esznek belőle a felnőttek).
No de ez mind semmi! Délután egy olyan helyen voltunk, ahol sok-sok rokonom és ismerősöm szép ruhákba öltözve (én is ki voltam ám öltözve!) várt egy nagy teremben, azután anya, a Kriszti, a Peti és apa velem külön leült elöl és egy néni mondott egy csomó mindent, azután kézről-kézre jártam egy kicsit, a nagyok ittak (nekem nem adtak, pedig nagyon akartam abból a szép pohárból inni) és utána mindenki odajött és megpuszilgatott és dajkálgatott. Nem mondom, ez nagyon tetszett! Mosolyogtam is mindenkire! Állítólag ez valami "névadó ünnepség" nevű játék volt...
No és ezek után még mindig nem volt vége a szuper dolgoknak, mert sokan feljöttek hozzánk és én a nagyszobában a szőnyegen játszottam a Natival és a Botival jó sokat!
Este a fürdetésnél nem volt ott apa (mert ő elment egy másik buliba is), hanem a Csilla néni helyettesítette, ő mosta meg a hátamat. Micsoda nap!
Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, és köszönöm a sok szép ajándékot is! (Kaptam egy csomó tök jó játékot, meg ruhát, meg még ki-tudja-mit...)
Milán

Szólj hozzá!

136.nap

Képzeljétek, ma egy egészen új ízt kóstolhattam meg! Úgy hívják, hogy "banán" és egy kis tejecskével nagyon fincsi! Elsőre persze meglepett, mert az almához és a barackhoz már hozzászoktam, és ennek egész más az íze, de egy-két kanál után már fincsi volt...
No és még azt is képzeljétek el, hogy ma megmértek és egy csomót híztam, úgyhogy ma már 6 kiló vagyok! (Tyű! Csak tudnám mi az a "kiló", de abból már hat vagyok és ennek mindenki örült, szóval akkor én is...)
Délután érdekes volt a séta, mert apa vitt le, elmentünk vásárolni a közértbe (amit rendkívüli önuralommal viseltem, bár érdekes módon gyorsabban végeztünk, mint anyával szoktunk...), szóval hazafelé menet kicsit elbóbiskoltam és már arra ébredtem, hogy a nagyival, a Botival és anyával sétálunk. Wow! Kicsit nem figyelek, és lecserélik a személyzetet?
Milán

Szólj hozzá!

135.nap

Délelőtt voltunk anya ovijában. Kézről kézre jártam, mindenki meg akart dajkálni kicsit. Néztem a légvárat és a buborékfújó gépet. Érdekes dolog ám az! Voltunk a játszótéren is a Botival, ebéd után pedig aludtam egy nagyot. Alvás után a nagy játszótérre is elmentünk a nagyival és a Botival együtt, azután megsétáltattuk a Somát is. Ma harmadik napja kapok őszibarackot almával. Hmmm. Nyami nyami! Cupp cupp!
Milán

Szólj hozzá!

134.nap

Gyorsan elmondom, mert ez még a tegnapi naphoz kapcsolódik, hogy a gyakorlás meghozta a gyümölcsét: sikerült hátról hasra is átfordulnom, hála a kíváncsiságomnak, ugyanis így jobban láttam, hogy mit csinál a Boti a nagyinál...
És akkor a mai nap eseményei: volt itt a doktor néni és adott egy szurit a combocskámba. Fájt, de mi férfiak ugyebár nem sírunk, szóval tartottam magam, és nem sírtam (csak egy ici-picit). Cserébe Anyával kétszer is voltunk játszótéren, és a Boti is velünk volt. Nagyon tetszett ahogy anya kérdezgette, hogy "Hol a Boti?" ...
Milán

Szólj hozzá!

133.nap

Reggel néztem, ahogy anya vasal, illetve játszottam, amíg anya vasalt... Utána átmentünk a nagyihoz és nem sokkal később átjöttek ebédelni a Kriszti a Boti és a Zoli. Jót játszottam a Zolival és néztem ahogy a Boti játszik. (Tanulok...)
Ebédre megettem (a szokásos tejecském előtt) egy egész almát és egy barackot is! Na jó, mind a kettőt reszelve, dehát még nincs fogacskám, amivel beleharapjak... Ebéd után szieszta, majd egy kis játszótér-látogatás a Botival. Estefelé olyan jót aludtam a nagyi ágyában, hogy kicsit eltolódott a fürdés is, de amíg anya készülődött, apával jót játszottunk a játszó-szőnyegemen.
Milán

Szólj hozzá!

132.nap

Ma alvós napot tartottam, sokat alukáltam, otthon is, és a nagyinál is... Azért persze jutott idő játékra is! Délután például a nagyinál a Botival együtt diafilmet néztünk, ami egy kis rókáról szólt, akit Vuknak hívnak. Voltunk sétálni is, és este a nagy szőnyegen játszottam a sok új játékommal anyával és apával. Azért fárasztó tud ám ez is lenni! :)
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása