Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

124.nap

Nem tudom, hogy van ez, de ma apa is furcsa lett: köhög, tüsszög és mintha kicsit kerülne! :( Anya ugyanezt csinálja tegnap óta. Lassan kereshetek egy másik családot, mert ez nem bírta a kiképzést... Pedig próbálok jó kisfiú lenni, de tényleg! Apa elszaladt velem a Nagyihoz újpestre de épp csak pár percet tudtam a Nagyival lenni, és már mentünk is haza (mondjuk már kezdtem is megéhezni, mert apa ma nagyon lassan vezetett...) Délután a séta is furi volt - bár azért élveztem persze a levegőzést - mert a Nagyi, a Kriszti és a Boti volt velem. A séta után kicsit fel is jöttek hozzánk, és a Kriszti szórakoztatott.
Milán

Szólj hozzá!

123.nap - 4 hónapos vagyok!

Ma igazán mozgalmas napom volt! De igazán ez a minimum egy ilyen fontos napon, hiszen ma lettem 4 hónapos!
Elmentünk Ikladra a rokonaimhoz, akiket még sose láttam eddig! (A képen balról jobbra láthatók: Szabi - Reni - Apa - Anya - én - Ági - Orsi - Szomi). Nagyon aranyos volt mindenki és sok kalandban volt részem! Például több átöltözésben, egy mosdatásban (ugyanis "kicsit" bekakiltam ;) és egy sétában is egy olyan zötykölődős úton, hogy csak na! De a friss levegőn egy séta csak megér ennyit :) Nomeg megismertem két kutyust is (egy barna kutyust aki szomorúan nézett rám pedig én még nevettem is neki és egy nagy fekete kutyust aki mindenképpen meg akarta kóstolni a lábacskámat - de apa nem engedte)
Estére anya furcsa lett: köhög kicsit és melegebb a tejecske amit ad. De most megnyugodtam abban a tekintetben, hogy ő is a fülébe nyomta az a csipogó izét amit nekem is szokott és utána mondott egy számot (harmincnyolc-hat), mint mindig. Ennek mi értelme? Persze korán örültem, mert apa az én fülembe is belecsipogott azzal a mérőizével és ő meg azt mondta harminchat-öt. Ezek szerint anya nyert? Ez valami játék lenne? Elég buta játék!
Milán

Szólj hozzá!

122.nap

Ma egész jó napom volt és jó volt a hangulatom is, sokat kacarásztam. Egyrészt sokáig aludtam reggel, utána megnézett a védőnéni és megdicsért, utána pedig még egy nagyot tudtam aludni a nagyinál az erkélyen a babakocsimban. Délután apa hamar jött és elmentünk az Europarkba, ahol anya és apa boltokban nénikkel meg bácsikkal beszélgettek, és azután be is vásároltunk, de még ezt se bántam! Pedig tudjátok mennyire nem szeretem a vásárlást... Este apa játszott velem a fürdésig, csak akkor ijedtem meg, amikor tüsszentett, mert az nagyon hangos volt! Valami algebrás vagy mi az apa és azt mondja, hogy az orrába beleszáll valami fű és azért tüsszög. Ilyen butaságot! Higgyem is el!
Milán

Szólj hozzá!

121.nap

Ma jól kialudtam magam reggel, azután átmentünk a nagyihoz, illetve elébe mentünk, mert doktornál volt. Átjött a dédi is, és déltájt elsétáltunk a nagyi ovijához, utána pedig lementünk az Ica néniékhez, ahol játszottam a Benjivel és a Szandival. Este sétáltunk egy keveset a nagyival és a Somival, és kicsit később már várt is rám a fincsi fürdő!
Ui.: Apa benevezett egy baba szépségversenyre ;) Egy nap alatt 100 helyet léptem előre, hála a lelkes rajongótáboromnak :) Nem semmi!
Milán

Szólj hozzá!

120.nap

Apa bevitt minket anyával a munkahelyére délután. Nem tudom mit van úgy oda, hogy dolgozni kell járnia... nem tűnt veszélyesnek a dolog: egy csomó kedves néni és bácsi van ott, meg kaja és pia! Én nagyon jól éreztem magam, megismerkedtem mindenkivel és mosolyogtam a nénikre, bácsikra. Főleg a kólás üveggel játszottam sokat...
Milán

Szólj hozzá!

119.nap

Délután elmentünk a doktor nénihez, mert kicsit meg vagyok fázva: tüsszögök és kicsit köhögök is, de nincs lázam (ami szerencse, mert akkor felnyomnának egy kúpot a popsimba, mint a múltkor...). Kaptam gyógyszereket , de nincs rossz ízük (bár nem is finomak éppenséggel). A nagyinál elkápráztattam a nézőimet egy kis labda-zsonglőr számmal: kaptam egy lasztit, amit "megfogtam" a lábaim között és átvettem a kezembe (utána természetesen meg is kóstoltam, mert le kell ellenőrizni mindennek az ízét!)
Milán

Szólj hozzá!

118.nap

Ma délután voltunk megint az ortopédián, de most sok másik baba is ott volt, várni kellett, addig körülnéztem és megnéztem a többi babát. A doktornéni kedves volt, bár egy picit fájt amikor szétfeszítette a lábamat, de ránéztem apára és anyára, és mind a ketten bíztattak, hogy milyen jól tűröm a vizsgálatot sírás nélkül, szinte mosolyogva, úgyhogy kibírtam és nem sírtam, pedig a többi baba mind sírt odabenn, úgy hallottam...
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása