Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

82.nap

Ma ritka rossz kedvem volt. Hajnali 3 óta... Sajnos nem tudom elmondani anyának és apának, hogy mi az oka, úgyhogy a jól bevált "sírás" nevű módszert alkalmazom több-kevesebb sikerrel (több - amikor kapok tejecskét, vagy dajkálnak). Pedig voltunk újpesten a nagyinál is, és jó nagyot sétáltunk is este, de mégse érzem jól magam. A szelek is bántanak (eregetek rendesen), szóval ez nem az én napom volt... Ja és ráadásul délelőtt három (3!!!) boltba is bevittek apáék hosszú percekre! Micsoda kínzás! A harmadikban, ami pont egy bababolt volt, ezt tudtukra is adtam!
Milán

Szólj hozzá!

81.nap

Délelőtt elmentünk shoppingolni a madaras teszkóba. Egész jól bírtam, még el is aludtam a végére. Valahogy a kis boltok kiakasztanak, míg az ilyen nagyok nem. Itt nagyon sok volt a látnivaló és sok néni mondott rólam aranyosakat. Ja és a bevásárlókocsi nosztalgikus érzéseket idéz fel, ugyanis a kórházban is hasonlóval tologattak a folyosón.
Este pedig egy nagyot sétáltunk hármasban. Nagyon élveztem, bár a szél nagyon fújt.
Milán

Szólj hozzá!

80.nap

A délelőtt pihenéssel telt, délután viszont vendégeim jöttek: anya barátnője, Marietta néni és a kislánya Gréta. Jót hemperegtem a Grétával, anyáék pedig közben beszélgettek. Este felpróbáltam a kendőt amit anya vett nekem. Nagyon vagány vagyok benne, már csak egy Harley kellene hozzá... Ízirájder öcsém, ízirájder! No de még volt egy érdekes új ötlete anyának: kipróbáltuk a nagy kádat! Anya bent volt velem én pedig jót pancsikoltam. A kis kádamat már úgyis kezdem kinőni, esténként versenyzünk apával: én tudok kisiklani apa kezéből, vagy ő tud még megfogni? Egyenlőre még ő győz, de már nagyon jól tudok ficánkolni!
Milán

Szólj hozzá!

79.nap

Ma délelőtt a doktornéni volt itt. Ő is megvizsgált és nagyon megdicsért.
Este megvolt a szokásos séta is, én egy jót aludtam a levegőn.
Milán

Szólj hozzá!

78.nap

Mozgalmas klassz napom volt ma! Reggel volt itt a védő néni és megvizsgált. Megdicsért, hogy szépen növögetek. Délelőtt nagy volt a forgalom a nagyinál: ott volt a Dédi is, meg a Kriszti és a Boti is. Mindhárman sokat ölelgetettek. Hát nem aranyosak?!? No de ez még mind semmi! Ebéd után a Krisztivel és a Botival ismét meglátogattuk az Ági néniéket (a Kriszti barátnénije, de már a múltkor ezt leírtam). Hát ilyen melegben nagyon jól esett a medencében pancsikázni! Néztem a többi gyereket is, ahogy játszottak és pancsoltak, és egy nagyot aludtam a hintaágyban. Szuper jó volt!
Milán

Szólj hozzá!

77.nap

Sokakkal egyetemben ez a hőség engem is megvisel. Sajnos anya is sokszor türelmetlen, pedig ma délelőtt sokat aludtam. Igaz délután pár órát sírtam (elég hangosan), mert nagyon melegem volt, még meztelenül is. Ebben a hőségben az étvágyam se a régi, sűrűn ennék keveseket, ez meg anyát fárasztja (látom rajta...). Délután még a bokája is majdnem kibicsaklott amikor csengettek a nagyinál és rohant ajtót nyitni, hogy engem ne ébresszenek fel, ugyanis épp álomba sírtam magam. A nagyi szerint éhes vagyok, azért sírok, én meg hiába próbálom elmagyarázni, hogy mit szeretnék, ezek a butus felnőttek egy szavamat se értik...
Délután sétáltunk apával és Somával kiegészülve, ami a hűvösebb időben egész jól esett. A fürdés után olyan álmos lettem, hogy szinte elaludtam anya cicijén.
Milán

Szólj hozzá!

76.nap

Ma igen-igen rossz kedvem volt... Sajnos bárhogyan is próbált a kedvemben járni anya, apa vagy a nagyi, nekem csak bőgni (sőt ordítani) volt kedvem! Mivel sajnos nem tudom ezekkel a buta felnőttekkel megértetni magam, ezért marad a sírás, mint társalgási csatorna. Csak ma nagyon sok "mondanivalóm" volt, ezért egész nap sírtam. És hogy miért? Mert szöööörnyű meleg van! Bezzeg a Balcsin ilyenkor jókat szundiztam a kertben egy fa árnyékában! Itt csak az esti sétánál nyugodtam meg egy kicsit, akkor már nem volt olyan nagy a hőség.
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása