Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

3379.nap - 2015-07-26

2015-07-26_13-59-41_dsc_0020.JPGDélelőtt átjött a Mama és az Ani, hogy felköszöntsék apát. Ekkor kiderült, hogy a Jani papa megint kórházban van, úgyhogy elmentünk Budára, abba a kórházba, ahol a Jani Papa épp kivizsgáláson van. Vittünk neki üdítőt és beszélgettünk kicsit, én meg leginkább unatkoztam, de hát az ilyen beteglátogatások nekem nem túl izgisek...
Innen rögtön Újpestre mentünk a Mamáékhoz és a fincsi ebéd után felköszöntötték a Mamáék apát, aztán elkezdődött a forma 1 és közben még Julika néni is átjött és ettünk málnás gyümölcstortát, amiről a málnákat átpakoltam apához - pedig előbb meg kellett volna kóstolnom, ugyanis az az egy szem amit meghagytam, az pont fincsi volt... Na mindegy, mivel a futamot apa otthon szerette volna nézni, ezért hazasiettünk. 
Öt után a Csilláék is átjöttek és nekem az volt a tervem, hogy játszunk a hoteles játékommal, de nekik mégse volt kedvük valamiért :(
Miután ők elmentek, én megvacsoráztam, aztán lassacskán mentem fürdeni és aludni...

Milán

ui.: este méricskélés volt: 23.1 kiló vagyok és 134 centi magas.

Szólj hozzá!

3378.nap - 2015-07-25

2015-07-25_18-36-57_dsc_0023.JPGNa végre egy kicsit nyugisabb nap... Reggel ugyan elmentünk apával vásárolni, mert kellett venni két oldalnyi cuccot, amit anya összeírt, plusz ebédre is valamit (ami végül pizza lett a kérésemre), de legalább volt időm befejezni a saját tervezésű Hotel játékomat, ami szerintem nagyon klassz lett, én legalábbis rengeteget dolgoztam vele! "Aqua-Wellness-Hotels" a neve és sokban hasonlít az eredetire, de én találtam ki a pályát és a hoteleket és az árakat is :)
Az ebéd tehát az a sonkás-gombás pizza volt, amit én választottam magamnak, és fincsi is volt: egy fél pizzát benyomtam!
Délután nem csak játszottam, forma egy is volt: egyrészt apával megnéztük az időmérőt a Hungaroringről, aztán pedig egy dokumentumfilmet a régi idők forma egyéről a Spektrumon. Közben telefonált anya, hogy végzett a továbbképzésen, és találkozzunk az Árkádban a szuperfinom fagyizóban... Így is tettünk, pont együtt értünk oda, és mivel ma apának a szülinapja van, így anya hívta meg őt egy fagyira, ami végül egy tiramisus pudingos fagyi lett. Persze mi is ettünk pudingot illetve én fagyit, ami természetesen irtó fincsi volt :)
Este úgy volt, hogy átjönnek a Csilláék, de pont elkezdett dörögni és villámlani, egyszóval jött a vihar, úgyhogy ők inkább otthon maradtak, mert a Lili ilyenkor be van tojva teljesen :)

Milán

Szólj hozzá!

3377.nap - 2015-07-24

2015-07-24_08-57-46_dsc_0020.JPGReggel apa ébresztett, mert nyolcra át kellett mennünk a Mamához, ugyanis onnan átvittünk két ágy matracot a Krisztihez, és visszafelé is hoztunk két másikat. Csere-bere. Csakhogy amiket visszafelé hoztunk, azokat nem lehetett félbe hajtani, így apa kocsija gyakorlatilag megtelt, ezért én a Mamával visszasétáltam. Miután felvittük a matracokat, kicsit még játszottam a nyuszival és képzeljétek, a Mama mesélte, hogy ez egy focista nyúl! Ugyanis kapott egy kis pöttyös labdát játszani és az orrával bökdösi, aztán ráveti magát és a lábával rugdossa... Vicces lehet.
Hazajöttünk és ebédig társasoztam, nomeg apa beprogramozta a tévén az új sport adót az M4-et és azon a forma egyes edzést néztük. Az ebéd finom rántott sajt volt, aztán anya megjött a munkából apa pedig elment vásárolni, addig én tovább játszottam illetve néztem a forma egy szabadedzést. Délután pedig hármasban egy jó hosszú Hotel társasozás volt: igaz hogy apa nyert fölényesen, de én lettem a második!

Milán

Szólj hozzá!

3376.nap - 2015-07-23

2015-07-23_15-02-22_dsc_0044.JPGHát ma megismételtük szinte a tegnapi napot:
Apának már megint egy szervert vagy mit kellett megjavítania egy reggeli telefonhívást követően, úgyhogy átvitt a Kati mamához, aki ismét a kis játszóra vitt le a Dorinával, ahol ma is ott voltak a Csilláék. Én homok-fagyikat készítettem a Mamának, még cukorszórást is adtam rá (kis kavicsokból).
Amikor jöttek a Dorináért, mi elmentünk ebédért a Mamával és a Dömével. Finom volt a mai ebéd (paradicsomleves és rántott husi rizzsel), de még nem ettem meg amikor visszaértünk, mert jött apa és inkább itthon ebédeltünk. Alighogy befejeztük, jött anya és a Csilla és indultunk ma is az Újhegyi strandra. Most vittük a karikákat, amik lesüllyednek szép lassan és lehet értük menni búvárkodva. Apával ezt játszottuk jó sokáig, aztán később anyával is, de egyszercsak beborult piszkosul az ég és a távolban villámlott, úgyhogy az úszómester bácsi mindenkit kizavart a vízből. No de mi sem akartuk ott megvárni amíg ideér a vihar, úgyhogy összepakoltunk és előbb hazavittük a Csillát, aztán hazajöttünk. Hat előtt átmentünk anyával a Mamához és együtt mentünk le sétálni és pont találkoztunk lent a házunk előtt az Imi bácsival, aki apával beszélgetett autókról (mi másról...). Amikor feljöttünk, anya elment tornára, én pedig megnéztem apával a Lego movie-t, mert már rég láttam :)

Milán

Szólj hozzá!

3375.nap - 2015-07-22

2015-07-22_14-37-53_dsc_0025.JPGDélelőtt apa levitt a kis játszóra, mert odajött a Mama is a Dorinával és amíg apa elment dolgozni, addig én velük voltam. Meglepetésünkre a Csilláék is ott voltak az ovis csoporttal, mert az ovi udvara még nem heverte ki a múltkori viharkárokat. Játszóterezés után elvitték Dorinát, mi pedig elmentünk ebédért, aztán visszaérve kiengedtem kicsit a nyuszit - hadd ugráljon :) Aztán már jött is apa és elhoztuk az ebédet, hogy itthon együnk, de nekem nem igazán ízlett a leves se és még a csokiöntetes piskóta se... Amikor hazaért anya, akkor pedig rögtön indultunk a Csilláért és vele együtt a Kőbányai (Újhegyi) strandra. A medencében azért sokkal elviselhetőbb ám ez a hőség! Előbb apával labdáztam, aztán váltás: anyáék jöttek a medencéhez, és amikor befutott a Csaba is, akkor vele és a Csillával mentem lubickolni.
2015-07-22_14-40-01_dsc_0038.JPGHatkor mi elindultunk haza, mert anya ment fodrászhoz, de előbb még vettünk a sarki gyros-osnál irtó fincsi hamburgereket vacsorára és itthon majdnem meg is tudtam enni egy hatalmas burgert, mert olyan finom volt (nomeg már azért éhes is voltam...). Picit később megérkezett anya és a Kriszti, de ők elkezdtek ruhákat válogatni, viszont befutott a Szabi is a Levivel, mert apa már megint laptopot javított az Orsinak. Sebaj, én jót játszottam a Levivel, méghozzá gomb szépségversenyt :)  Amikor apa végzett, akkor a Leviék hazamentek és nemsokára a Kriszti is, én meg mehettem már fürdeni és lassan aludni...

Milán

Szólj hozzá!

3374.nap - 2015-07-21

2015-07-21_14-34-59_img_3089.JPGDélelőtt segítettem apának a vizes szőnyegtisztítóval takarítani - azaz nem gátoltam a munkában... 
Azért, hogy nyugodtan száradjanak a szőnyegek, elmentünk a KÖKI-be. Előbb a Libriben néztünk körül, és nem csak apa talált könyvet magának, de én is kinéztem két érdekeset: egy zászlós matricásat és a Titok Tündéres sorozat eddig nem olvasott két könyvét. Most nem vettük meg egyiket sem, de majd még visszajövünk... viszont már kezdtünk éhesek lenni, így irány az éttermek sora: most is a Főzelékfaló nyert. Én rántott gombát és mákos gubát kértem és finom volt mindkettő. 
Hazaérve apával Pentago-ztam, és később, amikor anya is hazaért hármasban társasoztunk a Nyomozz velünk -el és én nyertem!

Milán

Szólj hozzá!

3373.nap - 2015-07-20

2015-07-20_17-48-40_dsc_0024.JPGReggel bementem apával a munkahelyére, mert igaz, hogy ő elvileg szabin van, de valami fontos programot kellett kijavítaniuk és segített a többieknek. Elvileg mehettem volna a Kati mamához is ma, de úgy gondoltam - olyan rég voltam már apa munkahelyén, hogy az talán izgisebb lesz. Hát eleinte klassz volt, mert körülnézhettem minden szobában, de apáék nagyon programoztak és az nekem mégsem volt túl izgi, úgyhogy még szerencse, hogy vittem a telefonomat, mert így tudtam játszani. A legjobb játék még mindig az számomra, hogy lefotózok valakit és a "Sketch" rajzprogrammal jól átfigurázom :) Rakok a képre mondjuk szemüveget, bajuszt, parókát, mindenféle vicces matricákat. Jó móka!
Mivel apáék délig nem végeztek, ezért együtt elmentünk ebédet venni: én csirkecombot kértem krumplipürével és ubisalival. Egész fincsi volt.
Evés után - levezetésképpen - csocsóztunk apával és én nyertem 9:8-ra! Még kicsit maradtunk, de szerencsére sikerült meggyógyítani a rakoncátlan programot és végre jöhettünk haza. 
Nem mondhatni, hogy sokat voltam ma itthon, ugyanis rögtön indultunk is - anyával kiegészülve - az SZTK-ba a bőrgyógyászatra, ahol egy óra várakozás után ismét lefagyasztották a szemölcsömet (de most nem fájt kicsit sem).
Végre hazaértünk, és kicsit gyurmáztunk anyával, aztán ő ment tornára és én pedig apával megnéztem a Shrek 3-at. Épp vége lett amikor hazaért anya, de én álmos lettem, úgyhogy magamtól mentem fürdeni és lassacskán aludni is...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása