Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2833.nap

2014-01-26 16-06-52 IMG_9543.JPGDélelőtt sokat tanultam, mert a Timi lediktálta anyának, hogy az elmúlt pár napban mit haladtak a Noémiék, amíg én beteg voltam, és bepótoltuk hamar a lemaradást.
Ebédre mentünk Újpestre a Klári mamához és - bár nem vagyok oda a fasírtért - de nagyon finom tojással töltött egybefasírt volt ma. Természetesen megmutattuk a Mamának és a Petinek is a szép bizonyítványomat, aztán egy kicsit még írogattam a saját "A dal" versenyemet egy papíron.
Mikor hazajöttünk, lejátszottunk egy Hoteles játékot, de most nem sikerült időben megvenni a kedvenc szállodáimat és anya viszont irtó mázlista volt, így ő nyert és én sajnos kiestem :(  
Hatkor lementünk sétálni a Kati mamával és a Dömével (jó hideg volt ma!), és vacsoráig még folytattam a  leckeírást.
Fürdés után még volt egy kis időnk lefekvésig és mivel pont kibújt  a kuckójából a höri, ezért kicsit kiengedtük futkározni az előszobába és építettem neki hengerekből egy mini-new-yorkot :)

Milán

Szólj hozzá!

2832.nap

2014-01-25 16-43-13 IMG_9532.JPGDélelőtt elmentem a mamával és anyával a "kincses sziget" játékbörzére, de most mi nem árultunk, hanem csak körülnéztük és persze vásároltunk is pár játékot: én például 8 autót :))
Amikor hazajöttünk, anya rögtön neki is látott ebédet csinálni és evés után elvittük anyát és a Csillát autóval, ugyanis ma "alakították át" anyát a "nővarázslók". Addig viszont én apával elmentem vásárolni és a szép bizonyítványomért választhattam még három nagyon szuper kis autót :)  Jó kis nap! 
Miután hazahoztuk anyát (akit tényleg kicsit átváltoztattak), nekiláttam házit csinálni, aztán átmentem anyával a Mamához, ahol szórakoztattam a kis Dorinát, de a Botiékra hiába vártam, csak akkor jöttek, amikor levittük sétálni a Dömét... de akkor meg már hazajöttünk.
Apa melegített nekem vacsorát, és előbb elmentem fürdeni, mert este néztük anyával "A dal"-t a tévében.

Milán

Szólj hozzá!

2831.nap

2014-01-24 17-29-05 IMG_9529_1.JPGReggel megint még épp elcsíptem apát mielőtt indult munkába, és így ő adott reggelit, aztán anyával voltam ma is napközben: elsőnek leültem tanulni, mert attól még, hogy nem mentem suliba, még a leckét meg kell csinálni... Aztán lementünk az oviba az ebédért és evés után még folytattam a leckét és kicsit később elmentünk az Annáért az oviba a Mamával és ők mentek is vissza, én pedig mentem még  anyával egy csomó helyre: elsétáltunk a suliba, vásárolni és a tisztítóba (ott  pont összefutottunk a Botiékkal), és onnan vissza  a Mamához, mert anya és a Kriszti mentek a KIK-be és én addig játszhattam a Botiékkal, aztán amikor visszaértek anyáék, akkor hazajöttünk és nemsokára megjött apa is, anya meg elment megint tornázni. Én apával autókat néztem, megvacsoráztam és este sudokuztam egészen a fürdésig.
Ó és a legfontosabb hír a mai napon: megkaptuk a féléves bizonyítványt: magatartás, szorgalom, írás, olvasás, matek, ének, angol és torna kiváló lett, a rajz és a technika pedig jó lett. Nagyon örültünk neki, hogy ilyen jó lett a bizim :)

Milán

Szólj hozzá!

2830.nap

2014-01-23 17-53-35 DSC_0032.jpgMa már ugyan jobban voltam, de azért még nem mentem suliba - sőt még anya is itthon maradt velem. Apa még adott egy kis könnyű reggelit, aztán ment dolgozni, mi pedig ének iskolája zenéket hallgattunk, játszottunk meg ilyesmi.
Ebéd után átmentünk a Mamához és nemsokára hozta a Kriszti a Botit, akivel üveggolyókkal és a pöckölős játékával játszottunk. Később anya elment az Annáért is, és aztán ő elment a Csillával edzeni.
Épp számítógépeztünk egy kicsivel később, amikor megjött apa és hazasétáltunk. Itthon ettem egy kis levest és főtt krumplit egy kis főtt husival vacsorára, aztán fürdésig egy csomót ki-kicsodáztunk, majd pancsolás után anyával játszottam egy hosszú torpedó csatát a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2829.nap

2014-01-22 19-28-47 IMG_9514.JPGNem tudom mit ehettem tegnap, de hajnalban arra ébredtem, hogy irtóra kell kakilnom és hasmenésem volt, aztán még reggel is és nagyon fájt a hasam, úgyhogy apa telefonálgatott és végül a suli helyett a Kati mamánál landoltam. Hamarosan indultunk is az orvosi rendelőbe, hogy megvizsgáljanak. A Györgyi néni nem volt, mert megműtötték a térdét, és egy kedves doktor bácsi helyettesítette. Kevesen voltak, hamar sorra kerültünk és kiderült, hogy szerencsére nem fertőző a hasmenésem, hanem "csak" gyomorrontásom lehet... azért ez sem kellemes.
Még délelőtt így el tudtunk menni az ebédért és a Dömével is sétáltunk, aztán még tévéztünk is, és én persze csak főtt krumplit, reszelt almát és kekszet ehettem, de így is csomószor voltam vécén :(
Anya sietett értem a munkából és hazajöttünk, itthon pedig pingvines rajzfilmet néztem és amikor már apa is hazajött, akkor vele pedig a gombokkal játszottunk madagaszkárosat egészen estig (persze közben volt fürdés is és egy könnyű vacsora).

Milán

Szólj hozzá!

2828.nap

2014-01-21 18-19-27 IMG_9497.JPGMa a tornaórán a Krisztivel voltunk és elég nehéz feladatokat kaptunk, de cserébe volt játék is: WC-fogó! Ilyen vicceseket talál ki mindig  a Kriszti : itt az elkapottakat felszabadíthatja aki még szabad, ha a térdére ül és az oldalra kitett kezét "lehúzza" mint a vécét :))
Ebéd után pedig úszni mentünk, ami egész jó volt, de még a nagymedencébe addig nem mehetünk, amíg még páran csak úgy tesznek mintha úsznának...  Amikor visszaértünk a suliba, nekikezdtünk a  leckeírásnak, de a felénél megjött anya, úgyhogy itthon fejeztem be és a séta közben autómárkákat nézegettünk az utcán parkoló autókon. Aztán apa is hazaért vidékről és vele pedig autómárka versenyt játszottunk egy papírlapon.
Vacsorára apa megsütötte a mini pizzákat, amiket tegnap a Kati mama hozott nekem és irtó fincsik voltak. Utána rögtön mentem fürdeni és közben anya is hazaért a tornáról, én pedig még egy hosszabb pingvines rajfilmet megnézhettem lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2827.nap

2014-01-20 17-22-24 IMG_9493.jpgMa csupa jó hírrel fogadtam délután anyát: egyrészt megkaptuk a féléves felmérőket és elég jól sikerültek... az egyiket ugyebár már tudtam, hogy 100% -os lett, nos  a másik kettőben is csak két félreértés lett a hibám, így azok is majdnem tökéletesek lettek (96 és 98%!). Az egyikben azt válaszoltam, a "róka barna" kérdésre, hogy nem, mert szerintem a róka inkább vörös, vagy fehér is lehet, de ezek szerint a róka mégiscsak barna... a másikban pedig azt akartam lerajzolni, hogy "4-2" mégpedig úgy, hogy egy kisfiú 4 lufiból kettőt kidurrantott már, de nem sikerült jól a rajz és a két kipukkant lufi hát ööö hogyismondjamcsak ööö nem volt épp egyértelmű... Na sebaj, azért nem bánkódom. Pláne, mivel a másik jó hír az volt ma, hogy engem választottak a "hónap tanulójának"!
A legutóbbi rajzaimat is hazahozhattuk és persze amikor apa hazaért a munkából, rögtön a jó hírekkel fogadtam és ő is nagyon örült.
Estig még apával autós könyvet néztünk, aztán vacsora után még kicsit interneteztem és egy pingvines rajzfilmet néztünk meg, aztán fürdésig még a gombokkal játszottam.

Milán

Szólj hozzá!

2826.nap

2014-01-19 18-41-00 IMG_9476.JPGDélelőtt apával játszottam, mert anya a Nati nénihez ment a körmét megcsináltatni. Amint hazaért, rögtön mentünk is Újpestre és persze ma is finom volt az ebéd: brokkoli krémleves és rántott husi. Utána érdekes feladatot találtam ki: rajzoltam autó logókat és annyi kockát, ahány betűből áll az autómárka és a többieknek ki kellett találni az autómárkát. Ugyanis a napokban épp autólogó mániám lett - miután apa letöltött egy ilyen játékot a telefonjára... A Mama egész járatos amúgy az autók terén: többet kitalált mint anya! Csak a Lincoln fogott ki rajta :)
Amikor hazaértünk, anya még elment vásárolni a hörinek lisztkukacot, meg az aldiba is, addig apa kicsit rendet rakott a szobában, én meg pingvineket néztem. Ugyanis úgy volt - átjönnek az Orsiék, de miután anya hazaért, pont telefonáltak, hogy sajnos betegek, így mégse tudnak átjönni.
Később pedig a Kati mama telefonált, hogy kísérjük el a Döméért és sétáljunk egyet.
Amikor visszaértünk, vacsorára megettük a délről maradt levest, és persze tovább készítettem az autós lapocskáimat estig :)

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása