Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2925.nap

2014-04-27 13-13-58 DSC_0009.JPGReggel apával játszottam előbb: wii-ztünk és elkezdtünk tetriszezni, de kicsit sorjásak az alakzatok, úgyhogy apa elkezdte lefaragni őket, hogy szép egyenletesek legyenek. Addig amíg ő farigcsált, én anyával elkészítettem egy újabb finomságot az új főzőcskés játékomból: macis csokis jégkrémet! Közben a tetrisz is elkészült és anyával is játszottunk egyet, aztán indultunk Újpestre, de mielőtt felmentünk volna a mamához, még elmentünk a közeli áruházba, ahol anya vett nekem egy új papucsot (a másikat már kicsit kinőttem). 
A finom ebéd után kaptam a Petitől is szülinapi ajándékot és még Julika nénitől is, aztán a Mama behozta a tortát és még tűzijáték is volt, nomeg egy marcipán ferrari F1-es autó, amit rögtön be is faltam :)
2014-04-27 15-03-56 DSC_0037.JPGKicsit még legóztam, amíg a felnőttek beszélgettek, aztán indultunk, de nem egyből haza, hanem a Pólusba - korizni. Sajnos most a kedves bácsi, aki múltkor tanítgatott, most nem volt, de azért anyával koriztunk így is egy órát, aztán még vettünk a kisállat boltban pár dolgot a hörinek.
Miután hazaértünk, hatkor lementünk sétálni a Mamáékkal, azután apával autóztunk, és ma korábban mentem fürdeni, mert este Ének iskolája lesz. De addig még a Csilláék is átjöttek és katam tőlük egy 60 darabos filctoll készletet, amit rögtön ki is teszteltünk a Csillával.
Este anya csinált vacsorára tejbegrízt, és lassan mennem kellett sajnos aludni, mert hiába nem ért véget a műsor, holnap suli...

Milán

Szólj hozzá!

2924.nap - azaz 8 év!

Címkék: szulinap

2014-04-26 09-13-41 IMG_0369.JPGBizony, ma van a szülinapom!
Reggel megkaptam anyáéktól az ajándékaimat, és a tetris nevű játékkal rögtön játszottam is apával és én nyertem! Kaptam egy főzőcskézős játékot is, de kellenek még hozzávalók, úgyhogy ebéd után (ami a kedvencem, Iglo halrudacskák voltak) elmentünk apával a kisteszkóba és megvettük ami a receptekből még hiányzott. Itthon aztán két finomságot meg is csináltunk anyával és miután a hűtőben megfagytak, meg is ettem a csokis bonbont, amit csináltunk (fincsi lett). Ja déltájban az Ani is átjött és tőle meg a Déditől megkaptam az egyik korábban megvett klassz forma egyes könyvet, aztán amikor a Kati mama átjött Annával, akkor tőle megkaptam a másikat is, plusz egy szerencsekerék társast is, amit rögtön ki is próbáltunk: előbb apa volt a "műsorvezető", aztán én is megtanultam a kezelését és én lettem az. Amikor hazaindultak a Mamáék, én is velük tartottam, mert rögtön le is jöttünk sétálni a Dömével és velük tartottam. Estig még autóztam és kicsit számítógépeztem is.
Vacsorára a Mama paradicsomlevesét kértem, aztán lassan mentem fürdeni és aludni.

Milán

ui.: este méricskélés is volt: 21.5 kiló vagyok, 128 centi magas, a fejem 51, a lábam 21 centi.

Szólj hozzá!

2923.nap

2014-04-25 16-50-29 DSC_0017.JPGKépzeljétek, ma délelőtt felköszöntött az osztály a szülinapom alkalmából és a Kati nénitől kaptam egy kisautót is! Sajnos viszont a Patrícia nénitől el kellett köszönnünk, mert nem jön már hozzánk többször, ugyanis letelt a gyakorlata... No és még egy érdekesség volt ma: a tornaórán egy tanár sem ért rá, így egyedül voltunk a teremben és a hetesek vigyáztak a rendre (több-kevesebb sikerrel)
Délután a Mama jött értem és hazafelé úgy megáztunk, hogy csavarni lehetett a ruhánkból a vizet... Hamar át is öltözünk amikor hazaértünk, aztán jött a Boti is és együtt fociztunk épp a számítógépen, amikor apa is megérkezett értem a munkából és hazajöttünk. Vele pedig wii-ztem egy kicsit még, aztán hazaért anya, és apa pedig elment vásárolni. Addig mi anyával az új Ének iskolája műsorból néztünk ismétléseket a számítógépen, aztán lassan vacsoráztam és mentem fürdeni meg aludni, mert így is kilenckor kerültem ágyba...

Milán

Szólj hozzá!

2922.nap

2014-04-24 17-19-49 DSC_0304.JPGSzerencsére ma egész jó idő volt, így sokat tudtunk az udvaron lenni: egyrészt a nagy szünetekben, másrészt  a tornaórán is. Ez utóbbinál futóversenyt tartottunk ma! Sajnos a "selejtezőmben" csak a negyedik lettem, és mivel a legjobb három jutott a döntőbe, így én ebből most kimaradtam, de azért végig izgulhattuk a többiek futását, és végül a Szonja és a Reni nyertek, ők mehetnek majd az atlétika versenyre tovább. A többi óra is jó volt, és olvasásból, írásból és matekból is kaptam jutalom színezőkártyát, és kettőből össze is gyűlt már a tíz-tíz darab.
Délután anya jött értem Annával együtt és felvitt minket a Mamához, ahol már számítógépezett a Boti... mivel ő nem akarta abbahagyni, így Annával játszottam, amíg apa megérkezett értem a munkából és hazasétáltunk.
Itthon előbb próbáltam a bűvész dobozomból trükköket tanulni, aztán anyával megvacsoráztam és este még kivettük a hörit a ketrecéből, hogy hadd futkározzon kicsit az előszobában kedvére...

Milán

Szólj hozzá!

2921.nap

2014-04-23 19-51-43 IMG_0343.JPGTalán jobb is, hogy ma volt az osztály-fényképezés, ugyanis ma senki nem hiányzott. Rögtön az első órában lementünk az udvarra és kétféle felállásban fényképeztek le minket. Mivel én közepesen magas vagyok, ezért folyton középen álltam :) Mivel ezzel elment fél óra, már az első órában nem is tanultunk, hanem húsvéti élménybeszámoló mesélés volt (én is elmondtam, hogy milyen klassz helyen voltunk, és hogy a lift, ahol 5 emeletre is vitt, ott nem úgy volt, hogy földszint,1,2,3,4 hanem -2,-1,0,1,2 és ez nekem elég különös volt, de aztán apa este elmagyarázta miért).
Délután a Mama jött értem és autóztam nála amikor anya is megérkezett a munkából, de akkor már megvártuk, amikor a Mama hatkor levitte a Dömét és mi is elkísértük őket hazáig.
Apa már itthon volt és bekapcsolta nekem a Verdák második felét, ami után megvacsoráztunk (tejberizs sok fahéjas cukorral...), aztán még kicsit autóztam és a Balázs műsora után mentem fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2920.nap

2014-04-22 10-02-37 DSC_0206.JPGAz elmúlt három nap levezetéseképp ma is wellneszeztünk :)  Csak ma többen voltunk, ugyanis velünk jött Anna is és a Csabáék is. Reggel korán indultunk és a szép Velencei szállodába mentünk, ahol - talán az esős reggel miatt? - szinte mi voltunk az első vendégek és jóideig csak páran voltunk az egész fürdőben. Klassz! Minket mondjuk nem zavart még az eső sem: kimentünk a sodrófolyosóba is, hiszen úgyis vizesek leszünk, mit számít az a pár csepp, a víz meg úgyis meleg volt :) No de persze leginkább bent voltunk (én pedig leginkább a víz alatt). Irtó jót pancsoltunk, azt mondhatom: a nagymedencében még eleinte ugrálhattunk is, mert senki nem volt rajtunk kívül, aztán beindultak a vízi játékok is (például a kedvencem, a gomba), és pihizés után a gyerekmedencéket is leteszteltük Annával. 2014-04-22 15-42-45 DSC_0268.JPGAz ebéd is finom volt: én szezámmagos bundában rántott halat kértem, de Anna spagettije is finomnak nézett ki... Ebéd után sem nyugodtunk le, mentünk a medencébe és felváltva fárasztottuk anyát és apát :)  Délutánra pedig annyira kisütött a napocska, hogy kimentünk napozni és a kinti játszótéren is hintáztunk kicsit. No és lassan már indultunk is haza, de addig találjátok ki mit csináltunk? Hát persze hogy pancsoltunk és búvárkodtunk Annával :)
Sajnos öt után hazajöttünk (Annát leadtuk a sulinál  a Krisztinek az edzésre), és vacsora előtt még befejeztem hamar a leckémet, aztán evés után a fürdésig elkezdtem megnézni a Verdákat - mert már olyan rég láttam ;)

Milán

Szólj hozzá!

2919.nap

2014-04-21 09-40-18 DSC_0148.JPG2014-04-21 11-16-05 DSC_0178.JPGSajnos ma már haza kellett jönnünk, de azért még minden percet kihasználtunk a szállodában! Korán mentünk reggelizni és utána máris siettünk a wellness részlegbe, ahol tízig pancsolhattam és zuhanyozhattam és búvárkodhattam :) Irtó klassz volt, csak rövid. Természetesen a nyusziktól is elbúcsúztam amíg apa fizetett a recepciónál és még nem indultunk egyből haza, hanem bementünk Siófokra a kikötőhöz, meg a sétálóutcához, de minden be volt zárva és csak pár ember lézengett, plusz a parton hideg szél fújt, úgyhogy picit sétáltunk és inkább hazajöttünk. Nem is baj, mert irtó hamar hazaértünk és útközben a Kati mamával megbeszéltük, hogy átmegyünk hozzá ebédelni, és így még pont összefutottunk a Botiékkal és meg tudtam locsolni a Mamát, a Krisztit és Annát egyszerre ;)  Ebéd után még kicsit játszottunk, aztán én apával mentem locsolni: előbb a Dédiékhez, onnan az Etihez, végül a Noémiékhez mentünk és mindenhol kaptunk csokitojásokat... Szuper!
Hazaérve rögtön belekezdtem egy forma egyes versenybe az itthon maradt autókkal (hiányoztak már...), és ma sajnos nem a finom szállodai vacsora várt minket, de sebaj, mert anya kisütött egy gombás pizzát és hát azért az se rossz...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása