Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2679.nap

2013-08-25 12-05-00 DSC_0011.jpgDélelőtt kicsit segítettem anyának az ebéd csinálásban, ugyanis lehetett panírozni és az nekem nagyon tetszik :) Főleg a végén, amikor a maradékból gyurmázhatok :)  A múltkori tapasztalatból most nem sütöttük ki a "művemet", csak a normál husikat, amiket együtt paníroztam anyával, és így sokkal finomabb is lett szerintem...  No, aztán ebéd után még megvártuk a forma egy belga nagydíj rajtját apával és miután a Kati mamát is felvettük, mentünk Ikladra a Reniékhez, hogy megnézzük a kis Borbálát, a legfiatalabb rokonomat :)  Nagyon aranyos kisbaba, de ez nekem nem sokáig jelent elfoglaltságot (nem úgy mint anyának...), úgyhogy előbb felmentünk a Zalánékkal a ház mögötti domb tetejére a "szafariba" ahogy én hívom, de nem volt most semmi izgi, 2013-08-25 15-41-56 DSC_0022.jpgcsak egy hatalmas napraforgótábla, úgyhogy visszamentünk tyúkokat etetni és trambulinozni, meg a három kutyussal játszani. Főleg a nagy trambulin tetszett, legalább egy órát ugráltam benne, aztán még ettünk brownie sütit, amitől csupa csoki lettem, és hat után indultunk haza. Hamar hazaértünk és rögtön vacsoráztam is, mert fürdés után folytattuk felvételről apával a forma egyet.

Milán

Szólj hozzá!

2678.nap

2013-08-24 11-48-32 Fenykep0095.jpgReggel még apa bekapcsolta a gépet mielőtt elindult munkába (pedig szombat van!?), aztán anyával is játszottam kicsit és már indultunk is lassan a KÖKI-be. A Kac-kac-ban kezdtünk és irtó jót játszottam és ugráltam és rohangáltam :)  Ezután még két játékboltot is végigjártunk (klassz!), és csak utána mentünk a teszkóba vásárolni pár dolgot. Ha már ott voltunk, hát felmentünk a főzelékfalóba és ettem nagyon finom tejbegrízt fahéjas cukorral. Amikor hazaindultunk épp telefonált a Kati mama, hogy menjünk fagyizni, úgyhogy anya és a Kriszti felvitték a vásárolt cuccokat és addig mi lent vártunk és így a nagy csapat ment fagyizni (Kati mama, Kriszti, anya, Anna, Boti és én), aztán a templomtérig el is kísértük a Krisztiéket és csak utána értünk haza. Apa már itthon volt, és estig még a most vett matricás könyvemet nézegettük és ragasztgattuk, és még kicsit apával is játszottam vacsoráig. Képzeljétek én is segíthettem anyának bundás kenyeret csinálni, mert szeretek panírozni és ez majdnem olyan volt.

Milán

Szólj hozzá!

2677.nap

2013-08-23 17-45-11 DSC_0034.jpgMa még a Klári mamához mentem reggel apával és a mai program játszótér-tesztelés volt, vagyis amikor elmentünk a spárba, akkor is minden útba eső és környékbeli játszótérre bementünk (apropó a Mama vett nekem egy új matrica gyűjtő könyvet!), aztán ebéd után is, amikor a cukrászdába mentünk fagyizni, akkor is minden játszóteret megnéztünk és én kipróbáltam. Ezzel szinte el is ment a nap, de én délután már nagyon vártam apát, aki végre jött és miután elmeséltük neki mindezt, már indultunk is haza. Útközben telefonált a Kati mama, hogy lent van a Botiékkal a játszótéren, úgyhogy amint megérkeztünk, rögtön mentünk is oda hozzájuk és innentől fogva a Botival "egy-perc-és-nyersz" játékokat találtunk ki és el is jutottunk estig százmillióig :))  Aztán anya leváltotta apát és amikor a Mama lehozta a Dömét sétálni (plusz nekem vacsorára fincsi paradicsomlevest és gombócot...), akkor kicsit mi is velük mentünk és csak utána jöttünk fel. Estig még Bombit!-eztem, vacsorára parilevest ettem, és még anyával zenéket hallgattunk az interneten, vacsora után pedig mentem is az ágyamba, de ma is feladatfüzetet kértem esti mese helyett :)

Milán

Szólj hozzá!

2676.nap

2013-08-22 19-04-31 DSC_0008.jpgMa is Újpestre vitt reggel apa és igaz, hogy ma kevésbé mozgalmas napot terveztünk a Mamával, de azért jó volt nála lenni. Egyrészt délelőtt elmentünk busszal a teszkóba - ami önmagában még nem nagy szám - de vettünk kedvemre való finomságokat és ebédre "rendeltem" egy pizzát :)  Mivel így a Mamának kevesebb dolga lett a főzéssel, így többet tudott velem játszani :)  Aztán délután még lementünk a ház mögötti játszótérre is - itt jó rég voltam már... Utána pedig apát vártam már, de neki meg pont túlóráznia kellett sajnos, így csak fél hatra jött értem és egyből indulunk is haza, de sajnos nem ülhettem le számítógépezni, mert anya kitalálta, hogy menjünk el az RS-be íróasztalt rendelni, utána az auchanba és még a decathlonba is (ahol kaptam egy fekete sportcipőt végülis). Hazaérve megint nem ültem le, hanem inkább átmentem a Kati mamához anyával, ugyanis állítólag ott vannak a Botiék és rég találkoztunk már, úgyhogy kicsit játszanék már vele, de sajnos a Boti pont elment focizni a Zolival, úgyhogy ez nem jött össze :(  Így aztán nem is maradtunk csak kicsit és itthon bepótoltam a számítózást, de nem maradt sok idő, mert vacsora után már menni is kellett aludni, mivel még holnap korán kelek...

Milán

Szólj hozzá!

2675.nap

2013-08-21 12-32-20 IMAG0021.JPG2013-08-21 12-57-49 IMAG0023.JPGFolytatódik a "jó napom van" szériám...
Reggel apa átvitt a Klári mamához, mert ma vele voltam. A délelőtt hamar elszaladt, főleg rajzolgattam és a Mamával forma egyes eredményeket számolgattunk, aztán a Mama előrébb hozta az ebédet (ami finom rántott halrudacskák volt), ugyanis a Julika nénivel együtt elmentünk egy szuper játszóparkba. Olyan ez a hely mint egy csúcs-szuper játszótér mindenféle jobbnál jobb játékokkal és minden új és szép és tiszta. Klassz! Mivel hamar odaértünk, ezért volt idő mind a három órát ott tölteni, ami a jegyárban foglaltatik és mondhatom mindent kipróbáltam és nagyon élveztem. Főleg mivel kevesen voltak és sehol sem kellett sorba állni. 
Amikor visszaértünk a Mamához, pihenésképp kicsit olvasgattam az újságomat és nemsokára apa is megérkezett a munkából és miután elmeséltük neki a napomat, indultunk is haza. Itthon rögtön bepótoltam az egész napos "médiaidőmet" és Bombit-eztem egy nagyot, aztán vacsoráztam és estig anyával klippeket néztünk az interneten.

Milán

Szólj hozzá!

2674.nap

2013-08-20 15-43-54 DSC_0038.jpgHú, ma is szuper lett a napom! Főleg a délután.. délelőtt ugyanis nem sok minden történt, itthon voltunk és játékkal telt az idő, aztán ebédre mentünk Újpestre a Klári mamához. Evés után lassan elindultunk a belvárosba, ugyanis apa talált mára egy jó programot: a Lánchídnál délután fellép az "Ének iskolája produkció". De mivel nagyon hamar odaértünk és még parkolót is közel találtunk, így volt időnk felsétálni még a várba és ott is körülnézni. Mondjuk én izgultam már nagyon, nehogy lemaradjunk a produkcióról, úgyhogy négy előtt már ott voltunk a színpadnál és egy egész szuper helyet találtunk tök közel a fellépőkhöz. Kis késéssel el is kezdődött és a kedvenc számaimat el is énekelték páran, de csak heten énekeltek végül, igaz több számot is előadtak - felváltva, és azért nagyon tetszett a műsor. No és képzeljétek amikor vége lett az előadásuknak, oldalt autogramokat is osztogattak és amikor elindultak, akkor még lehetett közös fotót is kérni! Nekem sikerült is a kedvencemmel, a Valovics Marcellával egy közös fotót készíteni. 2013-08-20 17-40-27 DSC_0096.jpgKlassz! 
Aztán indultunk haza, igen ám, de lezárták a Lánchidat a tűzijáték miatt... Na sebaj, elsétáltunk a Margit hídig és ott mentünk vissza Pestre. A fáradtságot kárpótolta, hogy útközben vettünk az "ország tortájából" és mondhatom, igen finomra sikerült :)
Miután hazaértünk, megnéztük a mai képeket és videókat, aztán vacsoráztunk anyával (a tegnapi pizza maradék felét) és még kicsit játszottam a fürdésig és kilenckor megnéztük a tűzijátékot, de most nem a tetőről, hanem a tévében.

Milán

Szólj hozzá!

2673.nap

2013-08-19 14-12-36 P1020133.JPGMa nagyon klassz napom volt! Ugyanis megint a Rukkel tóra mentünk :)  Most ugyan a Botiék nem tudtak sajnos jönni, de viszont a Csilláék igen. Reggel tehát hamar összepakoltunk, a ház előtt a Csilláék is átültek a mi autónkba és hipp-hopp már ott is voltunk. Most már rutinosan a belső parkolóba állt apa, és a múltkori helyünk is szabad volt, sőt még jobban a fa alá tudtunk költözni. Alig bírtam magammal mire végre beindultak a csúszdák és persze rögtön mentünk is apával, anyával később a Csabával együtt csúszkálni. A sárgán anya továbbra sem mert lejönni, de persze apa igen, így azon is csomót csúsztunk, csak ma nagyobb volt a tömeg és többet kellett sorba állni, de nem volt végülis vészes. Gyakorlatilag az ebéd kivételével egész nap szinte csúszdáztunk és apa még a narancssárga nagy csúszdán ki merte próbálni hogy deszkával jön le és állítólag úgy még gyorsabb (még izgibb), 2013-08-19 14-44-54 P1020160.JPGde nekem ez még szerinte kicsit erős lenne :(  Na sebaj, azért eleget tudtam csúszni és zárásig maradtunk is, mivel anya elhagyta az egyik vízicipőjét, amit csak azután tudtak megkeresni, miután leállították a csúszdákat (de meglett). Aztán nagyon hamar hazaértünk és mi anyával rendeltünk vacsorára pizzát és palacsintát, aztán mentem fürdeni és lefekvés előtt még picit játszottam anyával "hal a tortánosat"...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása