Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2623.nap

2013-06-30 14-23-03 IMG_7758.jpgReggel elvittük anyát kőbányára, mert neki továbbképzése volt ma, aztán mi még hazajöttünk és egy órát játszottunk apával, és csak utána indultunk Újpestre. Útközben megálltunk az europarkban és vettünk a Petinek névnapi üdvözlőkártyát, amit a finom ebéd után át is adtunk neki. Ma nem is maradtunk sokáig, csak egy óráig, mert Forma 1 van és én mindenképp haza szerettem volna érni mire kezdődik :)  Így is lett és én is tartottam egy párhuzamos futamot a nagyszobában (nálam Hamilton nyert). Közben anya is hazaért és délután ismét az interneten nézegettünk éneklős klippeket, aztán hatkor lementünk sétálni a Mamáékkal és vacsora után folytattuk az internetezést. Ma elmaradt a fürdés, mert nem volt melegvíz, úgyhogy csak fogmosás, átöltözés, mese és fekvés - volt az esti program.

Milán

Szólj hozzá!

2622.nap

2013-06-29 16-12-15 DSC_0024.jpgReggel a Kati mamával együtt elmentünk az ósánba vásárolni, és anya ugyan sokszor eltűnt a sorok között, de végül mégis sikerült egész hamar fullra pakolni a bevásárlókocsit (és még a mamáéba is kellett tenni...). Na jó, én is kaptam apától egy szuper kis hotwheels  autót, de az nem foglalt túl nagy helyet :)
Szóval miután hazaértünk, apa veszettül takarított, majd pedig anya kezdett sütni-főzni és ebéd után nem sokkal már kezdődött is az időmérő, amit persze végignéztünk apával. Amikor véget ért, telefonáltunk a Mamának és együtt átmentünk az Etihez, felköszönteni a szülinapján. Képzeljétek, én is kaptam ajándékot, méghozzá egy halom Ferrarit! Na nem igazit, de szuper, felhúzós mind és még hangot is ad némelyik! Na egy ideig el is voltam velük, de aztán már kezdtem nagyon unatkozni, úgyhogy hatkor végül hazajöttünk. Vacsorára megettem a reggel vett pizzás csigát (fincsi volt), és este megint az interneten néztünk régebbi tévéadásokból részleteket az éneklős műsorokból.

Milán

Szólj hozzá!

2621.nap

2013-06-28 17-11-13 IMG_7754.JPGElég borult időre ébredtünk ma, de aztán a délelőttöt mégis megúsztuk eső nélkül: előbb a Mamánál autóztam, aztán elmentünk Annáért az Eötvös sulihoz és mivel visszafelé sétálva felfedeztük, hogy vannak ismerősök a játszótéren, ezért visszamentünk oda és jó sokat lent voltunk (én leginkább "főzőcskéztem" homokból). Az ebéd is kicsit később volt emiatt, de sebaj, anya pont akkor jött amikor lenyeltük az utolsó falatot is. Vele ugyanis előbb elmentünk Anikó nénihez, aki szépre csinálta a hajunkat, innen pedig a centrumba mentünk vásárolni. Én kaptam is egy szép autóversenyekről szóló könyvet és amikor indultunk volna haza, hát olyan-de-olyan zivatar csapott le Kispestre, hogy csak na! Anya még tett egy kósza kísérletet és vett egy esernyőt, de mintha dézsából öntötték volna, úgy esett, úgyhogy inkább felhívtuk apát, hogy jöjjön értünk kocsival és vigyen haza...  Így is lett, és itthon apával összeraktuk az újabb legó ferrárit, amit tankoláskor vehet apa: ezúttal egy versenykamiont. Estig még persze sokat játszottunk és anyával meg is vacsoráztunk, este pedig, fürdés után az Ének iskolája fellépőt néztük meg interneten anyával.

Milán

Szólj hozzá!

2620.nap

2013-06-27 17-00-16 DSC_0004.jpgReggel apa átvitt a Mamához, és Anna már ott volt adigra, ugyanis mi vittük kicsit később a fitnessztáborba (nem messze, csak az Eötvösbe). Megvártuk a Noémiéket is, aztán visszasétáltunk és délelőtt az autókkal illetve a Dömével játszottam. Az ebéd előtti kutyasétáltatáskor pedig találtam egy nagyon érdekes bogarat: olyasmi volt mint egy bodobács, csak épp ennek két fekete csík ment végig a hátán. A szitáló eső ellenére alaposan megvizsgáltam :)   Ebéd után nem sokkal pedig jött anya és hazasétáltunk. Itthon számítógépeztem, aztán egyszercsak telefonált apa, hogy a játszótéren keres minket és hogyhogy nem vagyunk lent, amikor egy csomóan (a Noncsi is) már lent vannak... Nosza hamar lementünk és bodobácsoztuk a Noémivel egy órát. Mikor feljöttünk, anya ment körmöshöz én pedig apával játszottam: wwi-ztünk kicsit, aztán vacsoráztam a híradó alatt és utána gomb szépségversenyt rendeztünk, és ezzel el is ment az idő estig. Fürdés előtt még ki-kicsodáztam is apával, mert neki már elege lett a gombokból (nem is értem miért???).

Milán

Szólj hozzá!

2619.nap

2013-06-26 07-14-40 IMG_7748.jpgMa meglepően jó napom volt:
Egyrészt reggel átvihettem a fényképezőt a mamához és azzal játszhattam, délben pedig szuperfinom volt a szilvásgombóc...
Másrészt pedig délután anya átvitt a Nati néniékhez és épp indult a Betti az apukájával a Kac-kac-ba én pedig választhattam hogy velük megyek, vagy ott megvárom amíg anya elkészül. Na vajon mit döntöttem??? Ez nem is kérdés... Szóval egy órát ismét a játszóházban lehettem és ráadásul hazafelé még egy csavaros fagyit is kaptam.
Miután anyával hazaértünk, kicsit számítógépeztem, aztán hazaért apa és vacsoráig gomb-szépségversenyest játszottam vele és anyával felváltva. Vacsi és fürdés közben apa az Anikó néninél volt és jelentősen rövidebb hajjal jött haza, pont amikor feküdtem már le...

Milán

Szólj hozzá!

2618.nap

2013-06-25 17-24-19 IMG_7745.jpgHát mára hirtelen ősz lett a forró nyárból! Az utóbbi napokban 35 fok volt minimum, ma reggel meg 15 fok volt maximum, szóval, pulcsi és kabát kellett... Nem semmi. A délelőtti séta után a Mama internetezett, én pedig autóztam, és én választhattam tésztát a pörkölthöz (a csavart tészta nyert). Ebéd után átjött az Ani és a Mamával néztek valamit a neten és alighogy az Ani elment, már jött is anya. Vele pedig elmentünk az interspárba, de képzeljétek, a forma egyes társasjáték elfogyott :(  Bánatomban vettem a zsebpénzemből két HotWheels autót. Nagyon szépek! Amikor hazaértünk, én is interneteztem, és amikor apa hazaért, itthon is tartottam egy énekversenyt az autókkal, amit a két új autó nyert meg :)   Közben jött egy néni anyát masszírozni, így át kellett vonulnunk apával az én szobámba játszani. Az énekverseny után mentem vacsorázni és fürdeni és még lefekvésig anyával egy kicsit gomb-szépségversenyeztünk.

Milán

Szólj hozzá!

2617.nap

2013-06-24 16-59-07 DSC_0023.jpgReggel a Kati mamához vitt át apa, mert ma nála voltam. Képzeljétek, a Döme megtanulta, hogy a Mázli kutya ugatása kint hallható az erkélyen és ha mondjuk neki, hogy "hol a Mázli?" akkor már megy is ugatva az erkélyre hallgatózni :) 
Ebéd előtt pedig, miközben levittük sétálni a Dömét, láttam egy mókust az ovi udvarából kiszaladni!  No és még egy jó történt: én választhattam, hogy milyen leves legyen ebédre és hát persze paradicsomlevest kértem. Mást nem is ettem, csak azt, jó sokat. Ebéd után jött anya és elsétáltunk az Eötvös suliba, mert vittünk egy játékot a Krisztinek, onnan pedig még beugrottunk pár apróságot vásárolni a Kökibe. Amíg anya a közértben volt, addig én a Mamával a könyvesboltban kerestem forma egyes könyvet de pont nem volt kapható egy sem. De nem szomorkodtam, ugyanis amikor hazajöttünk, pont a Marikáékkal jöttünk együtt fel a lifttel és miközben anyáék beszélgettek, az Ottó talált nekem egy szuper játékot, ami még a Petikéé volt és neki már nem kell, méghozzá egy jó nagy fából készült libegőt, amibe be tudnak "ülni" az autóim is, olyan nagyok a kosarak! Nemsokára apa is hazaért és persze rögtön elcsodálkozott a szuper új játékomon és játszottunk is vele (a forma egy nyertesei mehettek jutalomképp vele pár kört...).

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása