Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2616.nap

2013-06-23 11-35-49 DSC_0019.jpgMajdnem nyolcig aludtam, aztán a délelőtt hamar eltelt játékkal (apával wii-ztem, és autóversenyeztem), és délre mentünk Újpestre a Klári mamához ebédelni. Természetesen ma is finom volt az ebéd és a desszert is: bár nem sütött semmit a mama (ilyen iszonyú hőségben azthiszem ez végülis megbocsájtható), hanem fagyi volt ma :) Na ez igen jó ötlet, főleg mivel egy fehér mini-magnum után még a sztracsis fagyiból is ehettem...
Kettőre hazajöttünk, mert anya akart menni fitneszezni, de aztán kiderült, hogy csak ötkor nyit a terem, így addig lementünk a játszótérre és öt előtt apa váltotta le anyát. Nem is baj, mert apával viccesebb a ping-pongozás, mert ő megpróbálja a lehetetlen labdáimat is visszaadni és közben vicces arcokat vág :)  Hat után jöttünk csak fel, addig még hintáztam is és aszfaltkrétával rajzoltam a hangyáknak utakat (csak a buták ezt nem igazán vették figyelembe...). Miután feljöttünk, épp melegített vacsit nekem apa, amikor anya is hazajött, és mivel nagyon szépen kértem, apával megnéztük még estig a Szörny RT rajzfilmet. Egész vicces volt ám!

Milán 

Szólj hozzá!

2615.nap

2013-06-22 15-13-31 IMG_7735.jpgSzörnyű hőség volt ma is... Gondolkoztunk egy strandoláson is, de apa elvetette, mert ez a hőség már túlzás és nagyon könnyen le lehet égni, olyan magas az UV sugárzás (vagy mi). No így a délelőtti vásárlás után többnyire itthon, a klímával élhetővé tett nagyszobában töltöttük az időt, nagyrészt játékkal természetesen. A wii-zéssel irtó hamar elfogyott a napi médiaidőm, ezért ismét gomb-szépségversenyt rendeztem apának (ő volt a zsűri), anya pedig hamar összeütött - apa tippjei alapján - egy gyümölcslevest és kétféle tortellinit ebédre. Az, hogy már nem vagyok "ovis" még egy örömteli pozitív változást is jelent: nem kell délután pihennem (csak ha akarok...). Klassz! Mehetett tovább a játék, például az autóversenyek, a mastermind apával, meg ilyesmi. Hat után, amikor már kicsit normálisabb lett a hőmérséklet odakinn (azaz csak harminc egynéhány fok...), akkor lementünk sétálni a Mamáékkal, és képzeljétek, a Döme felfedezett egy nagyon szép narancs-fekete szárnyú pillangót, "aki" ijedtében a kinyújtott tenyeremre szállt! Nagyon aranyos kis pillangó volt és elég bátor - mondhatom :)  De persze nem bántottuk, hanem hagytuk, hadd szálljon kedvére tovább. Amikor feljöttünk, vacsorára megettük anyával a maradék tésztát, apa pedig a gyümölcslevesből repetázott, aztán este együtt néztük a szépségkirálynős műsort.

Milán

Szólj hozzá!

2614.nap

2013-06-21 18-58-00 IMG_7733.jpgMa délelőtt sokat lehettem itthon, játszottunk anyával (például gomb-szépségversenyt), és csak utána vitt át anya a Kati mamához. Ebéd után anya elment, én pedig addig a Mamát fárasztottam, de anya hamar visszaért és akkor hazajöttünk. Wii-ztünk is még és kicsit számítógépeztem is, aztán hazaért végre apa, de addigra már sajnos semmi "médiaidőm" nem maradt, úgyhogy vele már nem tudtam wii-zni :(  Na sebaj, azért egy gomb-szépségversenyt vele is elkezdtem egyet. Közben vacsoráztunk is, és estefelé anyával lementünk a  játszótérre. Azt hittem jobb móka lesz ez az esti játszóterezés, de még most is nagyon meleg volt, pedig már nem is sütött a nap! Én kicsit már unatkoztam is, mert nem volt egy barátom sem lent, de anya annyit beszélgetett egy nénivel, hogy szörnyű... Na így aztán kilenc után jöttünk fel és persze már mennem is kellett fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2613.nap

2013-06-20 20-33-38 P1010645.JPGReggel apa átvitt a Kati mamához és délelőtt ki sem tudtunk mozdulni, mert egyrészt ma is iszonyú meleg volt, ráadásul a liftet is javították... Délelőtt így hát autóztam, közben a mama csinálta az ebédet, a császármorzsát. Még ebéd előtt az erkélyen a pancsolóban is hűsöltem kicsit, aztán ebéd után a Kriszti is átjött, de sajnos egyedül, mert az Anna balcsin, a Boti meg táborban van. De legalább kiderült, hogy már jó a lift, így délután le tudtunk menni a játszótérre. Anya is idejött értem a munkából és mivel már amúgy is kutyasétáltatás idő volt, így összekötöttük a sétát egy bevásárlással. Mire hazaértünk, már apa is itthon volt és wii-zett velem a vacsoráig, aztán még autóztam is és mentem fürdeni. A kád csupa sár lett, annyi homokot mostunk ki a hajamból :)

Milán

Szólj hozzá!

2612.nap

2013-06-19 17-05-44 DSC_0003.jpgReggel, miután apa elment dolgozni, átmentünk - de nem ám a Mamához - hanem éppenséggel a Mamával és a Dömével együtt a Krisztiékhez! Egész délelőtt ott voltunk náluk és jó sokat játszottam a Botival meg Annával, mert ők mennek majd a balcsira, úgyhogy egy ideig nem fogunk találkozni sajnos... Ebédre tökfőzelék volt fasírttal, utána nem sokkal visszasétáltunk a Mamával és délután előbb autóztam és néztem ahogy a Mama internetezik, aztán lementünk a kisközértbe és ha már ott voltunk, akkor bementünk a fagyizóba is :) Klassz!  Később pedig jött apa és jöttünk haza. Itthon előbb wii-ztünk, utána vacsoráztam és még a fürdés előtt elkezdtem egy versenyt az autómmal, amit fürdés után fejeztem be - anya dirigálása mellett, ugyanis kineveztem az egyik csapatfőnöknek :)

Milán

Szólj hozzá!

2611.nap

2013-06-18 17-47-18 DSC_0006.jpgReggel, nem sokkal azután, hogy apa elment dolgozni, engem is átvitt anya a Kati mamához, ahol délelőtt egyedül játszottam egy ideig, aztán elkészítette a mama az erkélyen a pancsolót és levittük sétálni a Dömét. Először nem is értettük miért kaparja a lift ajtaját mint egy őrült a Döme, amikor jöttünk vissza, de aztán hamar kiderült: érezte, hogy időközben átjött a Kriszti, az Anna és a Boti és őket érezte meg!  Mivel már túl nagyok vagyunk a pancsolóhoz, ezért egyszerre csak egyikőnk lehetett benne és Anna kezdte  a sort, addig én a Botival autóztam. A fincsi ebéd után én következtem a hűs habokban, és utána folytattuk a Botival az autózást, Annát pedig elvitte a Kriszti magával, mi pedig lementünk a játszótérre, ahová anya is jött a munkából. Épp ping-pongoztunk (én voltam a labdaszedő épp) amikor apa is megjött a munkából, és amikor hazavitte a Kriszti a Botit, akkor mi is feljöttünk és én apával wii-partyztam a vacsoráig, utána még volt egy kis időm, akkor pedig forma egyes eredményeket nézegettem a wikipédián a fürdésig és fekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2610.nap

2013-06-17 10-53-36 P1010629.JPGReggel a Kati mama idejött a házunkhoz, ugyanis apa átvitt minket a Krisztiékhez és már indultunk is Egerbe! Ahogy megígértem, próbáltam csendesen és jól viselkedni az úton, hogy legközelebb is mehessek a Krisztivel... Egész hamar oda is értünk és miután leparkoltunk , gyalog vágtunk neki a várnak. Ez persze a Mamának nehezebb dolog volt, mint nekünk, és persze és Annával és a Botival órákig el tudtunk volna ott játszani és rohangálni :)  
Később, amikor megéheztünk, beültünk egy étterembe, ahol a leves után egy meglepően finom rántott csirkehusit ehettünk. Ja és még a Kriszti sulijába is bementünk - elvégre tulajdonképpen ezért jöttünk - és ott kapott is valami igazolást a Kriszti, szóval nem jöttünk hiába... Miután hazaértünk, még játszottunk kicsit, és amikor jött értem apa, akkor együtt hazasétáltunk. Itthon apával játszottam, este hármasban megvacsoráztunk és még kicsit volt időm számítógépezni a fürdés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása