Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2581.nap - Milán névnap

Címkék: hajdúszoboszló

2013-05-19 11-33-03 P1010349.JPGMa van a névnapom, de erről a szemem nem vett tudomást sajnos, ugyanis reggel két vörös, viszkető és szörnyen csipás szemmel ébredtem... Anya diagnózisa rögtön kötőhártya gyulladás volt, de azért biztos-ami-biztos reggeli után elsétáltunk az orvosi ügyeletre, ahol a doktor bácsi azt mondta, begyulladt a szemem "nem is kicsit", hála a tegnapi nyitott szemes víz alatti úszkálásoknak... Kaptunk vényt, amit a közeli gyógyszertárban ki is váltottunk és a szállodában rögtön főzött is anya kamilla teát, és miután azzal kimosta a szemem, még szemcseppet is kaptam (na ezt mondjuk utálom). 2013-05-19 13-18-32 DSC_0014.jpgMivel így a mai napra tervezett  fürdőzésnek lőttek, így előbb elmentünk a Dotto kisvonattal a környéket bebarangolni, aztán ebédelni egy belváros közeli étterembe mentünk. Itt a bejáratnál álldogáló bácsi biztos gondolatolvasó lehetett, mert elsőre kitalálta, hogy én szeretem a halat és apa nem, és azt is, hogy fagyi van beígérve, ha jól eszek :)  Mivel pedig irtó finom volt a rántott harcsa, ezért később járt a fagyi is :) Apa már megint olyat kért, amit az edényével együtt hoznak ki (egy pizza szerűséget, amit valami híres betyárról neveztek el). Délután pedig előbb a szállodában társasoztunk, aztán visszamentünk a sétálóutcába és fagyizni is, és vettünk ajándékokat is.

Milán

Szólj hozzá!

2580.nap

Címkék: hajdúszoboszló

2013-05-18 09-52-14 P1010288.JPGJót aludtam, és nem is estem le az ágyról, mivel apa székekkel kőrbebástyázta :)  Reggelizni a kis étterembe mentünk ami a szálloda oldalában van és képzeljétek pont volt tejbegríz! Hű de fincsi volt, igencsak jóllaktam vele, aztán lassan elkészülődtünk, bepakoltunk törülközőt satöbbi a hátizsákba és indultunk végre az Aqua-palace-ba! Hurrá! Képzeljétek, pont LEGO kiállítás van több helyen is az épületben, így legalább nyitásig el tudtuk foglalni magunkat a nézelődéssel. Aztán kerestünk egy jó helyet a nagy medencénél és onnan kezdve szinte megállás nélkül csúszdáztunk és élménymedencéztünk :)  Anya és apa csak felváltva bírják velem a tempót sajnos, és még néha pihenést is beiktattak nekem, pedig én legszívesebben ki sem jönnék a vízből... 2013-05-18 10-57-40 P1010314.JPGNa jó, ebédelni persze kell, akkor elsétáltunk a szomszéd épületbe, de délután folytattuk a csúszkálást egészen hatig majdnem. Akkor visszajöttünk átöltözni a szállodába és visszasétáltunk megint a fesztiválutcába a palacsintázóhoz, ahol ma már csak egy palacsintát kértem (ismét fahéjasat), okulva a tegnapiból, mivel olyan nagy még egy is, hogy ezzel is degeszre ettem magam. Apa pedig még egy óriáspalacsintát is bevállalt, és meg is ette, pedig na az aztán tényleg brutális volt! Még picit sétáltunk ugyan, de hétre visszajöttünk a szállodába, mert kezdődött az ének iskolája és azt muszáj nézni :)

Milán

Szólj hozzá!

2579.nap

Címkék: hajdúszoboszló

2013-05-17 16-01-05 P1010275.JPGJuhhé! Reggel tudtam csak meg, hogy ma indulunk Hajdúszoboszlóra! Délelőtt még azért játszhattam és anyával a szelektív szemetet is elvittük és a Mamához is felugrottunk, közben apa befejezte a bepakolást és megsütötte a pizzát az előrehozott ebédre, aztán evés után indultunk is. Kicsit több mint két óra alatt minden gond nélkül megérkeztünk és kiderült számomra, hogy most egy másik szállodában leszünk, szemben a tavalyival, és itt egy apartmanunk van, ami azért klassz, mert van saját szobám! Rögtön be is laktuk az apartmant, hamar átöltöztünk és felmentünk a wellness részlegbe, ahol anya azonnal kipróbált egy masszázs ágyat, én pedig addig apával infraszaunáztam és kipróbáltuk a jacuzzit, ami tök vicces, ráadásul csak mi voltunk egy ideig és csak később jöttek csak még más vendégek is. 2013-05-17 16-20-09 P1010285.JPGKésőbb apa is kipróbálta a masszázst és addig anyával pancsoltam. Mivel kicsit megéheztünk, átöltöztünk és nekivágtunk a sétálóutcának. Mázli, hogy pont grill és sör fesztivál van a főtéren, úgyhogy körülnéztünk és az egyik helyen vettünk mindenféle grill ételeket, desszertnek pedig palacsintát. Jól belaktunk, én meg se tudtam enni az összes palacsintát (apa önfeláldozó módon megette azért...). Amikor visszaértünk a szállodába, estig még a "szobámban" játszottam az autóimmal a zuhanyozásig.

Milán

Szólj hozzá!

2578.nap

2013-05-16 17-22-11 P1010237.JPGDélelőtt megtartottuk az ünnepség előadásának "főpróbáját", most még a Csilla is megnézte a műsorunkat. Utána volt még egy kis időnk, és mivel szépen sütött a nap, így ki tudtunk menni az udvarra. Ebéd után ma el tudott jönni értem a Mama Annával, és anya hozzá jött fel értem amikor végzett, ugyanis mentünk Anikó nénihez hajvágásra. Nagyon klassz lett a frizurám, még be is zselézte Anikó. Vagány! Itthon még hamar lezuhanyoztunk mielőtt visszamentünk volna a szép ruhánkban az oviba, és nemsokára kezdődött is a műsor!  Közben persze apa is odajött munkából, és kamerázott, mi pedig előadtuk a verseket, dalokat, mondókákat, játékokat. Előbb a kicsik voltak főleg műsoron, utána mi - nagyok következtünk, végül akik iskolába megyünk, "elballagtunk", de csak az ötös csoportig, mert ott terített asztal és csokitorta várt mindenkit. Még a Botinak és Annának is jutott (mert a Dédiéken kívül ők is ott voltak még a Mamával együtt). A Mamától megkaptam a névnapi ajándékomat is, tehát miután hazaértünk, rögtön játszottam is az új autóimmal. Közben átjött a Kriszti és apával valami házi feladatot vagy mit csináltak a számítógépen, én pedig anyával játszottam a wii-vel addig. Vacsora után a Kriszti hazament, én pedig átöltöztem és mentem aludni - fogmosás után.

Milán

Szólj hozzá!

2577.nap

2013-05-15 20-42-10 P1010209.JPGAz oviban szokványos napom volt, játék és évzáróra készülődés jellemezte a délelőttöt és anya is csak alvás végén tudott értem jönni. De itthon sem maradtunk sokat, hanem átöltöztünk és mentünk Anna évzáró ünnepélyére. Nekem nagyon tetszett a műsoruk, mert vicces volt minden jelenet és vers és ügyesen adták elő a műsorukat. Ami még nagyon tetszett, az egy doboz volt, benne egy anya cica és a négy kis kölyke. Olyan de olyan pici kiscicák voltak, hogy alig nagyobbak még egy egérnél. Irtó édesek voltak! Mire hazaértünk, hamarosan jött apa is és miután autóversenyeztem és vacsoráztam, még fürdés előtt egyet wii-ztem is vele, fürdésnél pedig kipróbáltuk a kindertojás-hajót, ami a mai meglepetés volt és egész jól működik a gumihajtású propellere a kádban.

Milán

Szólj hozzá!

2576.nap

2013-05-14 19-17-47 IMG_7228.JPGReggel megmutattam apának a folyosón kiállított rajzomat, amit a minap pingáltam, aztán délelőtt a Botival játszottam (a szokásosat: lovacskás társas és sakk), és persze ma is gyakoroltunk az évzáróra mielőtt kimentünk az udvarra. Képzeljétek, az udvaron a libikókánál játszottunk épp, amikor a kis Boti olyan szerencsétlenül ugrott le róla, hogy beverte a térdét és még vérzett is neki és biztos fájt is, mert nagyon sírt... És én voltam a "mentős asszisztens" ugyanis engem szalajtott be az óvónéni az elsősegély ládáért! Szerencsére komoly baj nem történt, csak le kellett mosni  és be kellett kicsit kötözni a lábát.
Ebéd után jött a Mama és a Noémivel együtt elvitt, és délután lementünk a játszótérre, ahová később anya is megérkezett a munkából, és maradtunk amíg nem jött a Timi a Noncsiért, mert akkor mi is hazaindultunk már. Apa itthon volt, úgyhogy nem úszhatott meg egy MarioKartozást :) De utána társasoztunk, mégpedig a Mastermind-al és az AngryBirds-el. Közben vacsoráztam is és hamar este lett a nagy játék közepette, úgyhogy mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2575.nap

2013-05-13 17-14-28 DSC_0009.jpgMagamtól keltem reggel, apa épp a reggelit készítette, úgyhogy ráérősen is időben el tudtunk indulni oviba. Rögtön a  lóversenyes játékkal indítottam és utána egyedül sakkoztam (mattot adtam magamnak) amíg meg nem jött a Boti, mert onnan már vele játszottam. Ebédig pedig gyakoroltuk az évzáró műsorát. Az ebéd egész jó volt és pihi, játék és uzsonna után jött értem anya. Ma apa is sietett haza, mert anyának vissza kellett még mennie az oviba értekezletre vagy mire, úgyhogy estig apával játszottam, vacsoráztam, és még fürdés után lefekvésig is vele társasoztam.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása