Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2515.nap

Ma ünnepély volt az oviban, szóval szép ruhába öltöztünk és kokárdát is feltűztünk az ingünkre. A hármas csoport jött át hozzánk és ők adtak nekünk műsort, aztán átöltöztünk kényelmesebb ruhába és játszhattunk egész nap. Sajnos mára őrült havazás és szél köszöntött be, úgyhogy az udvarra nem tudtunk kimenni.
Fél ötkor jött apa és mentünk a Vangi nénihez. Még jó, hogy ma pont apa vitt, mert szakadt a hó és autóval azért kényelmesebb ilyenkor a közlekedés...  Ma is jót játszottunk és irtó nagyot tornáztunk, aztán jöttünk is haza és rögtön vacsoráztam is, ami után autóztam és wii-ztem.

Milán

Szólj hozzá!

2514.nap

Délelőtt játszottunk a lóversenyes játékkal az oviban (igen vicces neveik vannak a lovacskáknak, például Huchil és Nóniusz). Délután pedig engem és a Noémit elvitt a Timi a Pannónia suliba az ismerkedési órára a "B" osztályba. Itt talán még jobb feladatok és játékok voltak mint az Eötvösben, csak a tanárnénik nekem kevésbé "szimpatikusak"... Mire véget ért az óra, már apa és anya is ott voltak és együtt jöttünk haza. Apa útközben vett szalámis pizzát, amit meg is sütött mikor hazaértünk, közben pedig anya csinált egy nagy adag tejbegrízt. Hát én pedig már éhes voltam, úgyhogy két szelet pizza után három adag tejbegrízt is bevágtam! Na így már mindjárt jobb :)   Este még kicsit autóztam és a maradék "médiaidőmben" MarioKartoztam a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2513.nap

Reggel usziba mentünk anyával és már egyre jobban megy a pillangó úszás és a hátúszás is! Ma a Kriszti és az Anna is voltak úszni. Az uszodából siettünk az oviba és így még pont ki tudtam menni a többiekkel az udvarra, ahol nagyon jót bújócskáztunk (igazából olyan jót, hogy majdnem lemaradtam az ebédhez bemenésről, mert épp irtó jó helyre bújtam el és nem találtak meg...).
Délután a Kati mama jött értem és a Noémivel együtt a nagy játszóra mentünk egyből. Apa is ide jött értem és még épp időben, mert már nagyon kellett pisilni... Szóval rögtön siettünk is haza és délután autóversenyeztünk. Vacsora után pedig egyedül és anyával is autóztam (csak ő nem szeret annyira az autókkal játszani...) egészen a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2512.nap

Reggel még elcsíptem apát, aki épp indult dolgozni, aztán anya vitt oviba. Délelőtt meséltem a többieknek, hogy milyen szép helyen voltunk síelni és amikor azt meséltem, hogy a sílift felvitt minket a felhőbe, pontosan az történt, amit apa is megjósolt, még a hegyen: vagyis nem hitte el senki, hogy fel lehet menni egy felhőbe!? Pedig így volt... Na mindegy, ma játszottam jó sokat (például a Lujzival az állatos ki-kicsodával), és délután apa jött értem fél ötkor - ahogy ígérte. Itthon pedig építettünk egy kicsit ugratós pályát az autóknak és egy hatalmas bajnokságot rendeztünk egészen vacsoráig. Közben persze anya is hazaért és hármasban ettünk levest és rántott husit, ami tegnapról maradt, aztán apa elővette a Toy Story-s figuráimat és azokkal is játszottunk estig, a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása