Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2427.nap

Délelőtt mégse mentünk a belvárosba, hanem csak szokás szerint délre mentünk ebédelni a Klári mamához. Olyan finom rántott husi volt (joghurtos párizsias), hogy két szeletet ettem! Aztán még játszottunk célba-dobósat a Mamával, és kettőre hazajöttünk. Háromig pihennem kellett, de utána megbeszéltük a Kati mamával és az Annával, hogy kicsit később együtt bemegyünk mégiscsak megnézni az esti kivilágításban a Vörösmarty téren a vásárt. Nagyon szép volt! Árultak csúzlival kilőhető világítós minihelikoptereket, ami nekem irtóra tetszett, de nem vettünk, hanem csak körbenéztünk, és csak anya vett pár apróságot ajándékba. De azért egy hatalmas, frissen sült és csuda finom kürtős kalácsot vettünk és négyen meg is ettük amíg visszaértünk az autóhoz a parkolóházba. Amikor visszaértünk, rögtön le is jöttünk sétálni a Dömével kiegészülve. Hazaérve pedig elkezdtem nézni az x-faktor estét, épp csak fürdeni mentem el közben ... De sajnos nem tudtam ma végignézni a döntőt, mert irtó sokáig tart és holnap ovi...

Milán

Szólj hozzá!

2426.nap

A délelőtt játékkal telt, de ebédelni elmentünk a KÖKIbe és most is ugyanott ettünk, ahol a múltkor apával és most is benyomtam egy egész adag halrudacskát és vettünk egy óriáspalacsintát (de most csokis-banánost) és hárman azért csak meg tudtuk enni... Kajálás után bevásároltunk a teszkóban és még körülnéztünk az egyik ruhás boltban is, aztán itthon apa elpakolta amit vettünk és máris átmentünk a Kati mamához, mert nála mézeskalácssütés folyt épp! Anna már csinált egy csomó kalácskát, de nekem is maradt még tészta, úgyhogy én is csinálhattam mindenféle szép sütikét. Amikor elkészültem, és már sültek akkor Annával játszottam, és közben apa megcsinálta az internetet a gyerekszobában a Boti régi gépére, úgyhogy lehet majd ott is internetezni :)  Aztán hazajöttünk és este átjöttek a Csilláék, mert együtt néztük az x-faktort.

Milán

Szólj hozzá!

2425.nap

Reggel ötödiknek értem be, pedig apa sürgetett is, mert kicsit késében voltunk. Délelőtt az "autósdomb" előbb megszúrta a tenyerem, utána meg egy szálka ment az ujjamba belőle. Még ilyet!
Ebéd után hazahozott anya és itthon pihenhettem. Utána átmentünk a Kati mamához és segítettem neki kókuszkockát csinálni! Cserébe ehettem is kettőt -kóstolónak ;)   Aztán kis játék után jött anya és elmentünk a könyvtárba és kölcsönöztünk új mesekönyveket. Amikor hazaértünk, apa is épp megérkezett. Neki pedig készítettem pár keresztrejtvényt, és anyával vacsoráztam túrós palacsintát, amit apa hozott nekünk. A Kód előtt hamar elmentem fürdeni, mert ma még Voice is lesz!

Milán

Szólj hozzá!

2424.nap

Hát ma is elég hideg volt reggel... Fel is ébredtem mire beértünk apával az oviba! Délelőtt sokat játszottunk, de éneket is tanultunk (pontosabban én már tudtam ezt a dalt, a Fehér karácsonyt, de  a többieknek új volt még). Ma hiába vártam kettőkor anyát, csak háromra tudott értem jönni, mert mentek másik óvónénikkel együtt a nyugdíjasoknak énekelni. Itthon pedig épp rajzolgattam amikor apa hazaért és ő szólt, hogy "nem kell ma nevtamba menni?" hű, dehogynem! Egész elfelejtettük anyával. Nosza apa hamar elvitt minket és még időben odaértünk. Ma három néni is foglalkozott velünk és például olyat játszottunk, hogy miközben átsétáltunk a tornateremebe, a leghátsó mondta a hét napjai közül a következőt és a sor elejére állt, akkor aki így leghátsó lett, az mondta a következő napot és előre szaladt és így tovább...
Hazajöttünk villamossal, mert apának közben dolga volt, de addigra már ő is hazaért, és vele is játszottam olyat, hogy ki kellett találnia állatokat, de úgy hogy én csak mondtam pár jellegzetes tulajdonságukat.
Vacsora után együtt néztük a Kódot és utána már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2423.nap

Reggel, miután apa bevitt az oviba és reggeli után már mindenki beért, elmentünk a  tornaterembe tornázni (mivel az udvarra nem tudtunk kimenni, mert olyan, de olyan buta, hideg szél fújt, hogy szörnyű). Aztán ebédig a csoportban játszottunk és ma én voltam a napos, úgyhogy hamarabb befejeztem a játékot és megterítettem, satöbbi. Ma is kettőkor jött értem anya és egyenesen hazahozott. Összepakoltam a nagyszobában az "állatkertet", és épp interneteztem, amikor apa is hazaért. Vele együtt megépítettünk a fakockákból egy kisvárost az autóknak és azzal játszottunk vacsoráig, ami frissen sült bagett volt apa jóvoltából. Vacsi után pedig már mentem is fürdeni és aludni, mert hirtelen kilenc óra lett valahogy...

Milán

Szólj hozzá!

2422.nap

Valamiért ma is korán keltem - még anya is csak akkor indult dolgozni. Apa csinált reggelit (kinyitottunk egy új, csíkos nutellát a gofrihoz, azt pedig imádom!), aztán mi is bementünk az oviba és ma is pont hatodik voltam. Ma is legóztunk, és voltunk az udvaron is végre. A reggeli és az ebéd is egész finom volt ma.
Kettőkor jött anya és hazahozott. Itthon elővettük a fakockákat és az állatokat és építettünk egy szép nagy állatkertet. Külön a vízi, és az erdei állatoknak, a szavannán élőknek és a dínóknak, nomeg a bogaraknak. Épp ekkor ért haza apa is és neki is nagyon tetszett az állatkertünk. Anya elment táncra , és én apával játszottam, és vacsoráztam, sőt, ma a kód előtt meg is fürödtem! Anya pedig hozott banánt és apa csinált nekünk fincsi banánturmixot.

Milán

Szólj hozzá!

2421.nap

Reggel megint apa vitt oviba és mondhatom csípős hideg volt ám az utcán! Így hát az udvarra sem mentünk ki, hanem bent játszottunk: én majdnem egész délelőtt a Botival és a Bencével legóztam. Ebéd után pedig épp csendben pihentem, amikor megjött értem anya és hazahozott. Itthon az autókkal játszottam, aztán amikor hazaért apa, akkor ő is beállt a játékba, és még társasoztunk is a vacsoráig, és kicsit interneteztem is. A Kód után nem sokkal pedig mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása