Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2406.nap

Délelőtt felköszöntöttük a Katalinokat, vagyis a Kati mamát és a Dédit és utána indultunk Újpestre. Megmutattam a Klári mamának is az átrendezett fogsoromat és a fincsi ebéd után kicsit játszottam is vele matekozósat a mágneses számokkal. Amikor hazaértünk nekem menni kellett pihizni, de utána anya játszott velem társasjátékkal - apa pedig forma egyet nézett. Közben én átmentem anyával a Kati mamához, ahol ők valami dekorációt csináltak én pedig játszottam egy ideig, aztán hamar szerencsekereket kellett néznünk, mert ott üzent az Eti a "Kati mamának boldog névnapot". Vicces! Hatkor pedig lementünk sétálni. Mikor hazaértünk még tartott a verseny, úgyhogy addig megvacsoráztunk anyával a konyhában és estig még én is eljátszottam egy versenyt a szőnyegen és fürdés után még apával is eljátszottunk egy képzeletbeli futamot :)

Milán

Szólj hozzá!

2405.nap

Délelőtt elmentünk vásárolni és két dolog volt ami miatt nem volt ez szörnyű: egyrészt a játékosztály, másrészt vettünk egy halom mindenféle fánkot :) Mikor hazaértünk, anyáék rögtön nekifeszültek az ebéd készítésnek és egész jól ettem (naná: paradicsomleves és milánói volt...), utána anyával átnéztük a polcomat, hogy melyik játékokat lehetne elvinni majd a mikulásgyárba a szegény gyerekeknek. A szieszta sajnos nem maradhatott el, de utána már indultunk is a Levi szülinapjára az Orsiékhoz. A katicás csokitorta finom volt és jó ajándékokat kapott a Levi, a szerszámkészletét még én is elfogadnám... Estére azért hazajöttünk, de a Csilláék mégse jöttek át x-faktort nézni, úgyhogy átmentünk anyával a Kati mamához, mert ott voltak a Krisztiék, és miután ők hazamentek, mi még lementünk a Mamával kutyát sétáltatni, és amikor hazajöttünk, mentem fürdeni, vacsorázni, hogy tudjam zavartalanul nézni a faktort este...

Milán

Szólj hozzá!

2404.nap

Ma is anya vitt oviba, de reggel még találkoztam apával, aki épp indult dolgozni. Reggel a Tamarával játszottam, aztán sorra megjöttek a többiek is és a rajzolós asztalnál rajzolgattunk és a játékpakolás után gyümölcsevés és udvari játék következett. Ma nem ért semmilyen baleset a fogócskánál :)   Az ebéd is jó volt, és már jött is a mama és adtam a Dömikének a finom jutalomfalatokból, amit a szülinapjára küldött anya, aztán mentem kicsit pihizni. Délután játék-újságokat nézegettünk a mamával és játszottam az autópályával épp amikor apa megérkezett értem és hazajöttünk. Nem sokkal később átjött a Zoli és a Boti és irtó jót játszottam a Botival - előbb a szobámban, aztán apáék megengedték, hogy wii-zzünk a nagyszobában, az is szuper volt. Amikor estefelé hazamentek a Botiék, megvacsoráztam: a Mama küldött nekem fincsi paradicsomlevest és túrós csigát. Még a Voice előtt elmentem fürdeni, hogy minél tovább fent maradhassak :)

Milán

Szólj hozzá!

2403.nap

Ma már anya vitt oviba. A délelőtti udvari rohangálás nem várt eredménnyel járt: a Beni véletlenül kiverte az egyik fogamat. Még szerencse, hogy pont azt ami már úgyis lötyögött és így nem is fájt a "műtét". Még jó, mert ma finom ebéd volt (túrógombóc) és igazán nagy kár lett volna ha nem tudok enni...  Aztán a szieszta után jött a Mama és a Noémi és már felöltöztem, amikor eszünkbe jutott, hogy ma nem is kellett volna velük mennem, mert megyünk a Nevtamba! Na de akkor már késő volt ezen tépelődni, én akkor már mindenképp velük akartam menni, még ha csak egy órácskára is... Aztán jött értem apa és ötre visszamentünk az ovihoz, ott felvettük anyát és mentünk a Vangi nénihez. Képzeljétek, ma hárman voltunk gyerekek: még két aranyos kisfiú is csatlakozott hozzánk. Így még klasszabb volt a játék és a torna. Közben anya elment a Györgyi nénihez, úgyhogy apával indultunk haza és a villamosmegállónál apa átengedte a gyalogosokat a zebrán és köztük pont anyát is :)  Szóval pont együtt értünk oda és jöttünk haza. Mivel anya hozott nekem egy kis Zurg császárt, hát előszedtük apával a Toy Story figurákat és ma velük játszottam estig.

Milán

Szólj hozzá!

2402.nap

Ma is szaladgálós játékot játszottunk az udvaron, de most vigyáztam, hogy el ne essek, mert elég egy seb - nem hiányzik még egy! Az ebéd nagyon fincsi volt: köménymagos leves, amibe pirított kenyérkockákat lehet tenni és borsófőzelék virslivel. A sziesztázás után ma is a Mama és a Noémi jött és mentünk a Mamához játszani. Végre nem túl korán jött apa és tudtunk eleget játszani... például épp bunkereset amikor megérkezett és rögtön indultunk is haza. Itthon Wii-ztem apával focisat és mariokartosat, utána a kocsikkal is lejátszottam egy focimeccset ( 1:1 lett a vége, szóval döntetlen ). Közben anya is hazaért és együtt megvacsoráztunk, közben néztük a Kódot és amikor vége lett, mentem fürdeni és ma hajmosás is volt, utána még az ágyamban sodokuztam apával és a piggivel pedig anyát fárasztottam, tehát 1:1 itt is :)

Milán

Szólj hozzá!

2401.nap

Miután apa bevitt az oviba, játszottunk, reggeliztünk, ismét játszottunk, gyümölcsöt ettünk és kimentünk az udvarra. A fogócskázás közben valahogy elém ugrott egy pad, és sikeresen eltanyáztam, és a térdemen lett egy szép ki seb, de nem vészes, csak picit vérzett. Erről el is feledkeztem a fürdésig, csak a kádban amikor vízbe tettem a lábam, akkor fájt egy kicsit... Na de ne szaladjunk ennyire előre: ma én voltam a napos, úgyhogy szépen megterítettem, és leszedtem az asztalt meg a szokásos teendők. Az ebéd is egész jó volt és pihi után jött értem a Mama és a Noémivel együtt felmentünk hozzá játszani. Én autóztam épp amikor apa megérkezett értem és hazahozott. Itthon megkerestük a neten a forma egyes versenyzőket és csináltam a házibajnokságomnak egy csomó hasonló táblázatot, mint ami az interneten van. Közben anya is hazaért és együtt vacsoráztunk, hogy mire kezdődik a Kód, addigra meglegyünk. A szünetben elvitt apa fürdeni és így hamar ágyba kerültem, ahol még anyával játszottam kicsit - mese helyett.

Milán

Szólj hozzá!

2400.nap

Reggel apa vitt oviba, mert anya továbbképzésre ment korán reggel. Kicsit nyűgösen indult a nap, de mire beértünk az oviba, addigra már minden OK volt. Délelőtt ki tudtunk menni az udvarra és ebéd után picit pihentem, aztán mentünk a hittanra színezni és mesét hallgatni. Alighogy visszaértünk, már jött is az Ani, hogy angolra vigyen, úgyhogy az uzsonnámat is elhoztuk inkább, de mivel hozott nekem az aranyos Ani egy kókuszrudat, hét még szép, hogy a szendvics ellenében azt választottam :)  Angol végén már apa is ott volt és előbb hazavittük az Anit, aztán jöttünk csak haza. Délután forma egyes Amerika-nagydíjat játszottam, és apa megkereste a neten a tegnap esti eredményeket és aszerint raktam sorba a versenyzőket, de nálam végül kicsit más lett a verseny eredménye :)  Este a fincsi milánóit kaptam vacsorára és a fürdőben felavattuk az új csúszásgátlót a kádba, aztán még estig rajzolgattam.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása