Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2399.nap

Délelőtt előbb az autóimmal játszottam (névnapja volt Romain Grosjean-nak /Román/ és buliztak...), aztán apával levetettem a házikót és azt rendezgettem. Délre mentünk Újpestre ebédelni és nagyon jól laktam, aztán picit még játszottunk és indultunk haza, mert apa ment moziba a Csabával, és addig átjött a Csilla és anyával itthon gyakorolták a táncukat. Alighogy hazament a Csilla, már jött is apa és wii-ztünk hatig, akkor pedig lementünk sétálni, és utána vacsoráztunk anyával. Még a forma egy előtt gyorsan meg is fürdetett apa, és együtt néztük a rajtot, de nekem még a házimat is meg kellett csinálnom lefekvés előtt, és mivel holnap ovi, ezért sajnos nem nézhetem végig a futamot...

Milán

Szólj hozzá!

2398.nap

Reggel vásárolni mentünk, de csak a kis spárba, úgyhogy viszonylag hamar végeztünk is. Amikor hazaértünk, anyának eszébe jutott, hogy lejár a könyvtárjegyünk, szóval hamar visszavittük a kiolvasott könyveket és vettünk ki újakat, nehogy büntit kelljen fizetni... Ebédig megnéztem a tegnapi voice második felét, és közben anya átment a Mamához a kajáért, ami leves és fincsi túrós derelye volt. Pici pihenés után pedig elmentünk a Kökibe a Mamával, Annával és a Botival. Felmentünk a tetőre is a kis játszótérre és a futópályára és persze pár boltba is bementünk. Sőt, képzeljétek a Boti feljöhetett utána hozzánk játszani! Klassz! Sajnos hatkor a Mama elvitte a Botit, de nemsokára megérkeztek a Csilláék és előbb a forma egy időmérőt, aztán az x-faktort néztük meg együtt, én pedig a szünetekben vacsiztam, fürödtem és fogat mostam.

Milán

Szólj hozzá!

2397.nap

Hú, ma reggel aztán semmi kedvem nem volt felkelni és oviba menni! Irtó álmos voltam amikor apa keltett, de aztán lassan feléledtem és mire az oviba értünk (talán a csípős hidegnek is köszönhetően?) egész rendbejöttem. Ma nem maradt el a torna és az udvarra is ki tudtunk menni.
Ebéd után Anya kicsit később jött értem, mert sokat kellett beszélgetnie a Tündi nénivel, aztán itthon pihentem - de nem aludtam, és uzsonna után régi fotókat nézegettünk anyával.
Amikor apa is hazaért, anya elment tornázni, én pedig társasoztam és forma egyeztem apával és vacsora után, a Kód szünetében hármasban is játszottunk egyet a verdás társassal, de sajnos én vesztettem, pedig végig vezettem, de pont az utolsó kanyarban "defektet" kaptam :(  Este még kicsit nézhettem a Voice-ból is.

Milán

Szólj hozzá!

2396.nap

Ma "rendesen" , reggel vitt apa oviba. Délelőtt elindultunk tornázni, de anyáék az egyes csoporttal beelőztek minket, úgyhogy mi kénytelenek voltunk az udvarra menni és amikor megérkezett az Enikő néni is, akkor elmentünk sétálni a környékre és szép faleveleket nézegettünk. Ebéd és szieszta után jött értem a Mama az Annával és a Noémivel kiegészülve indultunk hozzá. A ház előtt pedig az Ani várt minket a Botival - így már négyen mentünk fel a Mamához játszani... Nemsokára anya is megérkezett és elindultunk a Nevtanra, de végül apa is pont hazaért és el tudott vinni minket autóval. Ma már jött a Márk is és hármasban játszottunk a Vangi nénivel. Nagyon klassz volt. Amikor hazaértünk, megvacsoráztam és az autókkal játszottam az esti fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2396.nap*****

Ma "rendesen" reggel vitt apa oviba.

Szólj hozzá!

2395.nap

Ma nagyon klassz volt a délelőtt, mert apa is bejött az oviba a "nyílt napra": Reggelizés után eljátszottuk a répamesét, amiben én játszottam a kisegeret (végül ő segít kihúzni a répát), és utána le is kellett rajzolnunk a mesét. A gyümölcsevés után még kimentünk az udvarra is és volt ma "nagytorna" is, de addigra már apa hazament enni, de ebéd után visszajött értem és itthon pihizhettem. Délután a verdás kilövős-pörgetős pályával játszottunk amit "véletlenül" megtaláltunk az ágyam alatt a bunkerben, aztán anya is hazaért és ma ő vitt angolra. Ma egyedül volt velünk a Kiara néni, aki csak angolul beszél, de azért megértettük mit szeretne :)
Hazaérve pedig anya ment táncra, én pedig vacsoráztam apával, aztán még autóztam és a szokásos vetélkedőnézés után mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2394.nap

Reggel nagyon klassz volt, mert apa elvitt az Eötvös suliba a bemutató órára és én már nagyon kíváncsi voltam a Kati nénire, akihez esetleg kerülnék jövőre. Épp időben érkeztünk apával így még jutott hátul szék nekünk is és onnan néztük milyen ügyesek a negyedikesek. Elsőnek pont a Kati néni adott egy keresztrejtvényt a gyerekeknek, utána pedig a Ludas Matyiból játszottak egy részt nekünk és nagyon ügyesek voltak. Az óra második felében a Judit nénivel csináltak papírból libákat (nekem is lehetett volna beállni de nem volt kedvem, apa hiába unszolt), utána pedig tökmag válogató verseny és énekek voltak, és ezzel véget is ért az óra. A végén még egy ajándék dévédét is kaptunk! Mivel apa ment dolgozni, én a Mamához mentem. Később pedig lementünk az ebédért és a Dömét is megsétáltattuk, aztán ebéd után pihiztem és lassan már jött anya. Csakhogy ő ment tüdőszűrésre, nekem meg semmi kedvem nem volt ott unatkozni, inkább elkísértem a Mamát a Noémiért az oviba és onnan a játszótérre - hát nem jobb program , mint az SZTK-ban ücsörögni?! Amikor anya visszaért, épp indultunk volna már úgyis, tehát hazajöttünk. Apa is hazaért nemsokára és bekapcsolta az ajándék dévédét, amin egy vicces, állatos film volt. A vacsoráig még megcsináltam a holnapi angol leckémet is, aztán a Kódos vetélkedő után nem sokkal mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2393.nap

Reggel még nem mertem nagyon bereggelizni, úgyhogy apa inkább egy jóreggelt kekszet adott, és mivel amúgy jól voltam és nem fájt csak picit és néha a hasam (vagy ki tudja, lehet, hogy csak képzelődtem?), ezért mehettem oviba. Végül nem is volt semmi gond, úgy látszik tegnap a pizza feküdhette meg a pocakomat. Sajnos pont eleredt az eső mikor beértünk, így az udvari játék nem volt lehetséges,de nem baj, bent is jót játszottunk és közben volt gyümölcsözés is. Ebéd után alighogy lefeküdtem, már jött is anya és hazahozott. Angolig itthon játszottnk és rajzolgattam, és angol után már apa is odaért és hazahozott minket autóval (mert már megint esett az eső...). Estig apával társasoztam és próbáltam neki bűvészkedni is, és ma óvatosabban vacsoráztam: csak egy fél szelet rántott husit ettem rizzsel. Fürdésig a Kódot néztük és építettem egy újabb kis várost legóból az autóimnak.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása