Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2385.nap

Ma korábban indultunk Újpestre, mert még a temetőkbe is elmentünk. Előbb palotára apa keresztapukájához vittünk koszorút, onnan pedig az Újpesti temetőbe mentünk és a Karcsi papámhoz, az ő szüleihez, a Gyuri bácsihoz, aztán apa másik nagyszüleihez és végül a Tamáshoz, a volt főnökéhez is vittünk virágokat és mécseseket. Persze a gázgyújtó, ami otthon egyből működik, most megint nem gyújtott lángot, és a gyufa sem akart meggyulladni, csak irtó nehezen, úgyhogy apa végül egyik mécsesről vitte a lángot tovább a következő sírhoz és így tovább egész az utolsóig. Na így éppen délre értünk a Mamához és én már éhes is lettem a nagy sétában (de legalább szép idő volt és sütött a napocska), úgyhogy jó sokat ettem ebédre. Picit még játszottam a mamával, aztán indultunk is haza, mert kezdődött a forma egy... A rajtot együtt megnézhettem apával, aztán mentem pihizni egy órát és így még a befutót is láttam (sajnos Hamilton kiesett, pedig én neki drukkolok). Délután pedig többnyire apával társasoztam és vacsora előtt még lementünk anyával sétálni (elkísértük szokás szerint a Mamát és a Dömét), és még fürdésig rajzolgattam és én is lejátszottam a magam forma egyes futamát, ahol még Pic is előkelő helyen végzett!

Milán

Szólj hozzá!

2384.nap

Ma megint korán keltünk apával, én rajzolgattam amíg apa porszívózott (mert addig a szőnyeg tiltott terület ugyebár), és ebédre fincsi pizzát sütött nekünk apa, aztán én mehettem sziesztázni, anya pedig a Mamával a centrumba ment. Amikor ő hazaért, indultunk is hamarosan a KAC pályára, ahol találkoztunk  a Krisztiékkel és én is futottam pár kőrt anyáékkal. Közben pedig a pályán rögbi meccs folyt, a Boti pedig a Zolival a kis pályán focizott (Anna pedig drukker volt). Innen a temetőbe mentünk, de apa csak kitett minket, mert  ment a Csabának segíteni fotózni. Mi pedig próbáltunk mécsest gyújtani, de bedöglött a gyújtó... még jó, hogy a Zoliéknál volt gyufa... Velük sikeresen gyújtottunk pár mécsest a rokonok sírjainál, aztán mi gyalog hazaindultunk (mivel a kocsiba már nem fértünk volna be). De talán nem is baj, mert így a hazaúton be tudtunk  menni a Hópehely cukrászdába :)  Ehettem fagyit és vettünk irtó fincsi tortaszeleteket is (még egy sütőtök tortát is, amit a vacsi után meg is kóstoltam persze...). A vacsi után folytattam a játékot a nagyszobában, és már jött is apa, aztán kezdődött az ikszfaktor, aminek a szünetében megfürödtem, mert ez volt a feltétele, hogy végignézhessem...

Milán

Szólj hozzá!

2383.nap

Reggel elmentünk vásárolni és vettünk apával finom fánkokat például reggelire, meg persze egy csomó mást is (például Annának ajándékokat, de ez titok!). Hazaérve szinte rögtön mentem anyával ebédért, aztán a dél utáni pihenő után nem sokkal indultunk a Csabáékhoz bulizni. A házuknál még Marianna nénivel is összefutottunk, de ő nem a Csillához jött. A buli uncsi része az volt, amikor a felnőttek egy olyan kártyajátékot játszottak, amit én nem ismerek, úgyhogy csak nézhettem, de azért jó is volt: játszottam a Lilivel, és a Csaba tabletjével, és az emeleten biliárdoztam is apával. Volt finomság is: a Csilla csinált egy irtó fincsi palacsintatortát  - azzal jól is laktam mára, olyan nagy szeletet kaptam :)  Este felé hazaindultunk, hogy a Voice-t már itthon nézzük és a szünetben meg is fürödtem, hogy a műsor után rögtön mehessek aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2382.nap

Sajnos ma kisebb-nagyobb szünetekkel, de szinte egész nap esett az eső, így egy rövid sétát kivéve - amikor az ebédért mentünk - ki sem tudtunk mozdulni itthonról.
Délelőtt rajzolgattam, autóztam és apával társasoztam, aztán a séta után ebédeltünk és nekem menni kellett pihizni (pedig ilyenkor mit pihenek ki?). Délután pedig házimoziztunk: megnéztük a Madagaszkár 3-at, ami nagyon vicces film. Estig még sokat játszottam az autókkal és társasoztunk hármasban is és persze a mastermind-al is kifárasztottam anyát és apát - felváltva.

Milán

Szólj hozzá!

2381.nap

Délelőtt itthon játszottunk, miután apa elment munkába, aztán telefonált a Kati mama, hogy vigyük le sétálni a Dömét és találkozzunk a konyhánál. Így is lett, plusz még mi beugrottunk anyával az oviba is és felköszöntöttük  a Marianna nénit. Ebédelni ma is mamához mentünk és utána itthon sziesztáztunk, majd egy kis játék után már mentünk is angolra.
Mikor hazaértünk, apa is már itthon volt és vett útközben a piacon két dísztököt: egyet töklámpásnak, egyet pedig csak azért mert olyan mint egy támadó fekete kobra kígyó. anya elment tornázni, mi picit játszottunk apával, és még vacsora előtt nekiláttunk és együtt kifaragtuk a töklámpást. Nagyon jól sikerült szerintem! Épp végeztünk mikor anya is hazaért, együtt megnéztük az egyperces játékot, még játszottam kicsit apával és már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2380.nap

Reggel megint korán keltem, úgyhogy apa még itthon volt, de sajnos megint dolgozni ment... neki nincs őszi szünete... No mindegy, én a szobában játszottam amíg anya ruhákat pakolászott, aztán elmentünk a Kriszti edzésére a Botiért és az Annáért, mert eljöhettek a Kati mamához velünk és így legalább volt kivel játszani :)  Az ebéd pedig nagyon vicces volt, ugyanis a mama halloween-es krumplit sütött: tök, meg szellem, meg ilyen vicces figurák voltak a husi mellé. Pihizni hazajöttünk és utána mentünk az Anikó nénihez hajvágásra. Épp anya haja készült, amikor befutott az Eti is, pedig nem is volt megbeszélve, hogy ott találkoznánk. Mindenki jól meglepődött :)   Amikor hazaértünk, már itthon volt apa, én pedig nekiláttam az angol házinak, mert holnapra kész kell lenni vele. Vacsoráig még kicsit interneteztem is, és mastermind-oztam is apával, aztán hipp-hopp este lett és menni kellett már fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2379.nap

Reggel még itthon volt apa amikor keltem, aztán ő ment dolgozni, én pedig anyával előbb a Csilláékhoz, onnan pedig a Sárkány centerbe mentem. Itt az volt a megállapodás, hogy ha jól viselkedek, akkor a vásárlás végén a játszóházba is mehetek, úgyhogy kénytelen voltam jó kisfiú lenni - és így tényleg elvitt anya a játszóházba amíg a Csilla még vásárolgatott.
Ebédre a Kati mamához mentünk és én ott is maradtam pihizni amíg anya a körmöshöz ment, és amikor visszaért, hazajöttünk. Itthon vásárlósat játszottunk és négyre mentünk angol órára a suliba. Az angol után hazajöttünk és apával játszottam a vacsoráig, és amikor anya is hazaért, akkor elmentünk az Anikó néniékhez. Amíg apa a számítógépet és az internetet javította, addig én anyával az irtó aranyos kis Tiffany kutyussal játszottunk. Hazaérve már rögtön mennem is kellett fürdeni és aludni, mert kilenc óra is elmúlt már...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása